Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

DLH krajin tretieho sveta
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
jimino
Light Professional
Light Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 02.08.2006

PríspevokZaslal: 25 Feb 2008, 1:17    Predmet: DLH krajin tretieho sveta Odpovedať s citátom  

Zalozil som temu, ktora by sa mala venovat problematike dlhov najchudobnejsich krajin. Rad by som tu privital nejake nazory na sucasnu situaciu, popripade linky na nejake clanky apod.

V poslednom case je totizto okolo chudoby dost ticho. Media opat "zabudli"...

na uvod - trosku zasvatenia do konspiracie Smile http://www.paradigma.sk/redakcny_system/kat.php?id=1&id3=1&id2=13&nazov6=Zadl%BEenos%BB%20-%20Tret%ED%20svet
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
SchYzo
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 08.06.2007

PríspevokZaslal: 25 Feb 2008, 14:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

a komu su tie krajiny zadlzene? som myslel ze europa a amerika takym krajinam dava nenavratne pozicky....ci je to inak?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
ZitePunkom
Light Professional
Light Professional

Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 25 Feb 2008, 14:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mne sa zdá,že je to inak..v podstate je to neávratná pôžička..lebo s5ného vrátenia sa asi nikdy nedočkáš..aj keď boli tie tsunami,tak sa odpúšťalo strašne veľa dlhov..Sa mi zdá,že aj Slovensko čo to poodpúšťalo..a k tým dlžobám..myslím,že by sa malo požičiavať..ale na celkom iné účely..Napr. aj UNICEF čo som pozeral naposledy dokument,tak som videl,ako im nenosia jedlo,ale ako ich učia pracovať..dopestovať si tie základy..alebo ešte viac a potom to predávať..teda v podsate sa starať sám o seba..a to si myslím,že je správne..nikomu by nemalo nič zadarmo padať do rúk..pretože potom čaká a neskôr čaká stále viac.. Sad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
SchYzo
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 25 Feb 2008, 15:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

ZitePunkom napísal:
Mne sa zdá,že je to inak..v podstate je to neávratná pôžička..lebo s5ného vrátenia sa asi nikdy nedočkáš..aj keď boli tie tsunami,tak sa odpúšťalo strašne veľa dlhov..Sa mi zdá,že aj Slovensko čo to poodpúšťalo..a k tým dlžobám..myslím,že by sa malo požičiavať..ale na celkom iné účely..Napr. aj UNICEF čo som pozeral naposledy dokument,tak som videl,ako im nenosia jedlo,ale ako ich učia pracovať..dopestovať si tie základy..alebo ešte viac a potom to predávať..teda v podsate sa starať sám o seba..a to si myslím,že je správne..nikomu by nemalo nič zadarmo padať do rúk..pretože potom čaká a neskôr čaká stále viac.. Sad
j mas pravdu, bolo by to potom ako u nas s nasou "mensinou"...a tam by tie prachy aj tak pouzili na nakup dasich a dalsich kalachov apod aby sa tam mohli medzi sebou mydlit ako to robia vlastne stale (mam na mysli Afriku)
Návrat hore
ZitePunkom
Light Professional
Light Professional

Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 25 Feb 2008, 19:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hej a v tomto máš zase pravdu ty..ale nemôžeš to brať celkom čierno-bielo..lebo som sa naučil,že nič sa nedá brať čierno-bielo..niesú všetci teroristi..ale napr aj čo viem,že sa im tam nosila humanitná pomoc v podobe jedla a vody..tak čo si pamätám sa to vždy dostalo do rúk nesprávnym ľuďom..a potom sa s tým kupčilo Shocked a myslím,že toto nebolo cieľom humanitárnej pomoci.. Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
SchYzo
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 25 Feb 2008, 19:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

ale ja vobec nemam na mysli teroristov ale pozri si afriku tam vsade mas kadejakych diktatorov co sa kosia s povstalcami, alebo povstalcov co sa kosia medzi sebou, alebo aj diktatorov kosiacich sa medzi sebou...tam proste su organizovane skupiny z ktorej kazda chce moc, o demokracii sa skoro v ziadnom africkom state (myslim tie chudobne staty, nie tunisko apod) neda hovorit. do strednej a juznej afriky by som sa nevybral ani nahodou tam bud ta hned co vystupis z lietadla zastrelia alebo zajmu a budu ziadat od tvojho statu miliony dolacov...aby si za ne mohli kupit dalsie zbrane atd....
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika
Strana 1 z 1

Prejdi na: