|
| Autor |
Správa |
seus Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.06.2008 Príspevky: 4
Zaslal: 06 Jún 2008, 21:45 Predmet: |
|
|
Diky, diky za vsetky prispevky - mate rovnaky nazor ako ja.
Ved ja uz som bol rozhodnuty ze ju poslem definitivne do teplych krajin
uz pred jeden a pol rokom (a potom aj vela krat neskor ) ked to zacalo byt naozaj na figu. Ale ked sme sa znova stretli tak som si povedal ze to neni
az take zle. A stale som cakal ze sa to zlepsi. Ale stale cakat nemozem.
My BIG misstake !!!
Mimochodom, vsetky tie vybrane slova ktore ste tu napisali som jej uz
povedal. A 1000x viac ako Vy. Ale vzdy len v duchu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vigor Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 896 Bydlisko: Paradise City (Trnava) Karma: 
|
Zaslal: 06 Jún 2008, 21:49 Predmet: |
|
|
| Chlape vies presne co mas spravit, vies preco to mas spravit a snad aj ako. Uz to skratka len sprav. Vela stastia teraz a aj v dalsich vztahoch. |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2348 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 06 Jún 2008, 21:52 Predmet: |
|
|
| seus napísal: |
uz pred jeden a pol rokom (a potom aj vela krat neskor ) ked to zacalo byt naozaj na figu. Ale ked sme sa znova stretli tak som si povedal ze to neni
My BIG misstake !!!
som rad ze si to pochopil, sice neskoro ale predsa  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4544
Zaslal: 06 Jún 2008, 22:05 Predmet: |
|
|
proste kasli na nu uz, napis jej sms chod do pi*i za ten bordel co robila 3 roky a zi slobodne, good luck  |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2348 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 06 Jún 2008, 22:14 Predmet: |
|
|
jak by nahodou na teba skusala tie triky zenske aby si sa vratil a podobne voloviny..opovaz sa! bo si ta najdeme a bitka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
seus Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.06.2008 Príspevky: 4
Zaslal: 06 Jún 2008, 23:49 Predmet: |
|
|
Nic neboj, sice by ste ma nenasli
ale aj tak to s nou skoncim. A potom to bude to najlepsie co som
pre seba spravil.
btw: niekto sa pytal ako daleko byvame od seba.
Az sa hanbim to povedat - ale sme "v rovnakom meste"  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2674 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 06 Jún 2008, 23:57 Predmet: |
|
|
Trocha vela povyku na to ze sa vlastne vyriesilo velmi malo.
Tak za nou uz nepojde a bude ju ignorovat. Wow.
Myslite si ze nakoniec najde zenu jeho snov, bude s nou chodit a nakoniec sa stastne vezmu. Zobudte sa ludia. Ak ste si nevsimli hojko ma tu cest ze sem napisal nefalsovany priklad psychicky nie celkom normalneho cloveka. Iste takychto ludi s podobnym problemom ako on je v LVP vela ale v uplne inej mierke. Vy ste snad citali iny prispevok ako ja? Tento clovek ma tridsat rokov a vo vztahu k zene sa sprava horsie ako skolkar a povazuje to za v podstate celkom normalne. Tomuto cloveku nepride nenormalne ze sa mu zena s ktorou "chodi" neozve tri mesiace. Nepride mu nenormalne nazyvat to chodenim, ked si dali pusu po roku. To co 90% muzov zvladne vacsinou v podnapitom stave v nejakom klube za 6 minut, trvalo tomuto exemplaru 6 rokov. Tento clovek zo sebou necha zametat ako s kusom handry a potom mu staci jedna pusa aby to bolo vsetko ok. A nakoniec opakujem, ma 30 rokov.
Seus prepac mi to ale v mojej prvej reakcii som napisal ze si idiot. Ale ty niesi. Si proste znacne asocialny clovek ktory nema potuchy ako to chodi vo vztahoch k druhemu pohlaviu a ma velmi, naozaj velmi skreslenu predstavu o "vztahu" ako takom. Nestava sa to casto, ale odporucam ti aby si siel ku psychologovi a to myslim uplne vazne.
Budem rad ak o tom porozmyslas. Drzim palce. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2431 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2008, 10:14 Predmet: |
|
|
| Gangy napísal: |
| A co ked ju mal velmi rad? Sa spamataj. Ta zena ho ma len ako plysaka, ak sa nahodou este dostane domov tak ho v deckej izbe pohladka a viac ju nesere. Je jej uplne ukradnuty a s jeho pristupom by som sa vobec nedivil keby bol jej hlavnym zdrojom zabavy co sa tyka pokecov s kamaratkami. Stavim sa ze 90% zien s ktorymi bola v zivote bola vonku uz pocula pribeh o naivnom idiotovi ktory ju otravuje aj ked sa mu neozve pol roka. |
sa nauc citat a menej agresivne vystupovat...som napisal ze ON mal JU velmi rad... a pi*ov*** ze " sa spametaj" si nabuduce laskavo odpusti |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jirayima Amateur

Stav:  Založený: 07.04.2008 Príspevky: 14
Zaslal: 07 Jún 2008, 11:54 Predmet: |
|
|
strucne povedane,stratene 3roky zivota
pust ju k vode co najskor |
|
| Návrat hore |
|
 |
veronique Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.05.2008 Príspevky: 55
Zaslal: 07 Jún 2008, 12:10 Predmet: |
|
|
btw: niekto sa pytal ako daleko byvame od seba.
Az sa hanbim to povedat - ale sme "v rovnakom meste"  |
Byvate v rovnakom meste??? A to bol problem kaslat na telefony a zajst za nou rovno domov? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2674 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2008, 13:57 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
sa nauc citat a menej agresivne vystupovat...som napisal ze ON mal JU velmi rad... a pi*ov*** ze " sa spametaj" si nabuduce laskavo odpusti |
Ked sa spamatas, odpustim. A ak si si nevsimol napisal som to iste. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 07 Jún 2008, 18:04 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
Gangy? a agresivny? lol |
|
| Návrat hore |
|
 |
wesley17 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.10.2007 Príspevky: 312 Bydlisko: tu Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2008, 18:25 Predmet: |
|
|
nechapem ako si mohol 3 roky vydrzat takto ...
ja by som sa na to vys"al po maximalne pol roku... |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudo02 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 1104
Zaslal: 07 Jún 2008, 19:19 Predmet: |
|
|
My BIG misstake !!!
Nechaj si ju na sex.A medzitym si hladaj nejaku dobru kocku do zivota.Ak ju najdes,tak tuto posli do horucich pekiel . |
|
| Návrat hore |
|
 |
CHoBoT Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.05.2008 Príspevky: 113
Zaslal: 07 Jún 2008, 21:03 Predmet: |
|
|
myslis ze mali sex? ked po roku prva pusa?hh no dost pochybujem ze by tam bolo nieco viac ako ta jedna pusinka do 3mesiacov aby bol stastny a ticho |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|