|
|
|
| Autor |
Správa |
=Erik= Zablokovaný

Stav:  Založený: 06.07.2006 Príspevky: 453
Zaslal: 11 Okt 2006, 17:33 Predmet: Dost otravny problem s Win, alebo s PC |
|
|
Takze, dnes si idem zapnut PC a hla:
//obrázky pridávajte do príloh
Tak som opravil Win, islo to vsetko v pohode, az na to, ze Bios sa nechcel spustit, ale nakoniec isiel
Potom som bol pri pc cca 1 hodinu a zrazu...
//obrázky pridávajte do príloh
Takto obrazovka vyzerala asi nie celu sekundu, ledva som stihol sfotit...
Potom sa restartoval pc, Win isel v pohode asi tak 30sekund pootm sa to zopakovalo, a tak sa mi stale len restartovaval
Tak som opäť opravil Win...
Otazka znie: Vie tu niekto, čo sa to deje? čo bude nasledovat???  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Skolacik Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2006 Príspevky: 1098 Bydlisko: Svit/Poprad Karma: 
|
Zaslal: 11 Okt 2006, 17:46 Predmet: |
|
|
| newem kde je chyba, ale dnes sa mi stalo to ist (2foto) a ja som to "opravil" taq, ze som pustil "POSELNA ZNAMA FUNKCNA KONFIGURACIA" to je wlaste ako obnova systemu, ale aj mna by zaujimalo, kde je chyba |
|
| Návrat hore |
|
 |
uelektronik Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.08.2006 Príspevky: 494
Zaslal: 11 Okt 2006, 18:43 Predmet: |
|
|
| toto mi robilo naposledy ked som mal zle zasunutu RAMku, alebo tam bola nejaka spina alebo co. vytiahol som RAM, zasunul, a islo v poho |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|