|
|
|
| Autor |
Správa |
M@tt21 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.10.2005 Príspevky: 426
Zaslal: 24 Jún 2008, 14:42 Predmet: Domáce kino + TV |
|
|
Potreboval by som poradiť vo výbere domáceho kina, keďže ideme prerábať obývačku, a chcem to mať aspoň trošku lepšie ako to mám teraz.
Reproduktory: Jednoznačne potrebujem 5+1, alebo 7+1. Najlepšie by bolo, keby (dajme tomu) 2-4 reproduktory boli na stojanoch a ostatne satelitné.
Prehrávač: Samozrejme aby prehrávalo DVD, aj Blue-ray, HDMI samozrejmosťou, prehrávanie hudobných CD, obrázky na CD a aby malo rádio.
Rekordér výhodou.
Rozpočet pre domáce kino je približne tých 8 - 12 tisíc.
Keďže som sa ešte nerozhodol, či si zoberiem plazmu alebo LCD, tak prosím aj o radu v tomto smere.
Samotný televízor by mal mať analógový aj digitálny tuner, ale pri tých lepších modeloch to je samozrejmosťou. Veľkosť uhlopriečky by mala byť okolo 40 - 42 palcov, čiže okolo 108 cm.
Rozpočet pre televízor je tých 35 - 40 tisíc.
Takže prosím Vás o radu pri nákupe. Televízor aj domáce kino bude využívané každý deň, čiže musí byť dobré.
Podľa mňa by TV aj kino malo byť jednej značky, pretože stačí iba jeden ovládač na všetko, ale aj tak lepšie spolupracujú.
Celkový rozpočet je od 43 - 52 tisíc. Nemusí byť to presne podľa hore uvedených rozpočtov pre TV a DK, ale ak sa ušetrí na jednom, tak sa môže doložiť na druhé.
Snažil som sa to tu troška rozpísať, avšak ak som na niečo zabudol, prosím pýtajte sa.
Veľmi pekne ďakujem za každú radu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 1246 Bydlisko: Leeds, United Kingdom Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|