Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Domáce kino + TV
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
M@tt21
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 18.10.2005

PríspevokZaslal: 24 Jún 2008, 14:42    Predmet: Domáce kino + TV Odpovedať s citátom  

Domáce kino:

Potreboval by som poradiť vo výbere domáceho kina, keďže ideme prerábať obývačku, a chcem to mať aspoň trošku lepšie ako to mám teraz.

Reproduktory: Jednoznačne potrebujem 5+1, alebo 7+1. Najlepšie by bolo, keby (dajme tomu) 2-4 reproduktory boli na stojanoch a ostatne satelitné.

Prehrávač: Samozrejme aby prehrávalo DVD, aj Blue-ray, HDMI samozrejmosťou, prehrávanie hudobných CD, obrázky na CD a aby malo rádio.
Rekordér výhodou.

Rozpočet pre domáce kino je približne tých 8 - 12 tisíc.

Televízor:

Keďže som sa ešte nerozhodol, či si zoberiem plazmu alebo LCD, tak prosím aj o radu v tomto smere.

Samotný televízor by mal mať analógový aj digitálny tuner, ale pri tých lepších modeloch to je samozrejmosťou. Veľkosť uhlopriečky by mala byť okolo 40 - 42 palcov, čiže okolo 108 cm.

Rozpočet pre televízor je tých 35 - 40 tisíc.

Celá zostava:

Takže prosím Vás o radu pri nákupe. Televízor aj domáce kino bude využívané každý deň, čiže musí byť dobré.

Podľa mňa by TV aj kino malo byť jednej značky, pretože stačí iba jeden ovládač na všetko, ale aj tak lepšie spolupracujú.

Celkový rozpočet je od 43 - 52 tisíc. Nemusí byť to presne podľa hore uvedených rozpočtov pre TV a DK, ale ak sa ušetrí na jednom, tak sa môže doložiť na druhé.

Snažil som sa to tu troška rozpísať, avšak ak som na niečo zabudol, prosím pýtajte sa.

Veľmi pekne ďakujem za každú radu.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
seth82
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 21.12.2004

PríspevokZaslal: 24 Jún 2008, 17:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ty si z nejakeho lacneho kraja...no ale tak pokusim sa:
BD:
http://www.pixmania.sk/sk/sk/643192/art/samsung/prehravae-blu-ray-bd-p140.html?srcid=7865&aftrack=TWpJMk16czJNRFEwOzEyMTQzMTk4NTk7

5.1:
http://www.pixmania.sk/sk/sk/1112084/art/sony/suprava-home-cinema-ht-dd.html
------------------------
obmedzil si to dost cenovo, takze nic lepsie som nenasiel...

Co sa tyka TV:
http://www.pixmania.sk/sk/sk/1020372/art/panasonic/plazmovy-televizor-th-42p.html

//na tvojom mieste by som troska pridal do zvuku, yamaha by sa tam celkom hodila, priapadne by som riadne investoval a siel do Bose, Onkyo, Denon...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe
Strana 1 z 1

Prejdi na: