Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

"Dokazovacka"
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
johny141
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 21.11.2005

PríspevokZaslal: 04 Nov 2006, 20:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

spiro napísal:
ved prave oto ide ze je o normalne.......a ked to neve tak jejto povedz ked zacne hovorit blbosti tak podla mna neve co to je niekoho lubit Rolling Eyes
mozno...ale co jej povedat?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Spiro
Star
Star

Založený: 20.01.2006

PríspevokZaslal: 04 Nov 2006, 20:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

podla mna staci ked jej poves inac sformulovanu cast toho co si napisal na zaciatku Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
johny141
Star
Star

PríspevokZaslal: 04 Nov 2006, 20:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

spiro napísal:
podla mna staci ked jej poves inac sformulovanu cast toho co si napisal na zaciatku Wink
no jasne a ako ju mam podla teba?aby ved vies...
Návrat hore
Spiro
Star
Star

Založený: 20.01.2006

PríspevokZaslal: 04 Nov 2006, 20:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak to po mne nechci Rolling Eyes na take upravovanie ja niesom aspon nie ked som hore keby ze som spal daoc by som vymyslel ale ta inac nie Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
r4wMUnt34q
Star
Star

Založený: 29.09.2006

PríspevokZaslal: 04 Nov 2006, 21:33    Predmet: Re: "Dokazovacka" Odpovedať s citátom  

johny141 napísal:
hmm....njn
Takyto spam si mozes odpustit.. Reportol som ho.. A uz je aj vymazany Smile

johny141 napísal:
Troska blbe ale aj tak ja som v znameni Ryby a moja pariatelka je v znameni Kozorozec
Myslim, ze na znameniach vobec nezalezi, pretoze niektore veci na ludi sadnu, niektore nie.. Dalsie vlastnosti ludia zoberu tak vazne, ze si ich vsugeruju, lebo su to znamenie a spravaju sa podla toho.. Na znamenia by som sa nespoliehal na tvojom mieste..

johny141 napísal:
Ona ma 14 ja 16 ano ale ja ju moc lubim
To je v poriadku, na veku viac-menej nezalezi..

johny141 napísal:
ryby maju vo svojich vlasnostiach
Nielen ryby a j hociktore ine znamenia.. Hociktore !

johny141 napísal:
proste potrebujem to aby mi bola dokazovana laska a ak ju nemam dokazovanu lasku tak mam obavy ze preco?!preco mi ta osoba ktoru mam rad neprejavuje to ze ma lubi?
Poloz si aj ty otazku, ci aj ty dostatocne prejavujes lasku.. Az potom rozoberaj druhu stranu.. O vztah sa treba obojstranne starat a dokazovat si lasku, nielen tak ako to je "podla znamenia".

johny141 napísal:
no jasne a ako ju mam podla teba?aby ved vies...
Neviem co tymto myslis, ale normalne jej povedz, do oci, ze ti podla teba malo prejavuje lasku, a ze si myslis, ze lubim ta pise len tak. Mze byt ?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
johny141
Star
Star

PríspevokZaslal: 04 Nov 2006, 21:38    Predmet: Re: "Dokazovacka" Odpovedať s citátom  

r4wMUnt34q napísal:
Neviem co tymto myslis, ale normalne jej povedz, do oci, ze ti podla teba malo prejavuje lasku, a ze si myslis, ze lubim ta pise len tak. Mze byt ?

no mozno mas pravdu, ale v tom ze ja nie v tom urcite nie:Stale jej vypisujem, stale jej pisem ako velmi ju lubim len tak pocas dna jej zavolam alebo napisem ze lubim ta, prezvanam ju ked sme vonku tak proste stale snou ano mozno robim chybu ale kde?keby ze to necham tak a ked neprezvoni ona alebo nenapise nemam ani ja?mozno ze to pomoze lebo nezvykne hned odpisat co keby som to urobil ja?!ze nech sa akolvek kontaktuje nedat odozvu a mozno ze vtedy jej budem chibat a mozno aj pochopi par veci co vy na to?

