Dilema v laske?"
Re: all
Laska ma viacero podob nemusi ist len o lasku partnersku, ale v kazdom pripade to ma byt cit velmi vzneseny, tak trochu nadludsky ale predovsetkym cisty. Je vela smutnych pocitov, ale laska by mala byt v zivote cloveka pilierom, ak vsak hned niekde na zaciatku je klamstvo a neciste svedomie tak o com to je? Nechcite za kazdu cenu aby VAM bolo dobre...a este jedna vec vo vojne umieraju ludia, pokial je az taka podobnost vojny s laskou tak v laske potom zomieraju duse.midnight_man napísal:presne tak,,, v laske a vojne je vsetko dovolene,,ani cista laska nema ciste svedomie,
A drzim vam palce, najdite najoptimalnejsie riesenie
riesenie sme nasli uz vcera.. kedze vela veci naokolo nam nedovoli byt spolu a musime uvazovat aj tak ze kedy to bude lepsie.. ci ked budem s midnajtom alebo ked budeme kazdy so svojimi polovickami.. teda sme si vybrali moznost dva..a zaciname odznova on so svojou polovickou ja zo svojou ale zaciname od nuly.. .. dufame ze sa nam to podari.. a mozno dakedy neskor sa budeme seci stretavat s usmevom a v srdci budeme nosit tu svoju polovicku.. tak nam drzte palceky.. fakt toto bola taka dilema lasky.. ktoru sme uz vyriesili... teda snazime sa.. ale neprajem nikomu aby sa musel vzdat osoby na ktorej mu velmi zalezi.. no niekedy to je lepsie..
.. lasska nemoze nosit len stastie .. chodenia .. atd. nosi so sebou aj straty smutok slzy. vsetko okolo toho. ale dakujem vam
za rady..