|
|
|
| Autor |
Správa |
johny141 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 535 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 18:57 Predmet: |
|
|
| tak toto ma teraz zabilo:toto mi teraz napisala citujem:"jaaaj ja ta lubim len chodit nevem preco by som uz stebou nevedela, tak asi kvoli ade,a aj to ze by mi kazdy hovoril ze ty si zasluzis lepsiu atd. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2771 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 19:45 Predmet: |
|
|
Nechapem, co teraz riesi.. Kto je Ada?? A preco sa riadi predsudkami, co povedia ostatní? A ako si mohol mat 3 baby zatial, co ste sa rozisli, ked ste spolu boli dokopy 3 mesiace??
To mi chces narozpravat, ze ju lubis?? OMG necete to cele zabalit a ist si radsej zahrat billiard?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
johny141 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 535 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 19:56 Predmet: |
|
|
| Frikso napísal: |
Nechapem, co teraz riesi.. Kto je Ada?? A preco sa riadi predsudkami, co povedia ostatní? A ako si mohol mat 3 baby zatial, co ste sa rozisli, ked ste spolu boli dokopy 3 mesiace??
To mi chces narozpravat, ze ju lubis?? OMG necete to cele zabalit a ist si radsej zahrat billiard?? |
ada to je jej ta najlepsia kamaratka...sme sa daly do kopy niako v Juni a skoncili v septembri potom bola pausa kde boli ine a aj ta baba, a teraz to znova prislo v 2.novembra sme zacaly znova a teraz zasa toto |
|
| Návrat hore |
|
 |
mathev Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.08.2006 Príspevky: 264 Bydlisko: umlátit prdel štětkou Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 20:30 Predmet: |
|
|
nehaj ju co najrychlejsie... myslis ze po takomto cudnom vztahu co ako ste spolu mali to ma nejaky zmysel do buducna?
pockaj si na to kym bude mat aspon 17 a potom ju zbal znova
jo a rozid sa s nou nejak aby sa to potom dalo... |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.09.2006 Príspevky: 555 Bydlisko: Čo je bydlisko? Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 20:35 Predmet: |
|
|
| mathev napísal: |
nehaj ju co najrychlejsie... myslis ze po takomto cudnom vztahu co ako ste spolu mali to ma nejaky zmysel do buducna?
pockaj si na to kym bude mat aspon 17 a potom ju zbal znova
jo a rozid sa s nou nejak aby sa to potom dalo... |
Nesuhlasim.. Staci ked si ona uvedomi, ze mu ma prejavovat viac lasku.. Ked hej, tak v pohode.. Ked nie, tak to je velka skoda, lebo sa k sebe hodia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mathev Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.08.2006 Príspevky: 264 Bydlisko: umlátit prdel štětkou Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 20:43 Predmet: |
|
|
| r4wMUnt34q napísal: |
Nesuhlasim.. Staci ked si ona uvedomi, ze mu ma prejavovat viac lasku.. Ked hej, tak v pohode.. Ked nie, tak to je velka skoda, lebo sa k sebe hodia  |
mne skorej pride ze ta baba ho moc nechce lebo je nejaky cudny ale je jej blbe povedat mu to
chce od nej lasku rozide sa s nou niekolko krat medzitym ma nejake ine mal aj jej kamaratku.
skorej by som povedal ze uz ju nehaj na pokoji a strc si takuto lasku niekam..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.09.2006 Príspevky: 555 Bydlisko: Čo je bydlisko? Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 20:46 Predmet: |
|
|
mne skorej pride ze ta baba ho moc nechce lebo je nejaky cudny ale je jej blbe povedat mu to
chce od nej lasku rozide sa s nou niekolko krat medzitym ma nejake ine mal aj jej kamaratku.
skorej by som povedal ze uz ju nehaj na pokoji a strc si takuto lasku niekam..... |
Ona ho lubi, ale mysli si, ze jej naj. kamoska je pre neho lepsia.. On lubi tuto a mysli si, ze ona a nie ta jej naj. kamoska je pre neho lepsia.. Je to domotane, lebo nevedia co chcu, ale z toho vyrastu.. Uz sa to pomaly urovnava si myslim.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
havarka Medium Star