// a ked sme vonku len mi dvaja tak sa nemame niekedy ani o com bavit a je take blbe ticho takze to su moje dva problemi

// Tomasito: Pouzivaj tlacitko UPRAV.
Návrat hore
r4wMUnt34q
Star
Star

PríspevokZaslal: 04 Nov 2006, 22:05    Predmet: Re: "Dokazovacka" Odpovedať s citátom  

johny141 napísal:
no mozno mas pravdu, ale v tom ze ja nie v tom urcite nie:Stale jej vypisujem, stale jej pisem ako velmi ju lubim len tak pocas dna jej zavolam alebo napisem ze lubim ta, prezvanam ju ked sme vonku tak proste stale snou ano mozno robim chybu ale kde?keby ze to necham tak a ked neprezvoni ona alebo nenapise nemam ani ja?mozno ze to pomoze lebo nezvykne hned odpisat co keby som to urobil ja?!ze nech sa akolvek kontaktuje nedat odozvu a mozno ze vtedy jej budem chibat a mozno aj pochopi par veci. a ked sme vonku len mi dvaja tak sa nemame niekedy ani o com bavit a je take blbe ticho takze to su moje dva problemi. co vy na to?
Cize sa nemate o com bavit a neprejavuje ti lasku.. To, ze sa nemate o com bavit, to sa stava.. To, ze ti dostatocne neprejavuje lasku je dost vazna vec a v tomto ste asi odlisni.. Skus jej povedat, co som ti napisal.. Neviem ci ste teraz spolu, ale ked nie ste, tak sa len tak do kopy nedavajte.. Nech ta najprv presvedci, ze ta lubi.. Co ja viem, ze ti da vasnivu pusu, alebo ja neviem.. Proste nehovor jej to, na to musi prist ona sama.. Lebo mozno ta naozaj nelubi tak, ako by mala, ale ked ste rozideni, tak jej chybas a ona si z toho mysli, ze ta lubi.. Ma malo skusenosti s laskou.. Proste sa jej opytaj, co k tebe citi a preco nikdy nezavola a nenapise.. To, ze odpise neskor, nemusi znamenat, ze ta nelubi, ale ze nemala cas, alebo nebol pri mobile, alebo mala tichy rezim.. Este nieco ?

mastermind napísal:
kasli na to. teraz sa venuj niecomu zmysluplnemu, napr citaniu a vztahy ries az potom co dospejes.
bez urazky.
Nesuhlasim.. Ked je problem, tak ho treba riesit, zbytocne ho odkladat, ked ho uz moze mat vyriseny z nasou pomocou.. A pomoze mu to aj do buducnosti, lebo bude vediet ako ma riesit taketo problemy v buducnosti a mozno pomoze aj kamaratom/kamaratkam.. Mozno ked si skor vyriesi problemy, tak skor dospeje.. Imho.. Samozrejme citat knihy neni zla vec, ale..problemy su na to, aby sa riesili.. Keby to nepises do kazdej temy, ked ma "problemator" 16 a menej Laughing.. Sme tu na to, aby sme mu poradili Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
mastermind
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.02.2005

PríspevokZaslal: 04 Nov 2006, 22:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

kasli na to. teraz sa venuj niecomu zmysluplnemu, napr citaniu a vztahy ries az potom co dospejes.
bez urazky.
Návrat hore
johny141
Star
Star

