Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Dodatok k mojej smrti
Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Kôš  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Martin44
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 30.01.2006

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 4:01    Predmet: Dodatok k mojej smrti Odpovedať s citátom  

Ked uz sa k tomu vyjadrujete tak nechajte aspon tu temu odomknutu nech sa k nej mozu vyjadrit ludia co maju iny nazor a ne ze ju zamknete a pisete len negativa.To poprve.
A po druhe ku karme:Na jednej strane stale citam ze si vyslovene pi*ujete za karmu ale tie najhorsie komentare citam prave od tych co sa nepodpisu.Ak si myslite ze vam to budem odplacat tak ste total na omyle a mozem vam celu karmu s prepacenim ye*at Wink
Zivot nie je o karme na fore ale o skutocnych hodnotach.
To co som vcera sem postol bol cisto test a vidim ze vacsina z vas ...tym nemyslim cisto negativne odpovede ale konkretne ako by som to nazval ...odpovede stadoveho typu...cize co povie jeden tak sa zariadi aj druhy, mi idu vrcholne prosti srti....a taktiez viem ze ked si tuto vetu vacsina z vas precita tak z toho porozumie akurat velku rit.
Bru noc Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Key5ers0ze
King
King

Založený: 28.04.2006

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 4:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

náhodou martin Smile ja som uz v teme +- napisal, ze ma to potesilo(ze zijes)podla mna to bol mocny zart, taky Karel Plihal si zinscenoval vlastny pohreb napriklad, inac podla toho videa som pochopil, ze uz si raz taky zart "vykonal" na svojich kamaratoch(ktori to zjavne pochopili)..tiez nechapem tomu systemu, ze tema je zamknuta a postupne sa tam objavili 3nove prispevky bez moznosti akejkolvek reakcie.. Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 4:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mas to odomknute, hraj sa. Inak 24 minusiek este asi nikto za ziadny prispevok nedostal Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Key5ers0ze
King
King

Založený: 28.04.2006

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 4:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

Laughing uff, tak toto sa musi objavit v novej rocenke Hojko.com inac ak sa smiem opytat boli aj nejake plusove?
ja som za jeden prispevok dostal styri minusky tusim..tak to dopadne ked clovek nepise triezvy Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 4:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

7 plusiek, jedna s popisom, ze je to do zahrobia Very Happy
Návrat hore
p4ra
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 13.12.2005

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 5:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

24 minusiek - ako je*li. Smile

Ale dobieham ta Martin44. Myslim, ze u mna je tak 12 maximum, ci kolko. Zdravim mojich fanusikov tymto. LOL

A k tej tvojej teme. No, pekne som sa zasmial. Kedze som takychto fakeov zazil nespocet na nete, uz sa nad tym len pousmejem. S tym stadom si to vystihol.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Založený: 24.03.2007

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 12:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

Podla mna to bolo proste trapne a kedze tema bola locknuta, tak som ti to napisal do karmy. a podpisal som sa, ako vzdy.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
GothaR
Addict
Addict

Založený: 21.02.2005

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 12:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

Aj mne napadlo, ze mu hodim minusko, ale bolo by to bezvyznamne. Martin44 asi nie je zly clovek, toto mu tak trochu uslo Smile Inac do komentara k jeho smrti som chcel napisat nieco v zmysle, ze to bol zaujimavy uzivatel hlavne tym, ze kedysi ho skoro vsetci neznasali (Bratislava vs ostatne dediny Smile ) ale potom uz len stupal nahor a vidno to aj na karme, ktora bola kedysi pravdepodobne najnizsia na fore - 5 cervenych stvorcekov a teraz su to uz len zelene Wink
Návrat hore
bolek
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 26.03.2007

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 13:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mňa to prekvapilo, pretože tento užívateľ tu prešiel celkou peknou zmenou. Martin44, normálne si sa vypracoval a potom takýto nemiestny vtip. Rolling Eyes
Návrat hore
k6
VIP
VIP

Založený: 25.01.2006

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 13:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

