Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

"Dokazovacka"
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Frikso
Guru
Guru

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 06 Nov 2006, 16:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak ta jej kamoska je dobra Laughing "Kasli nanho, on si zasluzi lepsiu" To akoze seba myslela, ze lepsiu? Very Happy ked ho vkuse bali?? Hehe
Johny: Vyser sa na obe, aj tak z toho nic nebude. Cim skor to ukoncis, tym lepsie pre oboch (troch)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
johny141
Star
Star

Založený: 21.11.2005

PríspevokZaslal: 06 Nov 2006, 16:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

Frikso napísal:
Tak ta jej kamoska je dobra Laughing "Kasli nanho, on si zasluzi lepsiu" To akoze seba myslela, ze lepsiu? Very Happy ked ho vkuse bali?? Hehe
Johny: Vyser sa na obe, aj tak z toho nic nebude. Cim skor to ukoncis, tym lepsie pre oboch (troch)
ale o tu jej kamoskuu teraz vobec nejde....len o to ze podla mna ona kvoli omu somnou nechce lebo jej to je blbe ze prva bola ona(ta ktoru rozoberame) potom jej kamoska a potom zas ona ze by to bolo take blbe....to je moj nazor a jej kamosiek
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
r4wMUnt34q
Star
Star

Založený: 29.09.2006

PríspevokZaslal: 06 Nov 2006, 16:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

Frikso napísal:
Ale on lubi jednu a ta lubi jeho, preco by sa na to mal vysrat ?!
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Frikso
Guru
Guru

Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 06 Nov 2006, 17:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ma sa na to vysrat preto, lebo z toho aj tak nic nebude. Babenka nevie, co chce, este aj kamoska (zrejme velmi vplyvna) sa do toho miesa a odhovara ju.. Cim skor si daju pokoj, tym lepsie pre oboch.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
johny141
Star
Star

PríspevokZaslal: 06 Nov 2006, 19:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

Takze tatato je priebezna situacia:Mne pise ze ma, ma rada ako kamosa!
Kamoske jednej hovori:Ze ma lubi!
Kamose druhej:Bere ma ako kamosa ale proste nevie ze co je tam proste ma bere ako kamosa no neve preco proste to citi!
Moje hodnotenie Smile :Podla mna ma lubi citym to znej ale nieco tam je no nevem co.proste mne hovori ze ee ale vnutro jej nieco ine....len nevem co...
Návrat hore
Spiro
Star
Star

Založený: 20.01.2006

PríspevokZaslal: 06 Nov 2006, 19:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja by som ju asi nechal tak pokial sa nevie rozhodnut Rolling Eyes
Návrat hore
r4wMUnt34q
Star
Star

PríspevokZaslal: 06 Nov 2006, 20:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

johny141 napísal:
Takze tatato je priebezna situacia:Mne pise ze ma, ma rada ako kamosa!
Kamoske jednej hovori:Ze ma lubi!
Kamose druhej:Bere ma ako kamosa ale proste nevie ze co je tam proste ma bere ako kamosa no neve preco proste to citi!
Moje hodnotenie Smile :Podla mna ma lubi citym to znej ale nieco tam je no nevem co.proste mne hovori ze ee ale vnutro jej nieco ine....len nevem co...
Ak chce premrhat sancu (mozno uz poslednu) chodit s tebou, tak je to jej vec.. Co sa mozes pokusit, je presvedcit ju o tom, ze co citi, je laska.. Navrhoval by som nevinnu pusu, ked bude stat rec, ked budete spolu dvaja vonku.. Ak aj potom ti povie, ze ta ma rada ako kamarata a tak to aj citi, ze ta nelubi, tak neni o com podla mna.. Je to jej rozhodnutie..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
johny141
Star
Star

PríspevokZaslal: 06 Nov 2006, 23:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