PríspevokZaslal: 04 Nov 2006, 22:11    Predmet: Re: "Dokazovacka" Odpovedať s citátom  

r4wMUnt34q napísal:
Cize sa nemate o com bavit a neprejavuje ti lasku.. To, ze sa nemate o com bavit, to sa stava.. To, ze ti dostatocne neprejavuje lasku je dost vazna vec a v tomto ste asi odlisni.. Skus jej povedat, co som ti napisal.. Neviem ci ste teraz spolu, ale ked nie ste, tak sa len tak do kopy nedavajte.. Nech ta najprv presvedci, ze ta lubi.. Co ja viem, ze ti da vasnivu pusu, alebo ja neviem.. Proste nehovor jej to, na to musi prist ona sama.. Lebo mozno ta naozaj nelubi tak, ako by mala, ale ked ste rozideni, tak jej chybas a ona si z toho mysli, ze ta lubi.. Ma malo skusenosti s laskou.. Proste sa jej opytaj, co k tebe citi a preco nikdy nezavola a nenapise.. To, ze odpise neskor, nemusi znamenat, ze ta nelubi, ale ze nemala cas, alebo nebol pri mobile, alebo mala tichy rezim.. Este nieco ?
takto:sme spolu!ked neodpisuje neze ho nema prisebe ona si stale kontroluje mobil ci jej niekto volal to viem ona to robi preto lebo vie ze to neznasam!....a ako to zistim ze ma nelubi tak ako ma?
mastermind napísal:
bez urazky.
pohoda ale vek nieje dvolezity....a duplom nie ak tu osobu moc lubis
Návrat hore
r4wMUnt34q
Star
Star

PríspevokZaslal: 04 Nov 2006, 22:25    Predmet: Re: "Dokazovacka" Odpovedať s citátom  

johny141 napísal:
pohoda ale vek nieje dvolezity....a duplom nie ak tu osobu moc lubis
Presne tak Wink

johny141 napísal:
takto:sme spolu!ked neodpisuje neze ho nema prisebe ona si stale kontroluje mobil ci jej niekto volal to viem ona to robi preto lebo vie ze to neznasam!
Akoze ti robi naschval napriek ? Tak to je asi trosku detska na moj vkus.. Ak po niekolkych upozorneniach to stale robi, tak to neni bohvie co.. O dovod viac, aby ste spolu neboli..

johny141 napísal:
....a ako to zistim ze ma nelubi tak ako ma?
Spytaj sa jej, co k tebe citi ? Spytaj sa jej, ze preco ti neskoro odpisuje ? Ked ti na prvu otazku odpovie, ze ta lubi, tak to nestaci.. Spytaj sa jej preco ta lubi ? Ked povie, ze ta proste lubi, tak to nestaci.. Ked nevie preco, tak nech ti nejako dokaze, ze ta lubi ? Ako ti to dokaze musi byt jej napad, lebo ked ta lubi, tak nieco vymysli.. Ak ju nic nenapadne, tak sa jej spytajl, ze preco ti hovori, ze ta lubi, ked nevie preco ta lubi, nechce ti dokazat, ze ta lubi a naschval ti robi napriek neskorym odpisovanim.. To urcite ani podla teba nebude laska, ale vyuzivanie.. Proste s tebou mozno chodi, len preto, aby niekoho mala.. Ty jej dost davas najavo svoju lasku.. Je rad na nej..
Návrat hore
johny141
Star
Star

PríspevokZaslal: 04 Nov 2006, 22:37    Predmet: Re: "Dokazovacka" Odpovedať s citátom  

r4wMUnt34q napísal:
Spytaj sa jej, co k tebe citi ? Spytaj sa jej, ze preco ti neskoro odpisuje ? Ked ti na prvu otazku odpovie, ze ta lubi, tak to nestaci.. Spytaj sa jej preco ta lubi ? Ked povie, ze ta proste lubi, tak to nestaci.. Ked nevie preco, tak nech ti nejako dokaze, ze ta lubi ? Ako ti to dokaze musi byt jej napad, lebo ked ta lubi, tak nieco vymysli.. Ak ju nic nenapadne, tak sa jej spytajl, ze preco ti hovori, ze ta lubi, ked nevie preco ta lubi, nechce ti dokazat, ze ta lubi a naschval ti robi napriek neskorym odpisovanim.. To urcite ani podla teba nebude laska, ale vyuzivanie.. Proste s tebou mozno chodi, len preto, aby niekoho mala.. Ty jej dost davas najavo svoju lasku.. Je rad na nej..

