Dokedy treba čakať?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
MayDaySK
Star
Star

Dokedy treba čakať?

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Nemyslím teraz dobu že mesiac, rok, ale dokedy do ktorej fázy. Nejde teraz ani o vyznanie citov alebo už o milovanie... Ale úplne začiatočné fázy. Napríklad píšete si, ale už v takej fázy že si veríte, máte fotky, vo virtuálnom svete ste už spravili maximum a už ďalší level môže byť len stretko. Alebo ak nejde o virtualitu tak potom poznáte babu iba tak že cez kamošku alebo len zo školy atď... Tiež ďalší level je pozvať ju von... No a tam to už pokračuje tam si už pokecáte poriadne... No ale v tejto fáze keď sme pred stretkom, baby sú také že majú všeliaké pochyby, začnú sa všeliako vyhovárať, vymotávať sa... To už určite všetci poznáme. My chalani sme takí že smo ochotní ísť von aj po pólhodinke chatu. Ale baby to berú ináč. Baby sú také že si snimi píšeme aj mesiac a stále sú na pochybách. No teraz som ešte nič nevyviedol... Ale už som si začal všímať niečo: Už aj ona sama súhlasila že by sa rada stretla, nebalil som ju obaja sme natom že sme kamaráti. Ale všimol som si tie tipycké babské ródeá. Vždy normálne odpísala ak som jej napísal a bola off-line, vždy som na druhý deň našiel na všetko odpoveď. Mal som volno a nemal nič na pláne tak som deň pred tým napísal že mám čas mohli by sme ísť von. Vtedy už na druhý deň neodpísala, ale pripojená bola. Potom keď prišla online, tiež radšej nepísala a dúfala že si ju nevšimnem. Až keď som jej napísal vtedy odpovedala. Keď som sa spýtal že či jej došli aj tie včerajšie správy tak sa vyhovorila v štýle: Už som sa strojila ti odpísať... Inokedy jej to nerobilo problém len teraz. Potom som si vypýtal ICQ kontakt a ona že ,,teraz musím ísť, dám ti ho zajtra" ... no stane sa že je ozaj taká časová tieseň že v momente treba vypnúť PC ale, ona bola ešte online, ešte som jej stihol odpísať tak sa maj zatial a ona ešte stále bola online... To je až taký problém odpísať jedno deväťciferné číslo??? Ja si ho neviem naspamäť ale zase neni problém odpísať si ho keď najedeš kurzorem na tú kvetinu tak to vyhodí že online a číslo... Tak dokedy treba čakať aby som ju mohol pozvať von a aby ona nemala pocit že naňu tlačím? A pritom sme dohodnutý na kamarátstve. Ja som aj napísal že nechcem babu, aj ona napísala že sa sklamala a nechce nikoho. Ale že potrebovala by dobrého kamaráta, a ja reku tiež.
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mayday prepac za odpoved po ktorej by si ma najradsej udrel, ale podla mojho nazoru je to strasne individualne. Niekto pojde po hodine niekto po mesiaci a je len na partnerovi aby to nejako vycitil a v spravny cas to riskol.
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shrekzv »

prestne ako napisal mi-chau ...je to individualne...ja som babu poznal osobne uz rok a pol...potom nastalo nejake to prebudenie...ze by som s nou aj nieco mozno chcel mat.......vyhoda v tom ze osobne sme sa poznali....vypytal som si odnej icq....aby som s nou mohol castejsie pisat..a jedno pekne nedelne rano som jje napisal sms a pobede sme sa sli prejst :) ..a momentalne som s nou nebol uz mesiac bo dako nevydava cas....ona maturovala...a ja mam veselo teraz na konci roka :)
MayDaySK
Star
Star

a v spravny cas to riskol.
Ale nie dobre si napísal. Ani som sa nepýtal na čas ale skôr kedy podľa správania baby. Napríklad kým som sa v tom nevrtal bolo všetko OK, takže z toho hladiska že babu treba nechať tak, máte pravdu, lebo prvýkrát som zažil tú reakciu čo mi opisujete vy povačšine v iných témach. Kým som sa je nespýtal, na číslo, alebo kedy pôjde von alebo tak išla sama. Akože najprv jej namne nezáležalo vôbec, mala ma na háku. Keď som jej napísal, odpísala. Keď nie tak nie. Potom začala odrazu sama. Potom čo napísala že som dobrý kamarát tak už začala že som došiel na chat už ma čakali off-line správy od nej. Jakmile som navrhol že poďme von alebo vypýtal číslo už cúvla, hneď výhovorky atď. Skôr v ktorej fázy si smiem k babe dovoliť navrhnúť jej stretnutie alebo vypítať číslo atď. Čo ešte musí povedať keď je už pripravená?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

netrhaj mi moje kontexty :(
... a je len na partnerovi aby to nejako vycitil a v spravny cas to riskol.
a samozrejme je zenska individualita aj v spravani, dve zeny sa mozu spravat (cisto hypoteticky) uplne rovnako, no jedna sa po tvojom vystupe zlakne a stiahne a druha ti vynada ze ti to tak trvalo.
Moj skromny subjektivny nazor.
//keby bol na toto nejky presny recept ci postup, mame tu vyssiu porodnost :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

My day..napisem vseobecne k teme....tym padom aj pre teba...cakat? obaja musia vediet kedy je ten spravny cas....to je individualne..a nemozeme to zovseobecnit...cize asi tak :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Ani si nemusím čitať a viem o čom to je.... všetko na otázky Koľko? Kedy? Ako? Prečo? ... je len jedna odpoveď- ako u koho....
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Podla mna ma ta baba strach, chce si zatial len pisat a uistit sa, ze sa zase neskalme (napriek tomu, ze ste sa dohodli len na kamaratstve). Mozno sa chce dozvediet o tebe co najviac a zistit, aky si, pred tym, ako sa stretnete. Neviem, len hadam nejake mozne alternativy :). Skus si s nou normalne pisat a len tak sa jej spytat popri tom, ze ci by nemala cas a chut sa niekedy stretnut. Podla odpovedi mozno vycitit, ako to berie ona a ci je za/proti. Ale vo vseobecnosti plati, ako bolo spominane, ze je to individualen a to, co si myslim ja, nemusi u nej platit. :)
Petoo
Star
Star

moj nazor

Príspevok od používateľa Petoo »

ja si myslim ze netreba na nic tlacit... :) ja vzdy ked pisem s babou z netu tak necakam ze sa spolu dame dokopy.. podla mna je zaklad nic neocakavat :roll: a ked si uz myslis ze nieco citis treba nenapadko nadhodit ze za nieco (napr ak dobre napise test z nejakeho neoblubeneho predmetu) ma u teba pozvanie na zmrzlinu :) a tam uvidis ze ci ma dievcina o teba zaujem - ak sa bude domahat odmeny mozes ju zobrat a ak na to nebude nejako reagovat vies, ze nema zmysel pokazit si netove kamaratstvo :wink:
vazne nabuduce to skus takto nenapadko...

:arrow: vlastna skusenost :idea:
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

toto chce fakt len to správne načasovanie, tieto veci sú veľmi individuálne a treba to vycítiť... ale to všetko si už počul, takže good luck :)
MayDaySK
Star
Star

Ano viem...

Píšem len preto že je čas, zatial som nič nevyviedol takže zatial stáť a čakať. Kým nezaútočím nesemele se nic... Pri útoku vstupujem do rizika že to pokazím alebo vyhrajem. Ale zatial ostanem pri ďalekohlade a len sledujem čo robí nepriatel, podám hlásenie na základňu a pak uvidíme. Čo nato povie rada. Aj to keď si človek dá poradiť má niečo do seba. Však keď kukáte filmy aj královia mali poradcov, aj cézar, aj v sci-fi tí kadejakí šéfovia. Skoro každá mocnosť má svojich poradcov. To znamená som zvedavý na váš názor a komentáre.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

MayDaySK napísal:Ano viem...

Píšem len preto že je čas, zatial som nič nevyviedol takže zatial stáť a čakať. Kým nezaútočím nesemele se nic... Pri útoku vstupujem do rizika že to pokazím alebo vyhrajem. Ale zatial ostanem pri ďalekohlade a len sledujem čo robí nepriatel, podám hlásenie na základňu a pak uvidíme. Čo nato povie rada. Aj to keď si človek dá poradiť má niečo do seba. Však keď kukáte filmy aj královia mali poradcov, aj cézar, aj v sci-fi tí kadejakí šéfovia. Skoro každá mocnosť má svojich poradcov. To znamená som zvedavý na váš názor a komentáre.
mno ved ok my day :D ale v tomto je najlepe ked budes troska "samostatný" je ok ked si nas vypocujes..ale my niesme ty... a musis byt sam sebou cize vypocuj si nas....ale tak ostatok je na tebe ;) dufam ze vies co som tymto myslel
MayDaySK
Star
Star

Ano lebo to čo sme riešili v iných témach už nechcem znova spraviť. Zase nastála situácia že je tu baba ktorá je taká normálnejšia (žiadna diskopipka atď) tak sa treba chopiť šance, ale všetko s rezervou. Nechcem už opakovať tie chyby z minulajška.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

MayDaySK napísal: Nechcem už opakovať tie chyby z minulajška.
Vidis, na toto boli tie chyby dobre, teraz to uz vyjde :)
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

no vždy je dobré vypočuť si názory iných na danú vec, ale nikdy sa nesmieš nechať prehovárať, vždyx treba jednať za seba a nie že robím to lebo podľa niekoho na fóre etc je to tak dobre, alebo by som podľa mamy mal... vždy sa riaď svojim rozumom a srdcom....
Dingo1942
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

ja by som jej povedal ze chcem ta spoznat dobre sa mi s tebov pise a ak ti za daco stojim tak pod aspon raz so mnou von ... ak povie nie tak aspon vies ze ta ma nahaku alebo ze sa niecoho boji, mozno ju to po case prejde
MayDaySK
Star
Star

Ano tak to aj robím komunikoujeme a rozumieme si preto to fakt vyzerá že to vyjde... Viem riadim sa podla seba len som chcel poukázať že som sa učil z chýb na ktoré ste ma vy upozorňovali na začiatku... Takže tému necháme pre prípadné otázky ostatných... Proste sa čaká kým baba nedá najavo lebo ja som lovec a ona korisť... Takže aby nezdrhla.
Napísať odpoveď