Dobrí vs. Zlí chlapci

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DeepFtw
Novice
Novice

Dobrí vs. Zlí chlapci

Príspevok od používateľa DeepFtw »

Ahojte dámy...
Pri jednej debate nám vyskočila zaujímavá otázka, na ktorú by som rád vedel odpoveď od vás! :)
Prečo vás priťahujú zlí a prečo dobrí chlapci? Ktorého by ste si vy vybrali a prečo?
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Dobrí vs. Zlí chlapci

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Asi by sa zišlo zadefinovať tie pojmy, že čo si pod tým predstavuješ :)

Lebo ak niekde (ženské časopisy, ženské weby...) píšu o "zlých" chlapcov, tak v tom prípade myslia nejakých povedzme "playboyov", ktorí sú proste neodolateľní, neskrotní, arogantní, občas cynickí a úplne nepredvídateľní, ale hlavne len dočasní ; čo môže ženy priťahovať, proste snaha získať niekoho, kto sa ale viazať vôbec nechce, v domnení, že práve ona bude tá, ktorá ho získa, naučí ho milovať a že ho zmení. :roll: (neviem, napr. hneď sa mi vybaví Damon z Vampire diaries; Jess z Gilmore girls...).

Ale tak ja si pod pojmom zlý skôr predstavujem človeka agresívneho; násilnícke sklony; že si neváži partnerku; ....

Takže či už tá prvá definícia alebo druhá, vzhľadom na to, že na partnera sa musím najmä vedieť spoľahnúť a mať v ňom oporu (okrem iného), takže dobrí chlapci ;) ( i keď neviem, toto rozdelenie mi znie divne, ja by som povedala, že "tí normálni" 8) )

Dúfam, že som to napísala dosť zrozumiteľne. Celkovo mi príde takéto delenie čudné, ale kľudne sa spýtaj ešte niečo, ak ti nie je jasné :wink:
DeepFtw
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DeepFtw »

Klasický scenár... zlí ženy priťahujú, fascinují, majú na nich slabosť a chcú ich preto, že sú nespútaní a majú ich na saláme. Ale do vzťahu s takým by nešli (respektíve do manželstva), lebo potrebujú podporu, zodpovednosť a aby sa postaral... :) Niečo v takomto zmysle.
Preto som sa pýtal, že ako to vnímate vy...

A zuzanuska veľmi pekne ti ďakujem za tú odpoveď :) Pochopila si to správne. Ono jasné, treba to lepšie a konkrétnejšie definovať. Ale myslím, že všetci chápu, čo som mal na mysli.

A ako si napísala, tak zlí = aj playboy/kurevník alebo agresor a bitkár.
Inssomnya
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Inssomnya »

Nie je zlý ako zlý a dobrý ako dobrý. Pre mňa zlý chlapec znamená bud totálny bezcharakterný magor, ktorý nie je duševne zrelý a preto robí sprostosti, ktoré prekračujú isté medze a zachádza to do extrémov, nevedia proste rozlíšiť kedy je už toho dosť. S takým chalanom si neviem predstaviť žiadny vzťah, ked o ňom raz viem, že je to hlupák tak baj baj, nemám chuť sa s ním nejak zahadzovať a hned ma aj prestane priťahovať. Napr. feťáci, bitkári, sukničkári, namyslení playboyovia, takí, ktorým slovo úcta nič nehovorí, dokážu ubližovať druhým, či fyzicky alebo psychicky, ničiť majetky, pamiatky, a proste všetky podobné prípady kedy to už prestáva byť smiešne. Taký človek by mi nestál ani za kamaráta, len čo by ma zatiahol do svojich problémov.