Praveze vela chalanov ju chce takze vtom pri ani tak problem nebol ze len aby mala....a v tom ostatnom mas pravdu, spravil som nieco mozno je to destke ale mozno to zabere:urobil som si acount a poslal mail z tym textom co som napisal ako prve okopiroval som to a poslal ako ina osoba ktora ma pozna a preto jej to poslala aby vedela ze co je dobre nie? Smile
Návrat hore
r4wMUnt34q
Star
Star

PríspevokZaslal: 04 Nov 2006, 22:56    Predmet: Re: "Dokazovacka" Odpovedať s citátom  

johny141 napísal:
Praveze vela chalanov ju chce takze vtom pri ani tak problem nebol ze len aby mala....a v tom ostatnom mas pravdu, spravil som nieco mozno je to destke ale mozno to zabere:urobil som si acount a poslal mail z tym textom co som napisal ako prve okopiroval som to a poslal ako ina osoba ktora ma pozna a preto jej to poslala aby vedela ze co je dobre nie? Smile
Je to detske a viac-menej zbabele (preto viac-menej, lebo zbabele by bolo keby nic nespravis Smile).. Preco jej nenapises sms, ze sa s nou potrebujes porozpravat.. Alebo preco jej to nenapises cez sms ? Kym si to pozre na e-maili Rolling Eyes.. Ale sak vzdy lepsie ako nic Wink
Návrat hore
lukasione
Expert
Expert

Založený: 23.01.2006

PríspevokZaslal: 04 Nov 2006, 23:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

mastermind napísal:
bez urazky.
prepáč ale musím súhlasiť,zdáš sa byt ešte čajový,ale uč sa kámo,hlavne otvor hubu....
Návrat hore
zelovoc
Guru
Guru

Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 05 Nov 2006, 9:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

mastermind napísal:
bez urazky.
joj ty uz tiez dospej a zacni riesit daku slecnu bo len pri pc sedis a slopes a jes a tucnies.
ja ked som mal 16 tak som zacal chodit s 18 a boli sme spolu skoro 4 roky a tam som dospel.ta co ty tu vymyslas? dakto hovoril, netlac na nu. a ja ti ete poviem ze pockaj kym sa sama ozve. lebo tym prehnanym ozyvanim jej mozes zacat liezt na nervy. to ze sa nemate o com rozpravat je asi v tom ze 1. ste spolu prilis casto a nenisu furt nove temy alebo 2. nemate sa o com rozpravat.
Návrat hore
johny141
Star
Star

PríspevokZaslal: 05 Nov 2006, 10:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

Predsa len ja som mal pravdu dnes rano mi napisala sms ze:neviem ako zacat ale co si mi vcera pisal v sms (ano napisal som jej co si myslim)tak to je prvada!uz ktebe nic necitim!
ja ked som si to precital no ty kokos....
pytam sa jej:Preco si mi povedala, pisala ze ma lubis ked to tak neni?preco si mi povedala ano na chodenie ked to tak neni?preco?a ona ze ONA SI MYSLELA ZE KED BUDEME SPOLU CHODIT TAK ZE MA ZACNE LUBIT akoze, tak naco mi dpc pise ze ma lubi ked ma nelubi?!
asi cca. pred dva tyzdnami sme spolu neboli a ona stale ze ako ma lubi a pod. a teraz?ja nevem co sa stalo pytam sa mas ineho?nie tak ja nevem tak naco kua zacala....este mi napise ze zas ja som ta zla no draha moja ano si zla lebo keby si nebola zla tak by si neklamala sama sebu!a este ze ci budeme kamosi, ze?a ja ze teraz urcite nie....
ja nevem ja ju stale lubim, mozno to prejde ale stale co som mal baby tak som sa kvoli nej snimi rozisiel lebo ju som naozaj lubil a mozno ze ked bude rozmyslat MOZNO tak pride na urcite veci, aspon podla mna
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia
Strana 2 z 6

Prejdi na: