"Dokazovacka"
-
r4wMUnt34q
Star
Myslim si, ze dobre robis.. Prajem Vam vela stastia.. A dufam, ze mas poucenie, ze nie vzdy sa treba hrat na urazeneho, alebo si mysliet, ze s tebou zameta, alebo co, ked to takto dobre moze skoncitjohny141 napísal:Takze dal som jej sancu aj ked mozno robim chybu no ked to terad dodrb* tak aspon budem vediet ze co a ako....a preto jej davam sancu bo ju lubim
Asi nečítala tvoj astrologický horoskop...preco mi ta osoba ktoru mam rad neprejavuje to ze ma lubi?
No a ja sa spýtam. Ako dokázať babe? Presnejšie DOKAZOVAŤ ale s rozumom. Napríklad ako kamoška mi rozprávala o tom že sa jej páčia muži, čo sú pozorný, že jej dajú peniaze bez toho aby si pýtala, kto bude milý na ňu a na jej deti, kto bude mať veľké prirodzenie, kto bude dobre lýzať. Takže dá sa to pomaly dokazovať, ale aby som sa predviedol v milovaní na to sa musíme zblžiť, takže ostáva len byť milý a vypomáhať jej finančne. Napríklad jej niečo kúpim, alebo keď sa bude sťažovať že nemá peniaze tak jej dám, ale aby to nedopadlo tak že ja sa budem snažiť byť taký akého opísala a pritom nepreskočí iskra t.j. kde je nato záruka či iskra preskočí? Povedala že mám dobrú postavu. Ale že jej musím dokázať vela vecí, pracovať na sebe a také.
-
midnight_man
Guru
all
Uz len nazov tejto temy ma zaujal "Dokazovacka"? nedalo mi a pozrel som si o co tu ide,,po precitani prveho prispevku som mal v tom este vacsi bordel ...ale tak sa budem drzat nazvu tejto temy.. Myslim ze ak chce dat niekdo najavo ze niekoho miluje tak si na to najde svoj sposob,,kazdy mame na to iny sposob,,problem prichadza vtedy ked sa dvaja nepochopia.. obaja sa miluju ale maju na to rozne sposoby vtedy sa to moze skoncit velmo zle.. co sa veku tyka myslim ze som na to preste tak isto,, 14:16 a tvrdenia ze akl ma 14 tak ked povie ze miluje tak to nemusi mysliet tak je somarina.. ak vam niekdo uprimne povie ze vas miluje tak je to pravda..a to ze niektore baby to vravia kazdemu 2. chalanovi to nema nic s ich vekom,, to robia aj 18 -tky Zahravaju sa s laskou a na to raz doplatia,,na to doplati kazdy kdo sa zahrava s laskou
presne tak nema toto nic s vekom..mozno ti to nevie povedat preto ze je trosku ina a nechce to vraviet kazdy den ako ta lubi mozno chce aby ked ti to raz povie to bolo nadherne ... niekedy netreba stale vraviet lubim ta lebo ten vztah moze aj preto skoncit ze lubim ta vravime kazdy den a nakoniec sa stane ze uz nelubime.. preto sa netrap ze ti to nevrvai mozno to len nevie vyjadrit a zapametaj si ZE NIEKEDY SLOVA NIESSU POTREBNE ALE SKUTKY SA CENIA...

-
midnight_man
Guru
all
Protestujem..Preco by to nebolo OK? sak ked niekoho lubim tak mu to povie vzdy ked mozem,,nech to vie,,,a ano skutky dokazuju lasku,,,nie slova,,mas 100% pravdu..tymto ti aj chcem povedat ze by si mala pouvazovat nad tym co spravis,,PLS,Lúšťa napísal: niekedy netreba stale vraviet lubim ta lebo ten vztah moze aj preto skoncit ze lubim ta vravime kazdy den a nakoniec sa stane ze uz nelubime..