|
| Autor |
Správa |
Martin44 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1107 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 17 Jan 2008, 4:01 Predmet: Dodatok k mojej smrti |
|
|
Ked uz sa k tomu vyjadrujete tak nechajte aspon tu temu odomknutu nech sa k nej mozu vyjadrit ludia co maju iny nazor a ne ze ju zamknete a pisete len negativa.To poprve.
A po druhe ku karme:Na jednej strane stale citam ze si vyslovene pi*ujete za karmu ale tie najhorsie komentare citam prave od tych co sa nepodpisu.Ak si myslite ze vam to budem odplacat tak ste total na omyle a mozem vam celu karmu s prepacenim ye*at
Zivot nie je o karme na fore ale o skutocnych hodnotach.
To co som vcera sem postol bol cisto test a vidim ze vacsina z vas ...tym nemyslim cisto negativne odpovede ale konkretne ako by som to nazval ...odpovede stadoveho typu...cize co povie jeden tak sa zariadi aj druhy, mi idu vrcholne prosti srti....a taktiez viem ze ked si tuto vetu vacsina z vas precita tak z toho porozumie akurat velku rit.
Bru noc  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1739 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 17 Jan 2008, 4:08 Predmet: |
|
|
náhodou martin ja som uz v teme +- napisal, ze ma to potesilo(ze zijes)podla mna to bol mocny zart, taky Karel Plihal si zinscenoval vlastny pohreb napriklad, inac podla toho videa som pochopil, ze uz si raz taky zart "vykonal" na svojich kamaratoch(ktori to zjavne pochopili)..tiez nechapem tomu systemu, ze tema je zamknuta a postupne sa tam objavili 3nove prispevky bez moznosti akejkolvek reakcie..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13074 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 17 Jan 2008, 4:12 Predmet: |
|
|
Mas to odomknute, hraj sa. Inak 24 minusiek este asi nikto za ziadny prispevok nedostal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1739 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 17 Jan 2008, 4:15 Predmet: |
|
|
uff, tak toto sa musi objavit v novej rocenke Hojko.com inac ak sa smiem opytat boli aj nejake plusove?
ja som za jeden prispevok dostal styri minusky tusim..tak to dopadne ked clovek nepise triezvy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13074 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 17 Jan 2008, 4:37 Predmet: |
|
|
7 plusiek, jedna s popisom, ze je to do zahrobia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6439 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 17 Jan 2008, 5:40 Predmet: |
|
|
24 minusiek - ako je*li.
Ale dobieham ta Martin44. Myslim, ze u mna je tak 12 maximum, ci kolko. Zdravim mojich fanusikov tymto. LOL
A k tej tvojej teme. No, pekne som sa zasmial. Kedze som takychto fakeov zazil nespocet na nete, uz sa nad tym len pousmejem. S tym stadom si to vystihol. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sepiroth Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2007 Príspevky: 780 Bydlisko: "Boh je mŕtvy!" Karma: 
|
Zaslal: 17 Jan 2008, 12:43 Predmet: |
|
|
| Podla mna to bolo proste trapne a kedze tema bola locknuta, tak som ti to napisal do karmy. a podpisal som sa, ako vzdy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 4773 Bydlisko: pl_goldrush :-P Karma: 
|
Zaslal: 17 Jan 2008, 12:48 Predmet: |
|
|
Aj mne napadlo, ze mu hodim minusko, ale bolo by to bezvyznamne. Martin44 asi nie je zly clovek, toto mu tak trochu uslo Inac do komentara k jeho smrti som chcel napisat nieco v zmysle, ze to bol zaujimavy uzivatel hlavne tym, ze kedysi ho skoro vsetci neznasali (Bratislava vs ostatne dediny ) ale potom uz len stupal nahor a vidno to aj na karme, ktora bola kedysi pravdepodobne najnizsia na fore - 5 cervenych stvorcekov a teraz su to uz len zelene  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1685 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 17 Jan 2008, 13:18 Predmet: |
