"Dokazovacka"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
johny141
Star
Star

Príspevok od používateľa johny141 »

tak toto ma teraz zabilo:toto mi teraz napisala citujem:"jaaaj ja ta lubim len chodit nevem preco by som uz stebou nevedela, tak asi kvoli ade,a aj to ze by mi kazdy hovoril ze ty si zasluzis lepsiu atd.
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

Nechapem, co teraz riesi.. Kto je Ada?? A preco sa riadi predsudkami, co povedia ostatní? A ako si mohol mat 3 baby zatial, co ste sa rozisli, ked ste spolu boli dokopy 3 mesiace??
To mi chces narozpravat, ze ju lubis?? :? OMG necete to cele zabalit a ist si radsej zahrat billiard??
johny141
Star
Star

Frikso napísal:Nechapem, co teraz riesi.. Kto je Ada?? A preco sa riadi predsudkami, co povedia ostatní? A ako si mohol mat 3 baby zatial, co ste sa rozisli, ked ste spolu boli dokopy 3 mesiace??
To mi chces narozpravat, ze ju lubis?? :? OMG necete to cele zabalit a ist si radsej zahrat billiard??
ada to je jej ta najlepsia kamaratka...sme sa daly do kopy niako v Juni a skoncili v septembri potom bola pausa kde boli ine a aj ta baba, a teraz to znova prislo v 2.novembra sme zacaly znova a teraz zasa toto
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

nehaj ju co najrychlejsie... myslis ze po takomto cudnom vztahu co ako ste spolu mali to ma nejaky zmysel do buducna?

pockaj si na to kym bude mat aspon 17 a potom ju zbal znova :)

jo a rozid sa s nou nejak aby sa to potom dalo...
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

mathev napísal:nehaj ju co najrychlejsie... myslis ze po takomto cudnom vztahu co ako ste spolu mali to ma nejaky zmysel do buducna?

pockaj si na to kym bude mat aspon 17 a potom ju zbal znova :)

jo a rozid sa s nou nejak aby sa to potom dalo...
Nesuhlasim.. Staci ked si ona uvedomi, ze mu ma prejavovat viac lasku.. Ked hej, tak v pohode.. Ked nie, tak to je velka skoda, lebo sa k sebe hodia :?
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

r4wMUnt34q napísal:Nesuhlasim.. Staci ked si ona uvedomi, ze mu ma prejavovat viac lasku.. Ked hej, tak v pohode.. Ked nie, tak to je velka skoda, lebo sa k sebe hodia :?

mne skorej pride ze ta baba ho moc nechce lebo je nejaky cudny ale je jej blbe povedat mu to :)

chce od nej lasku rozide sa s nou niekolko krat medzitym ma nejake ine mal aj jej kamaratku.

skorej by som povedal ze uz ju nehaj na pokoji a strc si takuto lasku niekam.....
r4wMUnt34q
Star
Star

mathev napísal:mne skorej pride ze ta baba ho moc nechce lebo je nejaky cudny ale je jej blbe povedat mu to :)

chce od nej lasku rozide sa s nou niekolko krat medzitym ma nejake ine mal aj jej kamaratku.

skorej by som povedal ze uz ju nehaj na pokoji a strc si takuto lasku niekam.....
Ona ho lubi, ale mysli si, ze jej naj. kamoska je pre neho lepsia.. On lubi tuto a mysli si, ze ona a nie ta jej naj. kamoska je pre neho lepsia.. Je to domotane, lebo nevedia co chcu, ale z toho vyrastu.. Uz sa to pomaly urovnava si myslim..
havarka
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa havarka »

dobra haluz. :D :lol:
lukasione
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukasione »

r4wMUnt34q napísal:Ona ho lubi, ale mysli si, ze jej naj. kamoska je pre neho lepsia.. On lubi tuto a mysli si, ze ona a nie ta jej naj. kamoska je pre neho lepsia.. Je to domotane, lebo nevedia co chcu, ale z toho vyrastu.. Uz sa to pomaly urovnava si myslim..
kua šnúrky na botách mam menej zasukované ako je toto,kua ked ju lubiš tak ti bude asi jedno čo tu pišeme :? ale podla mňa by si sa snou mal hlavne porozprávať,ale vo vašich rokoch...neviem neviem,hlavne zo seba dostaň všetko a aj ona,všetko si povedzte co vam vadí,a toto povedz aj jej,nech nedrží hubu ale nech rozpráva :!: :!: :!:
r4wMUnt34q
Star
Star

