|
| Autor |
Správa |
JumperAL Medium Star

Stav:  Založený: 28.03.2006 Príspevky: 372
Zaslal: 26 Júl 2008, 17:05 Predmet: Donnie Darko |
|
|
| Ak ste videli tento uzasny film, rad by som sa vas opytal ako ste ho pochopili, pretoze ja v tom mam zopar nezrovnalosti no najvacsia sa tyka asi Franka, ci bol skutocne z minulosti, co sa snim stalo ked ho donnie zastrelil kedze na konci filmu zil s normalnym okom navyse a preco vlastne donniemu pomahal, ked sa vlastne nic nezmenilo az nato ze ta turbina ho zabila |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mek Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.03.2005 Príspevky: 2081 Bydlisko: Trenčín Aglomeration :)) Karma: 
|
Zaslal: 26 Júl 2008, 17:08 Predmet: |
|
|
| ja som tento film videl uz davnejsie, a nezdal sa mi byt nicim tak uzasny, ako ho vela ludi opisuje. preto si vlastne uz ani nepamatam, o co tam vobec islo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 2099 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 26 Júl 2008, 19:29 Predmet: |
|
|
Takže jeden z naj filmov mojich..Ovšem videl som ho 15x minimálne ..ako Directors Cut tak aj klasickú verziu..Vysvetlenie je ťažké..Ale ako také základné pochopenie je v tomto videjku približne..
http://youtube.com/watch?v=Jp22Rh2c-3o
Na tento film si vždy rád spomeniem a vždy si spomeniem na jednotlivé hlášky Donnieho  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JumperAL Medium Star

Zaslal: 26 Júl 2008, 20:03 Predmet: |
|
|
| no uz som k tomu blizsie, takze na konci sa sam zabil, aby gretchen prezila? ale ako ten frank mohol cestovat v case ked bol navyse mrtvy? |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2452 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 26 Júl 2008, 20:50 Predmet: |
|
|
| psychodrist.pochopit to tak ako to autor myslel sa podla mna neda |
|
| Návrat hore |
|
 |
JumperAL Medium Star

Zaslal: 26 Júl 2008, 21:01 Predmet: |
|
|
| preco by sa nedalo? len je to trochu zlozitejsie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet Guru wannabe

|
Zaslal: 26 Júl 2008, 21:10 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
| psychodrist.pochopit to tak ako to autor myslel sa podla mna neda |
jj to máš pravdu..nech som nad tým uvažoval akokoľvek a prečítal rôzne varianty ako to vlastne bolo ..tak aj tak si myslím že to tak autor nemyslel Otom je ten film,že vás donúti sa zamyslieť nad ním a donúti človeka pozrieť si to ďalší krát.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
KoCi Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 2101 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 27 Júl 2008, 2:07 Predmet: |
|
|
nj psycho film.. dobre sa mi ale pozeral a aj po niekolkonasobnom pozreti stale nemam jasno v tom co som videl. Mozno prave preto ma ten film tak zaujal, ze nie je priehladny. Ludi bezne zaujimaju veci, ktore si nedokazu vysvetlit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
existpierre Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.07.2008 Príspevky: 148 Bydlisko: ZH Karma: 
|
Zaslal: 27 Júl 2008, 5:47 Predmet: |
|
|
| Ja som si to zobral, ako prelinanie sa dvoch svetov, dve reality. Jeden, v ktorom prezil, druhy, v ktorom nie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stopa Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 943
Zaslal: 27 Júl 2008, 10:38 Predmet: |
|
|
| mne sa zda ze v tych knihach ktore tam v par zaberoch ukazovali to bolo takmer cele vysvetlene, ale kedze ten film som videl davno a momentalne ho nemam tak si to nemozem overit a ani vysvetlit |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet Guru wannabe

|
Zaslal: 27 Júl 2008, 12:14 Predmet: |
|
|
| Stopa napísal: |
| mne sa zda ze v tych knihach ktore tam v par zaberoch ukazovali to bolo takmer cele vysvetlene, ale kedze ten film som videl davno a momentalne ho nemam tak si to nemozem overit a ani vysvetlit |
Noo to bol Directors Cut čo spomínaš..Tá verzia je podľa mňa ale horšia..páči sa mi klasická verzia viacej
Ťažko povedať že je to takmer vysvetlené..Podľa mňa ten film keby si aj chcel vysvetliť tak to človek nedokáže Je to len o názoroch.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
JumperAL Medium Star

|
| Návrat hore |
|
 |
Stopa Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 943
Zaslal: 27 Júl 2008, 15:23 Predmet: |
|
|
| Soviet napísal: |
Noo to bol Directors Cut čo spomínaš..Tá verzia je podľa mňa ale horšia..páči sa mi klasická verzia viacej
Ťažko povedať že je to takmer vysvetlené..Podľa mňa ten film keby si aj chcel vysvetliť tak to človek nedokáže Je to len o názoroch.. |
hmm, tak tymto si ma zaujal, aky je rozdiel medzi directors cut a obycajnou verziou? mozno si ju este na dovazok zozeniem a znova Donnieho pozriem |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet Guru wannabe

|
Zaslal: 27 Júl 2008, 15:36 Predmet: |
|
|
| Stopa napísal: |
| hmm, tak tymto si ma zaujal, aky je rozdiel medzi directors cut a obycajnou verziou? mozno si ju este na dovazok zozeniem a znova Donnieho pozriem |
Directors Cut je dlhšia..niečo cez 2hodiny ..Je tam ako spomínaš tie ukážky z knihy+ nejaké navyše rozhovory..Napríklad tá prednáška v ich škole a tak..A klasická verzia je bez toho..skrátená Taká lepšia by som povedal..Vždy som radšej tú pozeral ako Directors Cut..neviem prečo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
twardykamen Medium Expert

Stav:  Založený: 02.10.2005 Príspevky: 98
Zaslal: 04 Aug 2008, 18:44 Predmet: |
|
|
| ten film som nedokazal dopozerat...asi pred 2 rokmi som to skusal ale nedalo sa:) neviem mozno sa to pokusim este raz pozriet... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|