Dioptrické slnečné okuliare

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Kibo napísal:bracho si kupil sportove adidasy a stali ho nieco cez 5000, ale uz po zlave. ram je adidas, ale dovnutra sa vkladaju take specialne dioptricke nasady a nejde to do kazdych brylov.
No ja to mam presne naopak - mam dioptricke okuliare - adidas bez ramu, a k nim mam slnecnu nasadu... Vyslo ma to do 10 tisic, ale to preto ze som si dal aj odlahcene sklo a podobe - na okuliaroch nechcem setrit. A som s nimi spokojny, hlavne sa to zide pri soferovani
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

kamoska si chce kupit take okuliare a bola v ocnej optike v Nitre a tam stoja asi od 1500 sk a vyssie , resp. za jedno sklicko pytaju 400 SK, cize 800 SK za dve a plus k tomu ram
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Mno nakoniec som nasiel tak, ze klasicky ram s dioptriami a na to taka mala nenapadna polaroid vrstva, vsetko spolu za 2400 a este prakticke :P
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

ja sa teraz chystam na kontrolu ak sa mo zhorsil zrak tak planujem si dat nanovo spravit okuliare aj s tymi heliovymi sklami, pre mna to je ovela praktickejsie bo malokedy nosim normalne aj slnecne pri sebe
ZappBrannigan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

h

Príspevok od používateľa ZappBrannigan »

ja mam heliovary a som spokojny......za sera su uplne cire a su aj antireflexne......ale suhlasim s hojkom netreba na tom setrit....ja som dal vyse 100E za jedno sklo a teraz si ich newim vynachvalit.... :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Dal som si objednat taketo okuliare, je to pohodicka, nosim ich nonstop, cize sa mi nikdy nestane, ze sa ocitnem na slnku bez okuliari. Moje stali 243 eur, jedno sklo stalo myslim 42eur, plus ram. Je to dobra vec :)

+ Ale dioptrie tam nie su ziadne, to nastastie zatiel nepotrebujem :)
Prílohy
okularky.jpg
Empatik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Empatik »

Mám čiernej farby , ale asi presný typ slnečných - dioptrických nenájdeš , to sú moc veľké sklíčka na dioptriu , a či ti to stojí zato si dokaziť oči ešte viac . Ja mám normálne dioptrické (síce rám ako na slnečných pre mužov ) stáli vyše 4500 SK a som spokojný .

Aha prepáčte , nevšimol som si príspevok nadomnou .. presne také isté ... len hnedý rám.
Napísať odpoveď