Domace cvicenia
Domace cvicenia
sem piste ake najlepsie cviky sa daju doma cvicit aby sa nam zmensilo brusko zadok.....aby sme mali svaly...
tu mas daco
Kód: Vybrať všetko
http://www.kulturistika.sk/pages/homegym/register.htm-
ROKI49
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
To radsej ist normalne na bike....tuna nemas odpor vzduch a netahas vlastnu hmotnost.....skus ist von spravit pekne do kepcov 60km a uvidis jak sa ti zvacsia nohySaq.utd napísal:no mati kupila minuly tyden stacionarny bike
no som sa chystal ze kazdy den...
![]()
![]()
dva dni som vydrzal mrte velke tempo pol hodka v kuse ....
-
Cicicok
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Uplne suhlasim! Stacionar to je blbost, lebo tam je obtiaznost stale ta ista, ale v terene sa kazdym metrom meni. Len to s tym zvacsovanim noh by som polemizovalROKI49 napísal: To radsej ist normalne na bike....tuna nemas odpor vzduch a netahas vlastnu hmotnost.....skus ist von spravit pekne do kepcov 60km a uvidis jak sa ti zvacsia nohy
Re: domace cvicenia
tri krat denne sexujSajmon napísal:sem piste ake najlepsie cviky sa daju doma cvicit aby sa nam zmensilo brusko zadok.....aby sme mali svaly...
Na zlepsenie vyskoku??? Nieco by som nasiel... Tak v prvom rade robit skipping (nizky, stredny, vysoky) a tipping [myslim ze sa to tak vola] (to iste co skipping akurat pri tom nedvihnes spicku zo zeme). Je to na posilnenie achylovky, lytka, stehna, v podstate vsetko... Na to, aby si mal dobry vyskok, musis mat dobre vytrenovanu achylovu slachu... Takze posilovat ju... Je tu jeden cvik, ktory sa ale neodporuca netrenovanym ludom, lebo moze dojist k pretrhnutiu achylovky, ked sa postavi dajme tomu na svedsku debnu (staci vyvysenina, nemusi byt velmi vysoka) a skocis dole. Po doskoku odperujes a vzapati sa odrazis naspat bez toho, zeby si nejak prestal (ako pogo). Ale pozor, lebo sa mozes zranit...
No a samozrejme skakat na svihadle, skakat len tak, ist si zahrat basket, volley,...
No a samozrejme skakat na svihadle, skakat len tak, ist si zahrat basket, volley,...
Retsko napísal:Na zlepsenie vyskoku??? Nieco by som nasiel... Tak v prvom rade robit skipping (nizky, stredny, vysoky) a tipping [myslim ze sa to tak vola] (to iste co skipping akurat pri tom nedvihnes spicku zo zeme). Je to na posilnenie achylovky, lytka, stehna, v podstate vsetko... Na to, aby si mal dobry vyskok, musis mat dobre vytrenovanu achylovu slachu... Takze posilovat ju... Je tu jeden cvik, ktory sa ale neodporuca netrenovanym ludom, lebo moze dojist k pretrhnutiu achylovky, ked sa postavi dajme tomu na svedsku debnu (staci vyvysenina, nemusi byt velmi vysoka) a skocis dole. Po doskoku odperujes a vzapati sa odrazis naspat bez toho, zeby si nejak prestal (ako pogo). Ale pozor, lebo sa mozes zranit...
ved prave hravam basket a volley
Ked robis brusaki dobre tak sa ti nic nestane. Alebo musis mat chrbticu dobre vytrenovanu, najlepsie su mrtve tahy ale ak ich nevies tak nerob. Lebo po mesiaci sa ani npredklonistomexx napísal:Poriadny stretching, kliky, drepy, stretching, kliky, drepy, stretchig, kliky, drepy,...
Ziadne brusaky - to je dobre akurat na nicenie chrbtice...