lukasione napísal:kua šnúrky na botách mam menej zasukované ako je toto,kua ked ju lubiš tak ti bude asi jedno čo tu pišeme :? ale podla mňa by si sa snou mal hlavne porozprávať,ale vo vašich rokoch...neviem neviem,hlavne zo seba dostaň všetko a aj ona,všetko si povedzte co vam vadí,a toto povedz aj jej,nech nedrží hubu ale nech rozpráva :!: :!: :!:
So zavretymi ustami sa neda rozpravat, to dobre vies.. Ja s nim ten problem riesim aj na icq, teda doriesujem.. A nesuhlasim s tvojimy radami ;).. Vsetko :)
lukasione
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukasione »

r4wMUnt34q napísal:So zavretymi ustami sa neda rozpravat, to dobre vies.. Ja s nim ten problem riesim aj na icq, teda doriesujem.. A nesuhlasim s tvojimy radami ;).. Vsetko :)
oukej ja to to neber,len nechapem preco si napisal ze zo zavretymi ustami,to si asi nieco zle precital kamos,ale mas u mna plus za to ze to snim aj cez icq riesis,a ako to zatial vypada,lebo s tohoto co tu chalan pise to vypada dost cierno,tak sa pochval johny
r4wMUnt34q
Star
Star

lukasione napísal:oukej ja to to neber,len nechapem preco si napisal ze zo zavretymi ustami,to si asi nieco zle precital kamos,ale mas u mna plus za to ze to snim aj cez icq riesis,a ako to zatial vypada,lebo s tohoto co tu chalan pise to vypada dost cierno,tak sa pochval johny
Heh, no vidim, ze som to zle precital, mas pravdu :D.. No je to tak, ako som napisal.. On chce ju, ale ona si mysli, ze pre neho je lespia jej najlepsia kamoska.. Lenze on si mysli, ze nie, ze pre neho je najlepsia ona.. Da sa to pochopit ? :D
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

r4wMUnt34q napísal:Heh, no vidim, ze som to zle precital, mas pravdu :D.. No je to tak, ako som napisal.. On chce ju, ale ona si mysli, ze pre neho je lespia jej najlepsia kamoska.. Lenze on si mysli, ze nie, ze pre neho je najlepsia ona.. Da sa to pochopit ? :D
a ta jej najlepsia kamoska chce koho?
r4wMUnt34q
Star
Star

mathev napísal:a ta jej najlepsia kamoska chce koho?
Ta s nim teraz chodi.. Ta chce asi jeho, ale to je teraz nepodstatne, lebo on ju nechce :)
johny141
Star
Star

Ne ona somnou nechodi ani jedna ani druha...
Frikso
Darca
Darca

Tak ta jej kamoska je dobra :lol: "Kasli nanho, on si zasluzi lepsiu" To akoze seba myslela, ze lepsiu? :D ked ho vkuse bali?? :hehe:
Johny: Vyser sa na obe, aj tak z toho nic nebude. Cim skor to ukoncis, tym lepsie pre oboch (troch)
johny141
Star
Star

Frikso napísal:Tak ta jej kamoska je dobra :lol: "Kasli nanho, on si zasluzi lepsiu" To akoze seba myslela, ze lepsiu? :D ked ho vkuse bali?? :hehe:
Johny: Vyser sa na obe, aj tak z toho nic nebude. Cim skor to ukoncis, tym lepsie pre oboch (troch)
ale o tu jej kamoskuu teraz vobec nejde....len o to ze podla mna ona kvoli omu somnou nechce lebo jej to je blbe ze prva bola ona(ta ktoru rozoberame) potom jej kamoska a potom zas ona ze by to bolo take blbe....to je moj nazor a jej kamosiek
r4wMUnt34q
Star
Star

Frikso napísal:Tak ta jej kamoska je dobra :lol: "Kasli nanho, on si zasluzi lepsiu" To akoze seba myslela, ze lepsiu? :D ked ho vkuse bali?? :hehe:
Ale on lubi jednu a ta lubi jeho, preco by sa na to mal vysrat ?!
Frikso
Darca
Darca

Ma sa na to vysrat preto, lebo z toho aj tak nic nebude. Babenka nevie, co chce, este aj kamoska (zrejme velmi vplyvna) sa do toho miesa a odhovara ju.. Cim skor si daju pokoj, tym lepsie pre oboch.
johny141
Star
Star

Takze tatato je priebezna situacia:Mne pise ze ma, ma rada ako kamosa!
Kamoske jednej hovori:Ze ma lubi!
Kamose druhej:Bere ma ako kamosa ale proste nevie ze co je tam proste ma bere ako kamosa no neve preco proste to citi!
Moje hodnotenie :) :Podla mna ma lubi citym to znej ale nieco tam je no nevem co.proste mne hovori ze ee ale vnutro jej nieco ine....len nevem co...
Napísať odpoveď