zelovoc napísal:ta vidis to, ze ti neda, ze ta nehce, ta ta to este viac pritahuje.
jj, aj to je na tom, mozno. ale prisiel som na par veci!podla mna a podla jej kamoski to nemohlo len tak prist ze z dna na den len tak ze uz nic necitim sice je aj take ale aj tak ak vas niekto che 3 mesiace v kuse za kazdych okolonosti kazdemu to pise tak to je dost neuveritelne a prisiel som na to ze tam mohlo byt nieco ine a to bola len vyhovorka ze kumne nic neciti ale nevem co tam bolo...
Frikso napísal:Ak to chapem spravne, tak ste sa za 3 mesiace par-krat rozisli a medzi tym si mal 3 baby?? Tak jej to skus 3-krat povedat, mozno to pochopi
a co jej mam povedat?ona je divna, nevem co mam odnej cakat....
To prejde.. Rob nejaku aktivitu, co ta bavi, alebo bud castejsie s kamratmi/kamoskami a ti ta privedu na ine myslienky.. Mas aspon pucenie do buducna .. Myslim, ze uz je to vyriesene.. Ostatne mi pis cez ss, lebo je to OT..
tak toto ma teraz zabilo:toto mi teraz napisala citujem:"jaaaj ja ta lubim len chodit nevem preco by som uz stebou nevedela, tak asi kvoli ade,a aj to ze by mi kazdy hovoril ze ty si zasluzis lepsiu atd.
Nechapem, co teraz riesi.. Kto je Ada?? A preco sa riadi predsudkami, co povedia ostatní? A ako si mohol mat 3 baby zatial, co ste sa rozisli, ked ste spolu boli dokopy 3 mesiace??
To mi chces narozpravat, ze ju lubis?? OMG necete to cele zabalit a ist si radsej zahrat billiard??
Frikso napísal:Nechapem, co teraz riesi.. Kto je Ada?? A preco sa riadi predsudkami, co povedia ostatní? A ako si mohol mat 3 baby zatial, co ste sa rozisli, ked ste spolu boli dokopy 3 mesiace??
To mi chces narozpravat, ze ju lubis?? OMG necete to cele zabalit a ist si radsej zahrat billiard??
ada to je jej ta najlepsia kamaratka...sme sa daly do kopy niako v Juni a skoncili v septembri potom bola pausa kde boli ine a aj ta baba, a teraz to znova prislo v 2.novembra sme zacaly znova a teraz zasa toto