|
|
|
| Autor |
Správa |
Kura Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.04.2008 Príspevky: 23
Zaslal: 18 Apr 2008, 17:09 Predmet: Disky |
|
|
Mám Ubuntu 7.10 a dnes takýto prekrásny deň si idem zapnť PC a zrazu som tam nemal D a C cize disky ktore su na win co stym ???? uz mi to robilo aj predtym a teraz zasa ako odstranim tento problem ???  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 2611
|
| Návrat hore |
|
 |
ampex Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2007 Príspevky: 26
Zaslal: 18 Apr 2008, 20:55 Predmet: |
|
|
zda sa mi ze ked si vo wine, das pc do modu hibernacie, v ubuntu sa ti nenamountuju ntfs particie. alebo to moze sposobit "tvrde vypnutie"/restart. staci ked vlezies do windowsu, pekne ho vypnes a potom uz v ubuntu nebude ziadny problem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
filippo Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.08.2007 Príspevky: 75
Zaslal: 18 Apr 2008, 22:20 Predmet: |
|
|
| ampex napísal: |
zda sa mi ze ked si vo wine, das pc do modu hibernacie, v ubuntu sa ti nenamountuju ntfs particie. alebo to moze sposobit "tvrde vypnutie"/restart. staci ked vlezies do windowsu, pekne ho vypnes a potom uz v ubuntu nebude ziadny problem  |
Môžem len potvrdiť, že je to pravda. Dnes som chybne vypol Win a tiež mi v Kubuntu nenabehli ntfs partície. Stačilo prejsť do Win na 2 minutky, korektne ho vypnúť a po opätovnom zapnutí Kubuntu zobrazovalo všetky prípojné média.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kura Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.04.2008 Príspevky: 23
Zaslal: 19 Apr 2008, 0:25 Predmet: |
|
|
Diky ... prave pred tym ako som sem siel sa mi to potvrdilo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
q-parser VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.12.2004 Príspevky: 1308 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2008, 17:38 Predmet: |
|
|
| Inak toto sa stava aj opacne. Ak mate nejake particie ext3, ako mam aj ja, a pripajate ich vo windowse ako klasicke pismenkove particie, tak sa moze stat, ze sa nepripoja, kedze neboli korektne odmountovane v linuxe (napr. tvrdy restart). Tiez treba bootnut linux a ono sa to napravi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|