Stav:  Založený: 06.02.2006 Príspevky: 372
Zaslal: 05 Nov 2006, 21:26 Predmet: |
|
|
dobra haluz.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
lukasione Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 197 Bydlisko: Skalica Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 21:33 Predmet: |
|
|
| Ona ho lubi, ale mysli si, ze jej naj. kamoska je pre neho lepsia.. On lubi tuto a mysli si, ze ona a nie ta jej naj. kamoska je pre neho lepsia.. Je to domotane, lebo nevedia co chcu, ale z toho vyrastu.. Uz sa to pomaly urovnava si myslim.. |
kua šnúrky na botách mam menej zasukované ako je toto,kua ked ju lubiš tak ti bude asi jedno čo tu pišeme ale podla mňa by si sa snou mal hlavne porozprávať,ale vo vašich rokoch...neviem neviem,hlavne zo seba dostaň všetko a aj ona,všetko si povedzte co vam vadí,a toto povedz aj jej,nech nedrží hubu ale nech rozpráva  |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

|
Zaslal: 05 Nov 2006, 23:57 Predmet: |
|
|
| lukasione napísal: |
kua šnúrky na botách mam menej zasukované ako je toto,kua ked ju lubiš tak ti bude asi jedno čo tu pišeme ale podla mňa by si sa snou mal hlavne porozprávať,ale vo vašich rokoch...neviem neviem,hlavne zo seba dostaň všetko a aj ona,všetko si povedzte co vam vadí,a toto povedz aj jej,nech nedrží hubu ale nech rozpráva  |
So zavretymi ustami sa neda rozpravat, to dobre vies.. Ja s nim ten problem riesim aj na icq, teda doriesujem.. A nesuhlasim s tvojimy radami .. Vsetko  |
|
| Návrat hore |
|
 |
lukasione Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 197 Bydlisko: Skalica Karma: 
|
Zaslal: 06 Nov 2006, 0:20 Predmet: |
|
|
So zavretymi ustami sa neda rozpravat, to dobre vies.. Ja s nim ten problem riesim aj na icq, teda doriesujem.. A nesuhlasim s tvojimy radami .. Vsetko  |
oukej ja to to neber,len nechapem preco si napisal ze zo zavretymi ustami,to si asi nieco zle precital kamos,ale mas u mna plus za to ze to snim aj cez icq riesis,a ako to zatial vypada,lebo s tohoto co tu chalan pise to vypada dost cierno,tak sa pochval johny |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

|
Zaslal: 06 Nov 2006, 0:24 Predmet: |
|
|
| lukasione napísal: |
| oukej ja to to neber,len nechapem preco si napisal ze zo zavretymi ustami,to si asi nieco zle precital kamos,ale mas u mna plus za to ze to snim aj cez icq riesis,a ako to zatial vypada,lebo s tohoto co tu chalan pise to vypada dost cierno,tak sa pochval johny |
Heh, no vidim, ze som to zle precital, mas pravdu .. No je to tak, ako som napisal.. On chce ju, ale ona si mysli, ze pre neho je lespia jej najlepsia kamoska.. Lenze on si mysli, ze nie, ze pre neho je najlepsia ona.. Da sa to pochopit ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mathev Light Star

|
Zaslal: 06 Nov 2006, 0:34 Predmet: |
|
|
Heh, no vidim, ze som to zle precital, mas pravdu .. No je to tak, ako som napisal.. On chce ju, ale ona si mysli, ze pre neho je lespia jej najlepsia kamoska.. Lenze on si mysli, ze nie, ze pre neho je najlepsia ona.. Da sa to pochopit ?  |
a ta jej najlepsia kamoska chce koho? |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

|
Zaslal: 06 Nov 2006, 0:36 Predmet: |
|
|
| a ta jej najlepsia kamoska chce koho? |
Ta s nim teraz chodi.. Ta chce asi jeho, ale to je teraz nepodstatne, lebo on ju nechce  |
|
| Návrat hore |
|
 |
johny141 Star

|
Zaslal: 06 Nov 2006, 16:07 Predmet: |
|
|
| Ne ona somnou nechodi ani jedna ani druha... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|