|
|
Mňa to prekvapilo, pretože tento užívateľ tu prešiel celkou peknou zmenou. Martin44, normálne si sa vypracoval a potom takýto nemiestny vtip.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
k6 VIP

Stav:  Založený: 25.01.2006 Príspevky: 1372
Zaslal: 17 Jan 2008, 13:22 Predmet: |
|
|
No hlavne to bolo chabo zinscenovane Datum nahratia videa na youtube, uvodny smajl, shoutbox na last.fm a kopec dalsich detailov. Mas sa este co ucit. Fakt, ze by to mohla byt pravda, som si pripustal len par desiatok sekund.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kachna Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2006 Príspevky: 1307
Zaslal: 17 Jan 2008, 13:43 Predmet: |
|
|
ked som to videl som myslel ze vazne. a naozaj nabuduce ked sa niekto bude zinscenovat vlastnu smrt nech to dotiahne do detailov a mozno aj nejakeho clena fora do toho zatiahnut aby to "dosvecil"
btw ja som mu dal plus za napad aj ked nevysiel... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dieg0 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2006 Príspevky: 1264
Zaslal: 17 Jan 2008, 14:11 Predmet: |
|
|
Dal som to aj do toho topicu lebo tento som si nevšimol tak napíšem skrátene
Každý raz prešiel nejakou krízou a zayebalo mu v hlave, to sa proste stáva ... aj v lepších rodinách .Ale zaujímavý bol vývin martina44 na tomto fóre.Keď mal -4 políčka v karme a všetci mu hravo prikladali K- za čokoľvek ... bez pádneho dôvodu.Ako náhle pár ľudí zistilo že má rozumné názory tak sa prispôsobili aj tí čo ho akože "nemali radi" a aj oni mu začali dávať K+.Celkom pekná "skupinová práca"
BTW skúste sa pred K- aspoň vžiť do jeho kože.Keď nemáš chuť žiť, nič ti nevychádza atď atď ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1685 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 17 Jan 2008, 14:15 Predmet: |
|
|
| Dieg0 napísal: |
| BTW skúste sa pred K- aspoň vžiť do jeho kože.Keď nemáš chuť žiť, nič ti nevychádza atď atď ... |
Lenže problém je v tom, že on nemal nechuť k životu, ale bol to jednoducho vtip, to je na tom to, čo asi väčšinu irituje. Keby to bolo aj spôsobené nejakými problémami, tak aj tak sa to dá riešiť inak...Druhá vec je, že o smrti sa nežartuje, lebo nikdy nevieš, čo sa môže stať... To je môj názor... |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2620
Zaslal: 17 Jan 2008, 14:30 Predmet: Re: Dodatok k mojej smrti |
|
|
| Martin44 napísal: |
Ak si myslite ze vam to budem odplacat tak ste total na omyle a mozem vam celu karmu s prepacenim ye*at
Zivot nie je o karme na fore ale o skutocnych hodnotach. |
tak to je určite pravda, ale prečo si sa potom tak neskutočne rapídne zmenil, keď si bol full red power ? Začalo Ti vopred hodnotenie tvojej osoby liezť na city, že
k téme, martin je jeden z mojich obľúbencov(nezabudnem nigdaj na truhlu ako darček mame k 50tke), niekedy síce kvalitný kkt(keď si kázal chlapcovi, čo sa mu rozvádzali rodičia, aby im rozdal nože, wtf)
aj tak si myslím, že svoju smrť si si mohol premyslieť ešte o dosť lepšie, chyba v dátumoch, posmrtnom prispievaní, proste dalo by sa to vyšpekovať viac...
Ale zas keby si to vyšpekoval priveľmi, mohlo by sa na Teba zabudnúť
Ale prijať zato 24 mínusiek ? Čože ?! nemohol si čakať zase 24 plusiek : D |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2728 Bydlisko: Chlapi nebudte křupani... Karma: 
|
Zaslal: 17 Jan 2008, 15:44 Predmet: |
|
|
Ja som si z toho odniesol len toto
nehorazna hlaska
| Citácia: |
Pani viem ze to bol nemiestny vtip ale zijem.
Skratka je mi spatne a nudim sa. |
ze kto teraz pise "mladsi" brat ....
neschvalujem ti to ale niesom "pobureny" |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|