|
|
|
| Do akého MP3 Bitrate najčastejšie konvertujete hudbicu ?? |
| 64 kbps |
|
2% |
[ 1 ] |
| 128 kbps |
|
29% |
[ 12 ] |
| 192 kbps |
|
43% |
[ 18 ] |
| 256 kbps |
|
9% |
[ 4 ] |
| viac ako 256 kbps |
|
14% |
[ 6 ] |
|
| Celkom hlasov : 41 |
|
| Autor |
Správa |
Ravenman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.04.2006 Príspevky: 392
Zaslal: 28 Máj 2006, 14:58 Predmet: Do akého MP3 Bitrate najčastejšie konvertujete hudbicu ?? |
|
|
| Môžte aj uviesť program ktorým to prevádzate. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2163 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 28 Máj 2006, 15:02 Predmet: |
|
|
1., tema o nicom
2., si to mal dat ako hlasovanie
3., 128 staci, je to stale kvalita co ju napostrehnes a setris miesto...
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ravenman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.04.2006 Príspevky: 392
Zaslal: 28 Máj 2006, 15:07 Predmet: |
|
|
| dair napísal: |
1., tema o nicom
2., si to mal dat ako hlasovanie
3., 128 staci, je to stale kvalita co ju napostrehnes a setris miesto...
 |
Tema o nicom ?? Len robim prieskum pre vlasnu potrebu alebo aby aj neskuseny nezakladaly nove thredy tak sa nehaluz .Bud odpovedz alebo to neries niesy Admin ani moderator  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mspeedo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.02.2005 Príspevky: 856 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 29 Máj 2006, 15:08 Predmet: |
|
|
| Dobra tema, aj ja som sa kedysi snazil zistit do akej bitrate si mam zalohovat pesnicky, a skoncil som uz 192kbps. 128 je malo a rozdiel postrehnes lahko, u 192 je to v pohode a viac je zbytocnost, pretoze ked potrebujes kvalitu, veci si ulozis radsej vo wav. Inak normalne 192kbps postacuje. Na prevadzanie pouzivam MediaCoder, je free a umi vela formatov, vynikajuci program. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

|
Zaslal: 29 Máj 2006, 16:45 Predmet: |
|
|
| Ravenman napísal: |
Tema o nicom ?? Len robim prieskum pre vlasnu potrebu alebo aby aj neskuseny nezakladaly nove thredy tak sa nehaluz .Bud odpovedz alebo to neries niesy Admin ani moderator  |
????? si OK?
1., no problem
2., odpovedal som
3., nie som admin preto som to nezamkol tak co za kecy resp tvojimi slovami TY NEHALUZ  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4818 Bydlisko: Nitrancan:-) Karma: 
|
Zaslal: 29 Máj 2006, 17:53 Predmet: |
|
|
2 dair - netrapos prosim ta. ja viem, si najchytrejsi, najmudrejsi, mas co povedat skoro ku kazdej teme, proste si ta niekedy hodim na biele bavlnene tricko, ale teraz sa na to vyjep!
K teme: Ak si chces skutocne vychutnat neaku dobru hudbu, nehlad na vekost tych mp3-jek. Osobne preferujem rozsah od 192 - 320kbps. Ono je to kapku vacsie potom, ale stoji to za to. Ja tie vyssie bitraty pouzivam na rip neakych fajn koncertov a tak. To potrebujem krystalovo pocut a vychutnat si kazdy ton... Takze, ak hudbu, tak len vo vybornej kvalite! Nejde o kvantitu, ale o kvalitu.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

|
Zaslal: 29 Máj 2006, 18:49 Predmet: |
|
|
| kinjeril napísal: |
2 dair - netrapos prosim ta. ja viem, si najchytrejsi, najmudrejsi, mas co povedat skoro ku kazdej teme, proste si ta niekedy hodim na biele bavlnene tricko, ale teraz sa na to vyjep!
|
tak teraz to kusok prehanas nezda sa ti? A aky je problem jed ti niekto adresuje nejaku blbost a ty na to regujes...
Btw praca admina neznamena aj jeb*at do ludi
K teme: ak hudbu vychutnavas doma 192 a vyssie je dobra volba ale v MP3 playeri je 128 viac nez dost lebo pri headphonoch to nepostrehnes (ani ked mas KOSSy pri tom okolnom ruseni) a setris fleka... |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 7154
Zaslal: 30 Máj 2006, 7:54 Predmet: |
|
|
Pozadovany bitrate v podstate zavisi od obsahu a zariadenia, cez co chces pocuvat. Co sa tyka obsahu.. na hovorene slovo podla mna v pohode staci aj 64kbps (miestami i nizsie).. na pesnicky uz samozrejme viac. Pokial to budes pocuvat na nejakych plechovych repracikoch (napr. tych, ktore su sucastou crt/lcd), urcite je postacujuci bitrate 128kbps. Ak vsak už idu na rad sluchatka.. pripadne nejake tie lepsie repraciky, pod 192kbps sa neoplati ist..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|