DOOM 3 ci FEAR ????
-
alcatraz16
Medium Expert
-
->slavo<-
Addict
Doom3 pretoze chodit v tme z baterkou a toneni sranda
napr vecer som dosiel domov vseci spali dal som si sluchatka zapol dooma
a parkrat sa mi chlpy postavili a presielmi mraz po chrbte proste zlakolsomsa a oto vtejto hre islo takze tak vo fear som sa mockrat nezlakol . mozno tak komanda ked namna vybehli z pozarohu. B)
napr vecer som dosiel domov vseci spali dal som si sluchatka zapol dooma
a parkrat sa mi chlpy postavili a presielmi mraz po chrbte proste zlakolsomsa a oto vtejto hre islo takze tak vo fear som sa mockrat nezlakol . mozno tak komanda ked namna vybehli z pozarohu. B)
-
duffman.sk
Light Expert
-
xH4wK
-
PAIN
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak tomu ver ze je aj strasidelnejsia...zahraj si Condemned: Criminal Origins...mimochodom robia ju tvorcovia F.E.A.R (ten isty engine)H@wk napísal:F.E.A.R
Mam "par" hier odohranych a viem ze na FEARA zatial ziadna hra nema ( co sa tyka strachu )ale aj doom je celkom good ale trocha menej realisticky
-
xH4wK
-
->slavo<-
Addict
ano v istom zmysle mas pravdu ale je viac druhou strachu musis to tak bratŠu-Do napísal:lol vy ste posrany... absolutne nehapem co je na FEAR take strasidelne.. ja by som ho oznacil skor ako akcnu... a nie hororovku omg
Doom3
Vo FEARe bolo viacej tych akcnych scen, nieco "strasidelne" tam bolo par krat a po chvili si na to clovek zvykne a dievcatko v cervenych satockach prestane vnimat.
V Doomovi3 boli tie strasidelne sceny sice naskriptovane, ale aj tak boli dobre. Sice som sa fakt nalakal len raz
ale bola to pecka (hlavne na zaciatku pekla to psycho)
V Doomovi3 boli tie strasidelne sceny sice naskriptovane, ale aj tak boli dobre. Sice som sa fakt nalakal len raz
-
lekoklatik
VIP
Aj tak si myslim ze doom je na ultra detail dost mocna hroza, ale fear je omnoho lepsi. (nie strasnejsi, ale lepsi). Oboje su pecky i ked napr. doom by som uz druhy raz nehral a FEAR som si zahral aj po prejdení. Vcera som akurat dohral FEAR Extraction Point. mocny zaver. konecne nezili stasne az kym nepomreli