|
| Autor |
Správa |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 7372 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2006, 20:52 Predmet: |
|
|
| Nie, zabiť určite nie.. som v greenpeace tak neublížim ani muche a nie ešte človeka zabíjať. Je to podľa mňa to najhoršie čo ľudia môžu spraviť. Neviem prečo si niekto myslí že má právo braťi iným život. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1365 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2006, 20:55 Predmet: |
|
|
| Dost zaujimava tema.....ja osoben by som nedokazal len tak dakoho zabit....jedine a to by bol krajny pripad a to v sebaobrane tj ked by mi slo o zivot do slova a do pismena....(ale dufam ze k takej situacii nepride ale clovek nikdy nevie co sa stane) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2251 Bydlisko: Apple positive Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2006, 21:05 Predmet: |
|
|
nedokazal by som...jedine ak by slo o obranu rodiny, vlasti a seba  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 1802 Bydlisko: Za okrajom galaxie Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2006, 21:31 Predmet: |
|
|
| p4ra - nemôžeš povedať či by si niekoho zabil ak si sa nedostal do situácie, že by si niekoho zabiť musel - veľa ľudí si myslí že nato má, ale v kill situácii sa otočia a utekajú/idú preč |
|
| Návrat hore |
|
 |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1104 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2006, 21:36 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
| Zabil by som vtedy, ak by to malo zachranit moju rodinu, bez vahania a mihnutia oka. |
Aj keby doticna osoba bola tvoja priatelka? |
|
| Návrat hore |
|
 |
ScroLLs Light Expert

Stav:  Založený: 17.06.2006 Príspevky: 79
Zaslal: 05 Júl 2006, 21:36 Predmet: |
|
|
ja by som to dokazal najprv by som seba niejako zranil a potom by som dakoho zabil. ale tak ze ja by som zomrel tiez  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lamor Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2005 Príspevky: 249 Bydlisko: BB Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2006, 22:13 Predmet: |
|
|
| ZenniX napísal: |
| nie koho uvidim ale niektore konkretne osoby ktore neznasam |
ty si mimo tato tema neni otom ci by si niekoho zabil keby si potom zato nebol trestany alebo podobne... ide o to ci by si mal vobec kuraz niekoho zabit .. a otom silne pochybujem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kupo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2005 Príspevky: 769
Zaslal: 05 Júl 2006, 23:07 Predmet: |
|
|
to zalezi od situacie, keby to malo byt len tak... tak by strasne dlho rozmyslal o pricine pre kt. by som ho mal zabit, ale ked by som sa uz rozhodol tak potom ma uz nic nezastavi
ale keby mi alebo niekomu blizkemu islo o zivot a nebola by ina moznost tak urcite ano a ani by ma to nesralo |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pechy Medium Expert

Stav:  Založený: 10.09.2005 Príspevky: 131 Bydlisko: Ústav pre labilných... Karma: 
|
Zaslal: 06 Júl 2006, 5:51 Predmet: |
|
|
zabit hej, ale sak musim z toho daco mat, naco by somlen tak zabijal?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6646 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 06 Júl 2006, 7:43 Predmet: |
|
|
artabanes: Som vnutorne presvedceny, ze by som to spravil bez mihnutia oka. Svoju rodinu milujem nadovsetko a som pre nich schopny spravit cokolvek.
!ExploiD!: Keby to bol ktokolvek. Priatelku si vzdy najdem inu, ale mojho brata (na kt. nedam dopustit), moju mamu a mojho otca mi nikto nikdy nenahradi.
Mozete si hovorit co chcete, ale zase ja som vnutorne presvedceny, ze 99% z vas by zabilo, keby vam islo o rodinu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 4138 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 06 Júl 2006, 7:54 Predmet: |
|
|
| Lamor napísal: |
ty si mimo tato tema neni otom ci by si niekoho zabil keby si potom zato nebol trestany alebo podobne... ide o to ci by si mal vobec kuraz niekoho zabit .. a otom silne pochybujem  |
ak sa dostaneš do takej situácie, tak si ani nespomenieš na slovo kuráž. mám veľký strach, že ak by niekto ubližoval členovi tvojej rodiny... ,že ty by si sa iba pozeral. a proste by si mu /im/ nechcel vziať život, ale stať sa to môže. |
|
| Návrat hore |
|
 |
doher Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.10.2005 Príspevky: 386 Bydlisko: Nebraska Karma: 
|
Zaslal: 06 Júl 2006, 8:56 Predmet: |
|
|
urcite by som dokazal, keby som bol v situaci ako v teme HIV na verejnych priestranstvach, keby mi to nejaky fetak spravil najdem si ho(ak by som ho nasiel, to dost pochybujem) a urcite by som ho zabil, ved uz by som nemal co stratit aj tak by som zomrel a urcite aj mnohi z vas by to iste spravili |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 4138 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 06 Júl 2006, 8:56 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
| ...Priatelku si vzdy najdem inu... |
nechcem, aby to vyzeralo ako vytrhnuté z kontextu, ale v tomto s tebou nesúhlasím čo ak práve z tej priateľky sa mala stať tvoja manželka, matka tvojich detí...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6646 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 06 Júl 2006, 9:10 Predmet: |
|
|
| krija napísal: |
nechcem, aby to vyzeralo ako vytrhnuté z kontextu, ale v tomto s tebou nesúhlasím čo ak práve z tej priateľky sa mala stať tvoja manželka, matka tvojich detí...  |
Ine je, ak sa nou mala stat a je.. Ono sa to takto tazko hovori. Mojim cielom bolo vysvetlit len to, ze pre svoju rodinu som schopny spravit cokolvek. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hezo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2004 Príspevky: 1628 Bydlisko: ‡SVK‡ Karma: 
|
Zaslal: 06 Júl 2006, 9:24 Predmet: |
|
|
Zabiť? Myslím si že nie, ale určite záleží od situácie, keby išlo mne alebo blízkemu človeku o život tak myslím možno  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|