|
| Autor |
Správa |
rochedo Star

Stav:  Založený: 08.10.2005 Príspevky: 504
Zaslal: 07 Máj 2008, 21:31 Predmet: DOOM 4 |
|
|
Prave bol ohlaseny novy DOOM. Zatial len malo info z Tiscali:
| Kód: |
| http://www.games.tiscali.cz/news/news.asp?id=27387&r=top |
Platformy: PC, PS3, X360.
Aky mate nazor ? A co si myslite, bude lepsia ako trojka ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
lekoklatik Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2006 Príspevky: 1292 Bydlisko: home Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 22:00 Predmet: |
|
|
Podla mna to nebude o nic lepsie nez 3... Az na grafiku....
Necham sa prekvapit ci uz milo alebo nie...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 559 Bydlisko: Žilina Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 22:06 Predmet: Re: DOOM 4 |
|
|
| rochedo napísal: |
| Aky mate nazor ? A co si myslite, bude lepsia ako trojka ? |
ja si myslim ze tam uz bude aj nejaky ten fyzikalny engine, krajsia grafika(na dnesnu dobu uz je doom 3 "pozadu"), mozno to nebude taka linealita ako doom 3, teda vacsia volnost |
|
| Návrat hore |
|
 |
KoCi King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 1804 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 22:15 Predmet: |
|
|
| Nooo neviem, ale ked by doomu dali volnost, rozhlahlost, nedajboze slobodu rozhodovania ci hratelnost s prvkami taktickeho zmyslania, tak minu segment hracov pre ktorych je doom urceny - v doomovi slo vzdy len o bezhlave strielanie toho co prave vbehlo do vytycenej trasy. Odporcovia si na tento styl nenajdu chut ani po pridani vyssie spomenuteho, stupenci zase nemusia pozitivne prijat komplikovanost. Alebo z toho spravia uplne ineho dooma, co bude mat s povodnou seriou spolocny len nazov? Tomu vravim kradez znacky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7985 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 23:02 Predmet: |
|
|
doom1, 2 a 3.. dobre hry.. a teraz 4 to som zvedavy o com bude... dufam ze to bude snad supa, alebo to domrvia ? asi treba pockat na blizsie info |
|
| Návrat hore |
|
 |
:-) Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.03.2008 Príspevky: 359 Bydlisko: Doma Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 11:26 Predmet: |
|
|
podla mna FAKE... viz logo... i ked to tak nemusi byt... ale neverim tomu...
rochedo - ved som pisal ze to tak nemusi byt... ale aj tak sa mi to nezda... |
|
| Návrat hore |
|
 |
rochedo Star

Stav:  Založený: 08.10.2005 Príspevky: 504
Zaslal: 08 Máj 2008, 11:33 Predmet: |
|
|
napísal: |
podla mna FAKE... viz logo... i ked to tak nemusi byt... ale neverim tomu... |
to este neznamena ze je fake - to logo je len tak spravene... |
|
| Návrat hore |
|
 |
fruxo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.07.2006 Príspevky: 1570 Bydlisko: Košice [14] Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 11:37 Predmet: |
|
|
no ak je to pravda, tak to je parada potom... s Doom 3 som bol spokojny... skvely dej, nic jednoduche, adrenalin,... dufam ze Doom 4 bude dalsia vydarena hra od nich
| KoCi napísal: |
| Nooo neviem, ale ked by doomu dali volnost, rozhlahlost, nedajboze slobodu rozhodovania ci hratelnost s prvkami taktickeho zmyslania, tak minu segment hracov pre ktorych je doom urceny - v doomovi slo vzdy len o bezhlave strielanie toho co prave vbehlo do vytycenej trasy. Odporcovia si na tento styl nenajdu chut ani po pridani vyssie spomenuteho, stupenci zase nemusia pozitivne prijat komplikovanost. Alebo z toho spravia uplne ineho dooma, co bude mat s povodnou seriou spolocny len nazov? Tomu vravim kradez znacky. |
ja mam niekedy chut si zahrat radsej "bezhlave strielanie" ako nejaky Crysis a podobne hry s prvkami taktickeho zmyslania, volnosti.. taka hra mi pride nudna  |
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 559 Bydlisko: Žilina Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 12:03 Predmet: |
|
|
| fruxo napísal: |
ja mam niekedy chut si zahrat radsej "bezhlave strielanie" ako nejaky Crysis a podobne hry s prvkami taktickeho zmyslania, volnosti.. taka hra mi pride nudna  |
a co takto counter strike ? tam nemusis rozmyslat vobec  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7985 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 17:20 Predmet: |
|
|
| AXO napísal: |
praveze CS je takticka hra |
|
| Návrat hore |
|
 |
lekoklatik Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2006 Príspevky: 1292 Bydlisko: home Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 20:10 Predmet: |
|
|
| AXO napísal: |
presne pre takych ako ty sa CS hra tazko.... Vy len vybehnete a zbierate fragy.... skoda... tie radiove prikazi nikomu nic nehovoria.... len tak to obcas plaaacnete.... aj v doome musis premyslat ak nemas GOD mod  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SSemteXX Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.10.2006 Príspevky: 1308 Bydlisko: CS GURU :D Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 20:12 Predmet: |
|
|
dufam,ze to bude mat aspon nejaky normálny dej  |
|
| Návrat hore |
|
 |
evee Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.10.2007 Príspevky: 410 Bydlisko: Co najdalej od skoly Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 20:21 Predmet: |
|
|
tesim sa 3 sa mi celkom pacila a velmi som sa pri nej bal tak uvidime co nam toto prinesie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2005 Príspevky: 1871 Bydlisko: Trenčín Aglomeration :)) Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 22:45 Predmet: |
|
|
hm, bude to super, ak sa to vydari... ja doom hravam uz od jeho prvopociatkov, doom 1 (ultimate doom), potom 2 a 3... trojka bola dost dobra a na jej engine bola postavena aj hra Prey, co ma dost prekvapilo...
no dufam, ze doom 4 si zachova svoju typicku linearitu, to som mal na tom rad, ze som vzdy vedel, kam ist a co urobit. bludenie po leveloch ma nebavi
a ze sa bude odohravat na Zemi, ... zda sa mi to povedome, tusim ze bola niekde aj anketa (asi rok-dva dozadu?), ze kde sa ma odohravat dalsi diel doomu... alebo islo o inu hru? fakt si uz nepamatam...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dem0n Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 1309
Zaslal: 08 Máj 2008, 23:40 Predmet: |
|
|
| mek: Ano, mas pravdu, Doom 4 sa bude odohravat na Zemi. |
|
| Návrat hore |