No hlavne to bolo chabo zinscenovane Very Happy Datum nahratia videa na youtube, uvodny smajl, shoutbox na last.fm a kopec dalsich detailov. Mas sa este co ucit. Fakt, ze by to mohla byt pravda, som si pripustal len par desiatok sekund. Smile
Návrat hore
kachna
Professional
Professional

Založený: 24.02.2006

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 13:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

ked som to videl som myslel ze vazne. a naozaj nabuduce ked sa niekto bude zinscenovat vlastnu smrt nech to dotiahne do detailov a mozno aj nejakeho clena fora do toho zatiahnut aby to "dosvecil"
btw ja som mu dal plus za napad Rolling Eyes aj ked nevysiel...
Návrat hore
Dieg0
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 16.11.2006

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 14:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dal som to aj do toho topicu lebo tento som si nevšimol tak napíšem skrátene

Každý raz prešiel nejakou krízou a zayebalo mu v hlave, to sa proste stáva ... aj v lepších rodinách Cool.Ale zaujímavý bol vývin martina44 na tomto fóre.Keď mal -4 políčka v karme a všetci mu hravo prikladali K- za čokoľvek ... bez pádneho dôvodu.Ako náhle pár ľudí zistilo že má rozumné názory tak sa prispôsobili aj tí čo ho akože "nemali radi" a aj oni mu začali dávať K+.Celkom pekná "skupinová práca" Smile

BTW skúste sa pred K- aspoň vžiť do jeho kože.Keď nemáš chuť žiť, nič ti nevychádza atď atď ...
Návrat hore
bolek
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 26.03.2007

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 14:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dieg0 napísal:
BTW skúste sa pred K- aspoň vžiť do jeho kože.Keď nemáš chuť žiť, nič ti nevychádza atď atď ...
Lenže problém je v tom, že on nemal nechuť k životu, ale bol to jednoducho vtip, to je na tom to, čo asi väčšinu irituje. Keby to bolo aj spôsobené nejakými problémami, tak aj tak sa to dá riešiť inak...Druhá vec je, že o smrti sa nežartuje, lebo nikdy nevieš, čo sa môže stať... To je môj názor...
Návrat hore
schw33k
Guru
Guru

Založený: 24.05.2006

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 14:30    Predmet: Re: Dodatok k mojej smrti Odpovedať s citátom  

Martin44 napísal:
Ak si myslite ze vam to budem odplacat tak ste total na omyle a mozem vam celu karmu s prepacenim ye*at Wink
Zivot nie je o karme na fore ale o skutocnych hodnotach.
tak to je určite pravda, ale prečo si sa potom tak neskutočne rapídne zmenil, keď si bol full red power ? Začalo Ti vopred hodnotenie tvojej osoby liezť na city, že
k téme, martin je jeden z mojich obľúbencov(nezabudnem nigdaj na truhlu ako darček mame k 50tke), niekedy síce kvalitný kkt(keď si kázal chlapcovi, čo sa mu rozvádzali rodičia, aby im rozdal nože, wtf)

aj tak si myslím, že svoju smrť si si mohol premyslieť ešte o dosť lepšie, chyba v dátumoch, posmrtnom prispievaní, proste dalo by sa to vyšpekovať viac...
Ale zas keby si to vyšpekoval priveľmi, mohlo by sa na Teba zabudnúť Smile
Ale prijať zato 24 mínusiek ? Čože ?! nemohol si čakať zase 24 plusiek : D
Návrat hore
SRneC
Guru
Guru

Založený: 25.09.2005

PríspevokZaslal: 17 Jan 2008, 15:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja som si z toho odniesol len toto Laughing
nehorazna hlaska Laughing

Citácia:
Pani viem ze to bol nemiestny vtip ale zijem.
Skratka je mi spatne a nudim sa.
ze kto teraz pise "mladsi" brat ....

neschvalujem ti to ale niesom "pobureny"
Návrat hore
Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Kôš
Strana 1 z 1

Prejdi na: