Dobry horor
Vcera sme pozreli Paranormal Activity... okej uznavam, mohlo to byt kratsie a par veci tam byt nemuselo vobec, ale ak ste to vnimali co sa tam dialo, vsetky tie veci v uplnej tme a v uplnom tichu, tak to bola poriadna pecka...
Prvu polku filmu sme dokazali komentovat Sama Fischera co ho vyhodila manzelka z domu tak hlada u nich fazule
(ked si vsimnete, tam co sa hybal ten trojuholnik na tej doske co zacala horiet, tak chlapik ked zistoval co to asi napisalo tak tam bolo Beans...), ale v druhej nam nejako dosiel dych a boli sme kvalitne posraty, a ten koniec bol tiez perfektny (az na to zastrelenie ale aj to malo svoje opodstatnenie)
Hodnotim 8,5/10 (za tie kratke a nechutne napinave momenty)
Prvu polku filmu sme dokazali komentovat Sama Fischera co ho vyhodila manzelka z domu tak hlada u nich fazule
Hodnotim 8,5/10 (za tie kratke a nechutne napinave momenty)
Re:
nic proti ale saw 4 na to ze je to uz 4 diel mohli prist na nieco lepsie. Je tam par dobrych zaberov no dam tomu max 5/10176656 napísal:SAw 4-ka bola fajn, alebo nezvratný osud 4 odporúčam.
a nezvratny osud aj ked je to uz 4 diel a podobá sa to skor na akcny film nez horor. Krvy sa tam nabazite az az
-
Wonderwall
Medium Expert
Re: Dobry horor
najlepší horor - Halloween, ten pôvodný od J. Carpentera z roku 1978, inak tie nové sú vyslovene sra*ky, postavené na nechutnostiach(česť výnimkám), napr. Texaský masaker, a nie na atmosfére.. kto chce kvalitný horor, odporúčam najmä staršie kúsky(Psycho, Halloween, Nočná mora v Elm Street a spol.)
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Celkom zaujimava seria, odporucam hlavne Jenifer a Dance of the Death:
http://www.csfd.cz/film/221025-masters-of-horror/
http://www.csfd.cz/film/221025-masters-of-horror/
3,15 zomries (aj ked sa tam menia fakty, asi preto ma male hodnotenie)
Kruh (skutocne profesionalny film, NEMYLTE SI KRUH 1 s KRUH 2)
Izba 1408 (skvely americky horor, bez krvy ale hrozne strasidelny)
Tí druhí (uzasny film, pohodovy horor)
Horizont udalosti (dalsi super film, strasidelny)
Detska hra 1,2,3 (s tych starsich najlepsi)
Nezvratny osud (pohodovy hororik, ale uz zacina byt nudny)
Kruh (skutocne profesionalny film, NEMYLTE SI KRUH 1 s KRUH 2)
Izba 1408 (skvely americky horor, bez krvy ale hrozne strasidelny)
Tí druhí (uzasny film, pohodovy horor)
Horizont udalosti (dalsi super film, strasidelny)
Detska hra 1,2,3 (s tych starsich najlepsi)
Nezvratny osud (pohodovy hororik, ale uz zacina byt nudny)
A čo tak The fourth kind? Bol som na to v kine a fakt sa mi to páčilo.
Dámy a Pani odporúčam jednoznačne Stiahni ma do pekla Najlepší horror premňa jednoznačne
Najlepsi horor aky som videl bol Paranormal Entity brutal som sa normalne bal spat...
ale aj Paranormal activity nebol zly aj Exorcista ujde no ale na Paranormal entity niaky horor nema a je to aj pravdive

ale aj Paranormal activity nebol zly aj Exorcista ujde no ale na Paranormal entity niaky horor nema a je to aj pravdive
-
goldenshit
Medium Expert
to si potom zrejme nevidel vela hororov ked ta taka pi*ov*** dokazala vystrasithaman150 napísal:Najlepsi horor aky som videl bol Paranormal Entity brutal som sa normalne bal spat...
ale aj Paranormal activity nebol zly aj Exorcista ujde no ale na Paranormal entity niaky horor nema a je to aj pravdive![]()
vydel si to vobec ze tak mudrujes a vydel som skoro vsetky hovory lebo horory mam rad..
"Videl som skoro všetky horory" - Vieš koľko tých hororov za tie roky na svete vzniklo ?
-
jason007x
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Paranormal Entity sa aj mne velmi lubilo, akurat ze som sa obisiel bez tych nasledkovhaman150 napísal:Najlepsi horor aky som videl bol Paranormal Entity brutal som sa normalne bal spat...
ale aj Paranormal activity nebol zly aj Exorcista ujde no ale na Paranormal entity niaky horor nema a je to aj pravdive![]()
Este dobry horror spred par rokov je Dead Silence (Zlovestné Ticho) http://www.csfd.cz/film/220745-zlovestn ... d-silence/ od talentovaneho rezisera Jamesa Wana (reziser prveho dielu Saw).
Ujde aj (zatial) trilogia The Grudge (Nenávisť) - hlavne teda prvy diel, dalsimi to islo trochu dole vodou.
Rec 2 rozhodne najhororovejší počin tohto roka, ktorý za sebou zanecháva filmy typu Paranormal Activity a pod. Doporučujem
!!!
..ja som zatial vydej iba Rec 1 ale patrilo to k tomu najlepsiemu co sa v tomto zanri da najst...takze na dvojku sa sam chystam aa myslim ze kto nevidel jednotku nech si pozrie prv aj tu ..... Inac v poslednej dobe vela dobrych hororov veru neni Paranormal Activity dost sklamalo a posledne vazne peckovy horor bol pre mna Orphansmoldo56 napísal:Rec 2 rozhodne najhororovejší počin tohto roka, ktorý za sebou zanecháva filmy typu Paranormal Activity a pod. Doporučujem!!!
Vcera som si to pozrel a mam z toho tak trochu zmiesane pocity. Filmy takeho typu sa mi pacia, Izolovana skupina ludi v objekte so "zombikmi". Dojem mi kazilo niekedy nelogicke chovanie postav. Prvy diel bol pre mna putavejsi, ale aj tento sa oplati pozriet. Som zvedavy na REc 3smoldo56 napísal:Rec 2 rozhodne najhororovejší počin tohto roka, ktorý za sebou zanecháva filmy typu Paranormal Activity a pod. Doporučujem!!!