Nechcela by som ale ani úplneho svätca, ktorý síce môže byť dobrý, milý, ale čo z toho, ked nie je pre žiadnu srandu, a bojí sa čo i len povedať neslušné slovo, alebo sa ma dotknúť. Priťahujú ma takí, ktorí aj vedia čo sa patrí, vedia sa správať v spoločnosti, ako sa správať k ženám, majú charakter, sú nežní, proste sú vychovaný, ale zároveň niekedy občas radi porúšajú pravidlá, vyhýbajú sa autorite, ked sa im niečo nepáči urobia aj hlúposť, aby si stáli za svojim, a sú tak primerane drzí, alebo ako to povedať. Sú to takí nevinní diablici, presne ako ten môj :)
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

a ten koho dobri kamarati/rodina/priatelka nedokazu vytocit alebo ked uz k tomu ma prist
tak si radsej prizna vinu, najde kompromis alebo podobne sa z toho vykruti ale pri najmensom
naznaku "utoku" na jeho osobu/kamaratov/rodinu/priatelku vybuchne a kompromis neexistuje?
ten je zly alebo dobry? :D
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Ja mam slabost na dobrych chlapcov :) Preco? Lebo mam dost konfliktov, napätia a hadok s rodinou a ludmi, ktorycvh si nevyberam. Milujem pocit harmonie a bezpecia. Asi preto ;)

//autoeditácia príspevku (17 Mar 2012, 9:23)
ArkanoviTigrovi napísal:a ten koho dobri kamarati/rodina/priatelka nedokazu vytocit alebo ked uz k tomu ma prist
tak si radsej prizna vinu, najde kompromis alebo podobne sa z toho vykruti ale pri najmensom
naznaku "utoku" na jeho osobu/kamaratov/rodinu/priatelku vybuchne a kompromis neexistuje?
ten je zly alebo dobry? :D
dobry
jolanek
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jolanek »

co ja by som dal za zleho chlapca... co ta zbije, nadava, pride opity, nebude pocuvat.... hlavne ze vyzera jak hora v hlave nic.... ale je zly chlapec a mozno dobry v postely, no ale ak je na anabolikach tak ani tam nie, ale chodi nasiroko....uuu
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Poznám vo svojom okolí 3 také prípady, kde funguje "zavri hubu a urob mi sendvič" systém. Chalan úplne neprispôsobivý, musí byť po jeho, nemá problém babu prefackať, buzeruje ju za úplné prkotiny typu prečo si to položila sem a nie tam. Alebo je chorobne žiarlivý.
A tie baby si pochvaľujú a obhajujú si ho, že on to myslí v dobrom a ja som urobila chybu, atď..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Zrovna na večierku štvrtok bola debata, jedna žena po 30ke to podľa mňa veľmi dobre vystihla.
"Zlí chlapci" priťahujú naozaj ženy viac, ale teda najmä mladšie. Po tom, čo sa párkrát sklamú, zažijú zlé veci, rozvedú sa, prípadne ostanú slobodné mamičky, im dôjde, že si vybrali zle. Preto takýto muži mávajú úspech u starších žien (nemyslím ani tak vekom ako skúsenosťami).
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak to je jasné, že tento efekt zlých chlapcov platí pre mladé baby, ktoré sa v podstate nechcú nejak vážne a dlhodobo viazať (resp. nechápu aj vážny vzťah ako niečo, z čoho bude svadba, rodina, deti a spoločný dvojhrob), preto u takýchto nemajú dobrí chlapci nekonečnú trvácnosť, časom ich omrzia a začnú špekulovať a hľadať útechu u presne opačných typov. To ich časom takisto prestane baviť, ale to už majú nejaký vek, aj väčší rozum a už sa hľadá zase ten dobrý. Samozrejme, sú rôzne prípady a výnimky.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ano, mnohé žena sa potrebujú najskôr popáliť, lebo si myslia, že ten zlý chalan bude na ne dobrý...keď zistia, že to tak nieje, zmenia priority...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Resp. niektorí poukazujú na ten materinský pud východy, v tomto prípade prevýchovy na "dobrého." To takisto nefunguje. :lol:
ejo6
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ejo6 »

//obrazky vkladaj do prilohy

Tento obrázok to myslím si vyjadruje úplne presne.

