No ja to mam presne naopak - mam dioptricke okuliare - adidas bez ramu, a k nim mam slnecnu nasadu... Vyslo ma to do 10 tisic, ale to preto ze som si dal aj odlahcene sklo a podobe - na okuliaroch nechcem setrit. A som s nimi spokojny, hlavne sa to zide pri soferovaniKibo napísal:bracho si kupil sportove adidasy a stali ho nieco cez 5000, ale uz po zlave. ram je adidas, ale dovnutra sa vkladaju take specialne dioptricke nasady a nejde to do kazdych brylov.
Dioptrické slnečné okuliare
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
ZappBrannigan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
h
ja mam heliovary a som spokojny......za sera su uplne cire a su aj antireflexne......ale suhlasim s hojkom netreba na tom setrit....ja som dal vyse 100E za jedno sklo a teraz si ich newim vynachvalit.... 
Mám čiernej farby , ale asi presný typ slnečných - dioptrických nenájdeš , to sú moc veľké sklíčka na dioptriu , a či ti to stojí zato si dokaziť oči ešte viac . Ja mám normálne dioptrické (síce rám ako na slnečných pre mužov ) stáli vyše 4500 SK a som spokojný .
Aha prepáčte , nevšimol som si príspevok nadomnou .. presne také isté ... len hnedý rám.
Aha prepáčte , nevšimol som si príspevok nadomnou .. presne také isté ... len hnedý rám.