Discovery Channel

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
JohnFrusciante
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Discovery Channel

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

mate radi tento program? ake programy sa vam najviac pacia?
ja mam strasne rad borici mytu, mega stavby, jak to delaji, smetiste, buracajuce motory.... je ich vela. je to perfektny kanal a vzdy tam ide nieco na co sa da pozerat
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Poznám, sledujem, chválim. je to dobrý kánál a mám rád dokumenty hlavne o vydobytkoch techniky, ako napr. tie megastavby.
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

aj ked sice uz nesledujem tv, tak discovery bol najlepsi program na kablovke. vzdy sa tam dalo nieco vybrat. sledoval som hlavne extremne stavitelstvo a podobne technicke programy.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Je to vazne jeden z najlepsich kanalov ktore doma mam. Ale jedno co ma na nom hneva je to ze v kuse tam ide program ako sa vyrabaju motorky. (A bike is born) Ked som to videl prvy krat tak som ostal :shock: , ale teraz teraz to bez vahania prepnem.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Jo pozeram niekedy, mam aj Discovery Civilazition ci ako, Science a Travel a este jedno myslim. Ale to su uz len po anglicky/madarsky.
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

Uz to tu par krat odznelo, ale na Discovery si vzdy najdem nieco, co zaujme. Najviac vsak teraz sledujem Perfect disaster, I shouldn´t be alive, Zero hour a samozrejme Mythbusters. No ako som povedal, tam sa da pozerat takmer vsetko. discovery je preoste super a Markiza a ine televizie sa mozu skryt s tymi svojimi telenovelami, no uplne by som ich nezatratil, lebo davaju aj dobre filmy a serialy.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Mám rád presne tietoveci čo si vypísal.. Extreme machines, engineering, megabuilders, mythbustaz :) deadliest catch, tie staré diely scrapheap boli super, how do they do this a tak... hlavne o technike a tak :P
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Discovery je jeden z dvoch jediných kanálov ktoré sledujem (TA3 ešte).
Obľúbené programy:
Kings of Constructions
Extremme Enginering
Megastavby
Technické zázraky Ázie
Mythbusters
American Hot Rod
American Chopper.
:) A ešte Doktorka G. je fajn. :)

Edit:
#1 - Hej, PRO7, to som kedysi sledoval a ani slovo som nerozumel, ale bola to sranda. :lol:
#2 - 10 naj spôsobov... .. To je sranda seriál, páčil sa mi diel, 10 spôsobov ako stretnúť UFO, alebo 10 spôsobov, ako stretnúť príšeru. :lol:
QyncY
Expert
Expert

Príspevok od používateľa QyncY »

Jasne, Discovery je veľmi dobrý program...sledujem hlavne: Wheeler Dealers, A ... is born, The fifth gear a Mythbusters, len škoda, že v poslednom čase stále viac vecí opakujú...a neviem ako vás, ale mna strašne štve, že sa nedá vypnúť SVK dubing. aspoň nie, ked máte UPC...
Okrem Discovery si myslím, že je ešte aj FOX šupa prog. a PRO7, ale to skôr pre tých čo vedia po nemecky.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

discovery pozeravam vecer.. pred spanim :P
rad som pozeraval mythbusters :) ked to davali o tom case... a taktiez o strojoch.. vysetrovanie katastrof.. stavby.. atd :)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja nemám veľmi čas pozerať TV, ale zachytila som Discovery Channel. Videla som tam párkrát Myth Busters. Napríklad to, ako testovali, či má na rastliny vplyv hudba, pekné slovo alebo krik. Bola som celkom zvedavá, na čo prídu, lebo ja na moje rastlinky aplikujem teóriu dobrého slova a celkom sa im darí. No ale nakoniec im v tom teste zlyhal zavlažovací systém a bolo..... :lol:
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

zuzkazuzka napísal:Videla som tam párkrát Myth Busters. Napríklad to, ako testovali, či má na rastliny vplyv hudba, pekné slovo alebo krik. Bola som celkom zvedavá, na čo prídu, lebo ja na moje rastlinky aplikujem teóriu dobrého slova a celkom sa im darí. No ale nakoniec im v tom teste zlyhal zavlažovací systém a bolo..... :lol:
hh, tiez som tu cast videl, asi najviac sa mi ratalo ked si isli zohnat nejku tvrdu hudbu, v preklade to nazvali hevy metal, no bol to aspon slusny brutalnejsi Trash ak nie rovno Grindcore :D :D
a co sa Discovery tyk atak je to premna jednoznacne kanal no. 1, aspon z tych co mam doma, jedine co uz obcas dokaze konrurovat je zone reality ale len obcas, mozno este spekturm
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

discovery channel, reality tv, spektrum a im podobne stanice su to najlepsie v tv co moze byt. dch je aj tak z nich najlepsi. perfektne boli dokumenty ako smetisko, potom neviem nazov, ale vzdy to bolo o nejakych extremnych strojoch. az kym sa jedenho dna nemenovana spolocnost satro rozhodla zrusit vsetko normalne a nasrala nam plnu rit programov ako tv nautik, tv central a inych pivnicnych pseudotelevizii a odvtedy mam po telke :twisted:
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Rides
Mythbusters
Hot rod
American Chopper
Wheelers dealers /ale uz nechodi/
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Genialny kanal ... nikdy na nom neni nuda ...vsetko sa da pozerat a ak nie tak je tu RealityTV
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Shark NX napísal: ...vsetko sa da pozerat....
No, je to skvelý kanal, jeden zmala čo ti aj niečo da, no ja to možem fakt len pozerat, bo u nas v dedine je 90% madarov, tak aj discovery je po madarsky a ja ani ceknut neviem. Potom musim odcestovat k priatelke a tam sedim pred telkou a kukam discovery :) No a k reality TV, nie je zla, to nie no nechapem celkom vyznam jednej relacie, kde patraju či partner/ka je neverna a na telku to riešia. Vobec sa mi nepači a tiež ju pozeram u priatelky skrz toho, že tento ani nemame. :(
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

ejha pozeram ze vsetci maju fest radi tento program. pekne. my odkedy mame kablofku a prvykrato som pozeral zaradom ake mame programy zastal som na Discovery a am som aj ostal. od vtedy ked pozeram co dobreho je v telke ako prvy zapnem DCH a tam to skoro vzdy ostane. tam je nenormalne minimum toho co nepozeram.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... najlepsi kanal na kablovke ... je to v podstate spolu s viasat expolorer , viasat history a zone reality jedniy kanal, ktory ako tak pozeram ( moc TV nepozeram :) ) ... su tam velmi zaujimave a poucne veci .. mam rad najmä : Extreme engineering, How is it made? , America chopper, Rides, Mythbusters, Bodysnatchers, I shouldn´t be alive, 5th gear, A car is born ... a podobne ! .. skvele ! ...

edit:// .. len taq btw.: kedysi byval perfektny program aj spectrum, ale ten m v poslednom case uz moc nebavi .. tam pozeravam obcas o prirode a cestovani .. lebo o technike tam maju skor take trapnejsie veci ... no byval tam aj dobry serialik o spravani britov, to bola ina komedia :-) a este najbohatsi ludia sveta ... ale v poslednom case ked to nahodou zapnem tak tam furt len preberaju aku vyzivu mas dat svojim detom a podobne ptchvn ...
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Voloda737 »

Pozeravam borici mytu a mega stavby :arrow: zaujimave programy
Doctor X
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Doctor X »

mno mne sa strasne lubil ten program ale uz nam ho dali prec z vysielania :cry:
a najviac sa mi pacilo smetiste