Takze uz je definitvny koniec...volal som snou a pytal som sa jej lubis ma?nie beres ma ako kamosa?ano davas nam sancu?nie nikdy?nie uz nedavam...preco si sa z jedneho dna na druhy den takto rozhodla?neviem, tak som sa zobudlila ze ktebe nic necitim(neverim jej)
a potom som isiel na scenu ja:Draha moja neverim ze ma nelubis tri mesiace v kuse si ma lubila aj ked som bol stvojou naj. kamoskou aj vtedy si ma chcela takze neverim ze len tak este mne si pisala ze co rozmysalm nad blbostami neverim ti ale ked hovoris toto dobre uz je koniec!ak sa spametas tak mi napis vies co nenapis!stebou som skoncil AHOJ a drbo* som mobil! a podla mna som urobil dobre uz som nemal nervy!uz to bolo moc...ak ma nechce tak ma nechce lubim ju no prejde to takto som zacal rozmyslat od teraz nevem preco ale prislo to ze ked nechce nebudem ju nutit ja som sa pokusal viac krat nie tak nie...mozno po case sa spameta len ci bude uz nebude neskoro...
Návrat hore
r4wMUnt34q
Star
Star

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 1:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

johny141 napísal:
ked nechce nebudem ju nutit ja som sa pokusal viac krat nie tak nie...mozno po case sa spameta len ci bude uz nebude neskoro...
Dobre robis.. Nema to zmysel ju nutit.. Sice si mohol byt miernejsi na nu, ale viem, ze by som sa mozno zachoval vzhladom na citove naviazanie tak isto, takze.. Aj mna by to sralo.. Ale casom to prejde, prides na ine myslienky, k inym babam.. Ona ta uz trapit nemusi.. Vela stastia Wink
Návrat hore
johny141
Star
Star

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 15:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nove infosky:):

moja kamoska isla za tou babou a nieco jej povedala niaku vec ze to iste urobila aj ona a urobila chybu tak nech neurobi tu istu a pytala sa jej rozmyslal nad tym co som ti povedala?ano lubis ho?chvilu ticho ano...ma na teba cakat?ano ak chce ma este sancu?prikivla no a potom odisla
Návrat hore
r4wMUnt34q
Star
Star

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 15:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

johny141 napísal:
Nove infosky:):

moja kamoska isla za tou babou a nieco jej povedala niaku vec ze to iste urobila aj ona a urobila chybu tak nech neurobi tu istu a pytala sa jej rozmyslal nad tym co som ti povedala?ano lubis ho?chvilu ticho ano...ma na teba cakat?ano ak chce ma este sancu?prikivla no a potom odisla
Teraz ma napada, ze Ona mozno ratala s tym, ze ta jej kamoska ti to povie, neni tak ? Ale viac ako tyzden urcite necakaj Smile
Návrat hore
mastermind
Moderátor
Moderátor

Stav: Prihlásený
Založený: 09.02.2005

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 16:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

to snad nemyslis vazne. to zo seba nechas robit pajaca? Budes v pozore hocikedy si na to milostiva pomysli?
nestoji ti za to. aspon najblizsie 2 roky nie.
Návrat hore
r4wMUnt34q
Star
Star

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 16:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

mastermind napísal:
to snad nemyslis vazne. to zo seba nechas robit pajaca? Budes v pozore hocikedy si na to milostiva pomysli?
Radsej by som robil pajaca, ako potom banoval Wink.. Dufam, ze uz sa konecne pohne.. Neskor mu urcite podakuje, ze jej dal sancu.. Moze z nej vychovat dobru partnerku, len treba trpezlivost a o vsetkom sa s nou rozpravat.. Lebo v nedostatocnej komunikacii tkveje vacsina problemov dnestnych vztahov.. Asi tolko Smile
Návrat hore
johny141
Star
Star

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 16:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

mastermind napísal:

uplne stebou suhlasim uz bolo toho DOST!!!stale ja som musel vsetko!ano sice som chalan ale aj tak!ja som jej vkuse tri dni pisal no ona stale nieco ine!!!!teraz sa mzono spameta!len ci nebude neskoro ja ju este lubim takze ak mi napise ONA tak mozno...
Návrat hore
johny141
Star
Star

PríspevokZaslal: 08 Nov 2006, 16:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

Takze predsa len vysla moja teoria!!!!
napisala mi PRVAA!!!!
ze bola asi blba ze toto urobila ze konecne ma mala a....
ze teraz by uz vsetko urobila inac....

co mam robit mam jej dat sancu?bo ja ju lubim
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia
Strana 5 z 6

Prejdi na: