Dota cez hamachi
-
erik_tt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Dota cez hamachi
nazdar mam s kamaratom taky problemi chceme hrat dotu cez hamachi ale nechce nam najst server mame obidvaja rovnake hamachi aj patch aj crack aj hru neviete v com moze byt problem???dakovala 
Ked das pingovat kamarata, tak sa Ti vrati ping?
Mate rovnake verzie W3FT patchu ?
Pripadne sa mozes pripojit na jednu z tychto sieti a skusit to tam.
Tu je navod na Hamachi z dota-board.com. Niekde na tom fore sa tiez pise, ze na to aby si mohol hrat musis mat specialnu verziu Hamachi na dotu.
Mate rovnake verzie W3FT patchu ?
Pripadne sa mozes pripojit na jednu z tychto sieti a skusit to tam.
Tu je navod na Hamachi z dota-board.com. Niekde na tom fore sa tiez pise, ze na to aby si mohol hrat musis mat specialnu verziu Hamachi na dotu.
takymto sposobom sa k riesenie rychlo nedostanemeerik_tt napísal:ja som dosiel na to ze to mam asi nejake posrane sice to nechapem preco lebo kamarat ma presne vsetko to iste a ked to pustime zec GGclienta jemu to najde hry a mne nie ale sak srat na to
to Hannibal: ano napisal ze maju rovnaky patch
to erik: mozes vyskusat jeden program, vola sa Battle.LAN, do toho programu zadas ip pocitacov, ktore potom budu vidiet tvoju hru, funguje to myslim aj opacne, zadas tam ip servra a hru by si mal vidiet, treba skusit...
ak to nepôjde tak skus Lancraft, tak zadas ip servra a das play...
to erik: mozes vyskusat jeden program, vola sa Battle.LAN, do toho programu zadas ip pocitacov, ktore potom budu vidiet tvoju hru, funguje to myslim aj opacne, zadas tam ip servra a hru by si mal vidiet, treba skusit...
ak to nepôjde tak skus Lancraft, tak zadas ip servra a das play...