Nech mi žiadna žena nehovorí, že to tak nie je. Že nemajú radšej chlapov ktorí ich ignorujú, ktorí ich trápia a ktorí im len ubližujú. Čím viac sú na ne zlí, tým ich majú radšej. Osobne mi to povedalo, už viac žien, že majú radi keď ich trápia. Že bez sĺz to nie je ono.
No kde je sakra LOGIKA?
Prílohy
389308_409661569049335_228384473843713_1711631_1886302260_n.jpg
Inssomnya
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Inssomnya »

ejo6 napísal: Nech mi žiadna žena nehovorí, že to tak nie je. Že nemajú radšej chlapov ktorí ich ignorujú, ktorí ich trápia a ktorí im len ubližujú. Čím viac sú na ne zlí, tým ich majú radšej. Osobne mi to povedalo, už viac žien, že majú radi keď ich trápia. Že bez sĺz to nie je ono.
No kde je sakra LOGIKA?
To myslíš vážne? :? pretože som dosť zarazená, pre mňa je toto úplná blbosť a obrázok tiež. Prečo by som mala byť s niekým kto mi spôsobuje bolesť? ked zistím, že ten chalan je idiot tak hned stratím záujem a je jedno ako vypadá. Zatiaľ sa mi to tak stalo vždy, nemala som chuť sa s niekým takým zbližovať. Ale hej, verím, že zrejme pre niektoré sú takí chlapi zaujímaví a sexi..napr moja kamarátka tá stále chodí s chalanom, ktorý ju už stihol zbiť, už neviem za čo, proste sa trochu vadili, ale ona ho aj tak miluje...a aj tak nechápem :roll:
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

ved sama pises ze sa ti to zatial stalo vzdy... to znamena, ze ta taky chalan na prvy pohlad zaujal, co znamena, ze tyto "zli" chalani su prvotne pre baby pritazlivejsi

tymto nepotvrdzujem pravdivost citovaneho, iba som podotkol ze v suboji dobry/zly na v prvom kole ten zly navrch
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Inssomnya kedze mnoho dievcat v mojom okoli hovori ze aj zly chlapec sa zmeni ked spozna pravu lasku ale potom to takto dopadne ze zena je doma muz pije a v najhorsich pripadoch je este tyrana
toto je aspon moj nazor
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Keď sa tak zamyslím, že pre koľko ľudí som idiotom... :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Byt alebo nebyt pritazlivy nie je o tom ci ste dobry alebo zly chlapec.
Chce to akurat trochu sebakritiky.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Toto je toľko omieľaná téma súčasnosti...Ono je strašne ťažké zaujať k tomu nejaké postoj. Všeobecne asi platí, že pokiaľ žena hľadá v živote istotu a stabilitu, tak si vyberie dobrého. Len každý z nás asi v živote chce aj nejaký pocit vzrušenia, niečo živočíšne, určitý stupeň nespútanosti, a preto ženy priťahujú "bad boys". Teda pod týmto pojmom rozumieme tak trošku ignorantov, tých, čo sa nechcú viazať. Raz sa ozvú a keď nemajú chuť, tak proste nie. No a potom tu ešte určitý faktor zohráva výchova dievčat a model rodiny. Pokiaľ to dievča vidí doma denne, že otec rozkazuje mame a pod., tak síce si pvoie, že si nájde úplný opak, ale väčšinou si nájde presne to isté, čo videla každý deň doma...
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Povedzte mi prosim aka je definicia dobrych a zlich chlapcov. Je to vyraz v tvari alebo v skutkoch? preco to vy ludia vidite svet tak ciernobielo ? Podla mna v kazdom z nas je nieco z toho dobreho a aj z toho zleho? Ja som nikoho nezabil, ani som netyral zvieratka, nechlascem ale za to si obcas zapalim cigaretku... Potom som dobri nie?:-)
Napísať odpoveď