no pochváľte sa ako ste písali diktáty alebo píšete , pretože ja som sa slovinu v živote neučil a diktáty viem písať veľmi dobre , vačšinou dostanem 1,2 a ostatní kamoši alebo aj spolužiaci ktorí majú dobré známky sa diktátov boja a píšu ich na 4,5
diktaty v pohodee, i ked na zakladke som maval aj 4,5 , ale teraz je to ok a za to ako viem gramatiku mozem podakovat len mojej slovencinarke, ktora mi celych 6 rokov strpcovala zivot az som sa gramatiku naucil na pomerne dobrej urovni...aspon myslim
Ja som tiež s diktátmi nemala problém. Najhoršiu som mala raz trojku, inak 1 a 2ky. Nemala som rada písanie veľkých písmen. Na to keď bol zameraný diktát to bola strašné. Podľa mňa písanie diktátov závisí od toho, kto koľkko číta kníh, pretože naučiť sa písať diktáty sa zväčša nedá.
bolek napísal:Ja som tiež s diktátmi nemala problém. Najhoršiu som mala raz trojku, inak 1 a 2ky. Nemala som rada písanie veľkých písmen. Na to keď bol zameraný diktát to bola strašné. Podľa mňa písanie diktátov závisí od toho, kto koľkko číta kníh, pretože naučiť sa písať diktáty sa zväčša nedá.
no, pisanie velkych pismen nemam rad ani ja inak take "klasicke" diktaty, mi celkom sli, este asi pojdu na strednej, to neviem vacsinou som mal ale tri, no slovencinarka ma aj tak teraz chvali, ze diktaty mi idu
fuh,ja som na tom na základnej bol s diktátmi celkom super,som ich vzdy pisal na 1ky,najhorsie na 3ku,som mal uplne super známky,no teraz uz stredná,a v kuse sa venujeme literatúre,takze teraz keby som ma písat diktát tak nvm ako by to dopadlo ...
neviem ci to vsetci uzivatelia tohto fora su taki skveli, uspesni, talentovani...
permanentne som bol zachranovany na slovine od zlych znamok na vysvedceni diktatmi...bezna vec ze 80 percent triedy stvorky, patky a ja veget, jednotkaaaa nikdy som s tymto nemal problemy
diktaty.. dalo sa to, pisaval som na 1 alebo 2, raz som mal asi aj 3 ..
na strednej sme pisali len jeden z toho som mal 0 chyb, tak som bol na seba patricne hrdy
//fizz: to bolo myslene zrejme zo srandy ta hrubica
to tu vsetci tak dobre pisu diktaty???mne na zakladke nikdy velmi dobre nesli...slovina celkovo hej ale diktaty ani za tu ...., maval som 4 a obcas aj 5, niekedy sa postastilo bolo 3 alebo 2
Mne šli celkom v pohode ale deviaty rocnik som mal taky akysi chybovy, castokrat som mal trojku... Zvacsa som maval 1-4 chyby niekedy aj viac a teraz na gymku tiez bohvie ako nepisem...
Väčšinou som z diktátov dostával 1-ky...ale 2-ka nebola nič výnimočné...
A zopárkrát aj horšie, skôr to ale boli chyby v čiarkach, veľkých písmenách a pod.
Na zakladke 1,2 a raz aj 4, ked bol diktat zamerany na slova idea a Andrea tak som vobec nevedel kedy pisat idei alebo idey ci Andrei alebo Andrey inac so slovencinarkou som nemal moc dobre vztahy a tak na jednom diktate ktory som mal uplne bez chyb som napisal slovo kt. ako skratka od ktory a ona mi tam naratala tri chyby ako za kazde pismenko jednu a dala mi dvojku marne bolo vysvetlovanie ze by som vedel ze sa tam ma napisat ''ori/y''
ja som mavala vacsinou jednotky,obcas nejaka ta 2...nikdy mi to nerobilo problem.ani som sa na to nejak specialne neucila,iba ked bol diktat na nieco zamerany,precitala som si nejaku teoriu.ale take,ze pisat doma diktaty-to nehrozilo