Šu-Do napísal:ja som to kukal tiez v takom istom case ako ty.. cize tak okolo druhej rano... brutal som sa na to tesil..ale.. v podstate cely film nic... cakal som nieco a nic.. len par scen o ktorych som vedel ako dopadnu.. ale bolo tam aj takych asi dve, ktory trvali pol minuty kde to bolo take strasidelnejsie.. konkretne ked tam bola ta stara tlsta zenska.. a potom to male dievca...
inak nic.. a potom uz ten koniec.. akoze to bol bruuutal.. to nemalo chybu.. a v podstate aj ten celkovy koniec co priniesol, ze vlastne to dievca na konci zilo v tom dome tolko rokov.. a nikto nic nevedel
Dobry horor
-
qwerty-xyz
Poukazoval som na ten kontrast dvoch citacii z jedneho tvojho prispevku ale to si asi nepochopil.qwerty-xyz napísal:nesom hovor si co chces
A tiez som to pozeral v noci ked som bol sam doma a... nic. Bola to fakt nuda. To ze ty akurat ked pozeras horor tak mas doma poltergeist a zrazu ti pada riad, otvaraju sa balkony atd. tak to je uz samozrejme nieco ine...
-
lekoklatik
VIP
takže pokazený záchod, padajúci riad, sám doma, vonku hmla, susedia občas s niečím buchnú, kamaráti žiadny, Nemáš strach ale pri FILME si záhadne mal, pokazený bicykel a eśte k tomu lekoklatik ktorý to všetko sleduje a dáva ti to spapkať. Hmm mne sa zdá že celý tvoj život je jeden horor.qwerty-xyz napísal:no ved hej ale situacie(akoze prievan a otvorenie dveri atd) ktore sa fakt ze nahodne stali u nas doma by vylakali asi kazdeho aj bez toho aby pred tym videl nejaky horror.
k teme. Ja mám rád sériu SAW. Má príbeh a nechutné scény. Ja som na bakané scény dosť krehký ale tak pozriem všetko s prižmúrenými očami
PS. qwerty asi máš pocit že som na teba zabudol a teraz by si mi rád napísal že si si myslel že som ti dal konečne pokoj. Omyl, len som ti dával nádych na tvoje nové "neuveriteľné" príbehy
//samozrejme. A ja som bicykel a mám štyri kolesá
-
qwerty-xyz
lekoklatik napísal:takže pokazený záchod, padajúci riad, sám doma, vonku hmla, susedia občas s niečím buchnú, kamaráti žiadny, Nemáš strach ale pri FILME si záhadne mal, pokazený bicykel a eśte k tomu lekoklatik ktorý to všetko sleduje a dáva ti to spapkať. Hmm mne sa zdá že celý tvoj život je jeden horor.
k teme. Ja mám rád sériu SAW. Má príbeh a nechutné scény. Ja som na bakané scény dosť krehký ale tak pozriem všetko s prižmúrenými očami
PS. qwerty asi máš pocit že som na teba zabudol a teraz by si mi rád napísal že si si myslel že som ti dal konečne pokoj. Omyl, len som ti dával nádych na tvoje nové "neuveriteľné" príbehy
-
Old Dirty Bastard
Guru
CREEP/METRO k tomuto filmu som sa dostal až teraz, ale... dosť sa mi pačil... bola tam dobra atmosfera... Niečo na štyl The Hills have Eyes... akurát vyprahnutú púšť posiatu kopcami nahradilo londýnske metro... Cely film sa odohrava počas jednej noci v metre, kde uviazla žena, ktora sa snaži prežiť, pretože po nej "niečo" ide... teda presnejšie v starych tuneloch a bočnych chodbach metra... hned pri uvodnej scenke filmu som sa prijemne naladil...
//hodnotenie filmu? nie velmi solidne
ale tak... hodnotia to asi ludia, čo nemaju vkus na horrory
alebo som len ja čudny? 
//hodnotenie filmu? nie velmi solidne
http://www.amityvillehorrormovie.com/ mne sa lubil tento
hh.ja ti verim mne sa stalo to iste..bol som sam doma asi pol druhej v noci a rodicia boli prec si visli.tak som si spustil kruh..celkom pohoda zaciatok filmu az potom to na mna zacalo posobit a cely film uplne napati,vylakany a pod.dopozeram film este 5 minut pozeram do blba.a zrazu zazvoni telefon!!v tu chvilu som sa skoro posrall a tak zlakol ze som az nadskocil.3 minuty rozmyslam ci to mam zdvihnut.nakoniec zdvihnem a tam mama:Ahoj.dufam ze este nespis ak nie tak este ostan hore pretoze sme si zabudli kluce tak za cvilu dojdeme!No proste ulava jak hovadoŠu-Do napísal:tak to si nepozeral o tretej rano kruh s tym, ze zazvonila pevna siet asi 30 cm od teba
no a k téme.mne sa lubil film hore spominany Creep.dost nechutne a taktiez sa my pacil The mist ktori som nedavno videl a este The Happening
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak na zaciatok:
Izba 1408 - nuda, nechapem, kto sa moze pri tom vobec bat
A nemam ani sajnu, o co vlastne autorovi filmu islo. Koniec sa mi napacil ani jeden z tych troch, co boli na vyber. Akurat sceny s tou malou ma dojali.
Motel smrti - to bol uplne zabity cas
A chystam sa na Identity a Grudge, dufam, ze som si nechala to lepsie na zaver.
Izba 1408 - nuda, nechapem, kto sa moze pri tom vobec bat
Motel smrti - to bol uplne zabity cas
A chystam sa na Identity a Grudge, dufam, ze som si nechala to lepsie na zaver.
-
her_cool_ass
Medium Expert
nechcem nikoho na nic navadzat, ale ti, co radi
tak si nieco navecer upecte, hlavne je nech je tma a kuknite si film eraserhead...uleti vam dekel, ja som to kukal sam bez ziadnych pomocnych prostriedkov vecer pred spanim a nechapal som z toho este dalsi den, ako moze niekto nieco podobneho natocit...preto to odporucam viac tej vyssie uvedenej skupine ludi
lebo predpokladam ze oni z toho filmu budu mat trochu viac ako bezny divak 
-
lekoklatik
VIP
-
jason007x
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
DEAD SILENCE http://www.imdb.com/title/tt0455760/