|
|
|
| Autor |
Správa |
romulus2 Light Expert

Stav:  Založený: 10.10.2006 Príspevky: 51
Zaslal: 20 Nov 2006, 21:29 Predmet: |
|
|
zabiť jedine ak v sebaobrane aj to len možno, veď fakt v tej "mele" ani nevieš kde koho trafíš a smrteľných miest je mnoho  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2644 Bydlisko: Long dick of the law Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2006, 22:34 Predmet: |
|
|
| urcite by som dokazal zabit cloveka. neni to az taky problem nahodou niekoho zrazit s autom. a ci by som vedel niekoho zavrazdit? za normalnych okolnosti nie ale pri inych( vojna, sebaobrana), by som sa musel prekonat aby som vobec prezil. |
|
| Návrat hore |
|
 |
-Hajkli- Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.05.2006 Príspevky: 83 Bydlisko: na posteli Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2006, 22:40 Predmet: |
|
|
| Ja sam niesom si 100% isty ale ako uz povedal Te-wei okolnosti mozu byt rozne a nikdy nevieme co nam zivot postavy do cesty. uvazoval som nad tym a podla mna vela ludi by za roznych okolnosti zmenilo svoj naozr co tu napisali. Nieje vrazda ako vrazda! |
|
| Návrat hore |
|
 |
XilleR Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.07.2005 Príspevky: 1123
Zaslal: 21 Nov 2006, 0:02 Predmet: |
|
|
| Te-wei napísal: |
| Ver tomu, že za istých okolností by každý z nás dokázal zabiť človeka. |
alp mozes povedat, ze niekto by bol schopny zabit, ked ani sam si tym nemozes byt isty |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 936 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 21 Nov 2006, 11:54 Predmet: |
|
|
| XilleR napísal: |
| alp mozes povedat, ze niekto by bol schopny zabit, ked ani sam si tym nemozes byt isty |
Úplne jednoducho, už len preto,že každého človeka možno dostať do stavu (nepričetnosti, zúfalstva) v ktorom by vedel zabíjať a to každý z nás. Tomu ver! |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|