Pohlavie: Stav: Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3816 Bydlisko: my heaven is your hell Karma:
Zaslal: 11 Apr 2006, 20:05 Predmet:
dair napísal:
a este som skusil 250G externy a by ma zaujimalo preco je to take linearne oproti klesajucim inym diskom a cim sa posudzuje ci je disk ok a kedy uz nie (a tie haluzne bodky?)
ja som sa stretol s linearitou len v tom prípade ak základná doska podporuje nižšie UDMA ako HDD,ale pri externom cez usb?! to je snáď
podobný prípad.
ako ste si mohli vsimnut s maxtorom mam problem.
kupil som ho asi pred mesiacom od ruky. vlozil som ho do pc a isiel nehorazne pomaly (2,2 MBs presne ako na obrazku) reinstaloval som system a disk isiel paradne (50-60 MBs) no pred par dnami znova zblbol a padol na tych 2.2MB. hladal som na nete no zatial som nenasiel nic co by to mohlo sposobovat. najprv som chcel reklamovat ale po reinstale to islo super a teraz to zase zblbo
netusite niekto cim to moze byt?
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre