|
|
|
| Autor |
Správa |
bax Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.04.2006 Príspevky: 427 Bydlisko: Orava Karma: 
|
Zaslal: 24 Dec 2006, 12:07 Predmet: DosBox |
|
|
| doteraz som tento program nepotreboval (keďže som mal win98) no mám nový comp a na ňom XP... so sestrou nás chytila nostalgia čias, keď sme spolu drtili olympijské hry (taká dosť stará hra)... normálne spustiť nejde tak som nainštaloval dosbox... no a neviem ako sa v ňom orientovať... ja moc na angličtinu nie som... ono je tam aj akýsi návod alebo čo... no moc mu nerozumiem... keď ho teda spustím tak mi tam vyhadzuje akúsi jednotku Z no a tomu moc nechápem... ako tam zadať adresu tej hry... skúšal som prehodiť disk na c, ale čosi to vypísalo... takže ak by mi niekto poradil bol by som vďačný... vopred ďakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1647 Bydlisko: Tv Karma: 
|
Zaslal: 24 Dec 2006, 12:26 Predmet: |
|
|
Asi sa jedna o hru Summer Challenge. To som drtil este na 486.
A tu je postup.
1 Stiahni a naistaluj si DosBox
http://www.bestoldgames.net/dosbox/download.php?get=DOSBox-0.65-install
2 Ani nemusis spustat DosBox a nic pisat do prikazoveho riadku, jednoducho zapni tu hru ako keby o nic neslo. A ide to. Teraz som to tak robil.
Funguje ti to uz? hm
Edit: Dakujem. A rado sa stalo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
bax Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.04.2006 Príspevky: 427 Bydlisko: Orava Karma: 
|
Zaslal: 25 Dec 2006, 11:51 Predmet: |
|
|
díky... toto ma vôbec nenapadlo, že to bude také ľahké
nech ti je moja karma poďakovaním  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|