Priklanam sa k tomuto nazoru a este chcem dodat ze to chce mozno len trosku cas a spravy sa toOdpor14 napísal:no pozri sa nato aj z inej stranky...sklamal ta jeden chalan ale preto nemozes "odstavit" kopu ostatnych len preto ze jeden ta sklamal..verim ze to je tazke lebo som to aj ja prezil a ja som sa tiez strasne sklamal v jednej babe ale zato nemozem poslat vsetky ostatne niekam nemyslis?...no ak naozaj uz nikumu nedokazes doverovat tak sa pripajam k cloveku ktory napisal tak potom ta lutujem
DOVERA
-
kurenadvore
Medium Expert
uplne kazdy kto tu je prezil nejake sklamanie a ten kto tvrdi ze nie tak ich prezil mozno ovela viac.ja som tiez nebol sklamany po prvy krat, ale ak sa rozhodnes nedoverovat tak prichadzas o to, co ta samotne sklamanie mohlo naucit. fraza, ale: vsetko zle je na nieco dobre. a ak si si prezila nepekne, tak sa tomu vysmej do oci a zacni opat.. budes uz o nieco mudrejsia, opatrnejsia a to co pride bude pre teba ovela krasnejsie. viem preco to hovorim a vela ludi nielen tu zazilo "to podobne iste"..JAJAIVA napísal:ludia dakujem vam, ale uz si myslim, ze ja doverovat vo vztahu myslim nedokazem...neviem to..ale dakujem
jeden sklamal druhy oklamal...Odpor14 napísal:no pozri sa nato aj z inej stranky...sklamal ta jeden chalan ale preto nemozes "odstavit" kopu ostatnych len preto ze jeden ta sklamal..verim ze to je tazke lebo som to aj ja prezil a ja som sa tiez strasne sklamal v jednej babe ale zato nemozem poslat vsetky ostatne niekam nemyslis?...no ak naozaj uz nikumu nedokazes doverovat tak sa pripajam k cloveku ktory napisal tak potom ta lutujem
pekne napisane..kurenadvore napísal:uplne kazdy kto tu je prezil nejake sklamanie a ten kto tvrdi ze nie tak ich prezil mozno ovela viac.ja som tiez nebol sklamany po prvy krat, ale ak sa rozhodnes nedoverovat tak prichadzas o to, co ta samotne sklamanie mohlo naucit. fraza, ale: vsetko zle je na nieco dobre. a ak si si prezila nepekne, tak sa tomu vysmej do oci a zacni opat.. budes uz o nieco mudrejsia, opatrnejsia a to co pride bude pre teba ovela krasnejsie. viem preco to hovorim a vela ludi nielen tu zazilo "to podobne iste"..
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
JAJAIVA thread specialne pre teba
no dobre tak jeden sklamal a druhy oklamal ale urcite poznas ovela viac chalanov a este vela ich spoznas a budes sa o nich moct opriet a doverovat im...ale to by si najprv musela chciet TY a TY ako tak citam len pises ze mas problem ale nesnazis sa ho vyriesit ...ludia ti tu pisu a chcu ti pomoct no mne sa zda ze tebe je to viac menej jedno ci ti tu niekto chce pomoct alebo nie....a preto v tejto teme koncim ked nechces ty preco by sme mali chciet my?! JA KONCIM !JAJAIVA napísal:jeden sklamal druhy oklamal...
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
Stoporko
VIP
myslim si, ze sklamanie sa nas posuva dalej. Uci nas pozerat sa na svet a "opacne pohlavie" z trocha ineho uhla. MOzno to bude zniet paradoxne, no mne prave sklamanie pomohlo najst mne drahu osobu a ujasnit si vztah k nej. Vysvetlim: ked niekomu vyjadrite svoje city a ostanete bez priamej odpovede, je to neprijemne. Po case sa dozviete negativnu odpoved. Pekne, pomyslite si. No zaroven sa radujete, lebo ste priatelmi. (to je VELMI dolezite, priatelstvo by malo predchadzat kazdemu vztahu) No a po case vam dana osobka povie, ze ANO. ONA bude tou vasou. No pocas toho "temneho" obdobia si mozte v sebe ujasnit svoj postoj ku nej, overit si hlbku citu voci nej (milovat znamena chciet pre druheho to najlepsie, i ked by ste to nemali byt vy) a vobec, riadit sa podla prislovia: nevieme co mame, kym to nestratime a nevieme co mozme stratit, kym to nenajdeme.
Neboj sa a dufaj. Ver, ze ak ti je to sudene, najdes toho praveho, s ktorym prezijes krasny zivot. Ostava viera, nadej a LASKA. A najvacsia z nich je LASKA.
Neboj sa a dufaj. Ver, ze ak ti je to sudene, najdes toho praveho, s ktorym prezijes krasny zivot. Ostava viera, nadej a LASKA. A najvacsia z nich je LASKA.
Niekoho z toho dostane cas, ineho novy vztah, inemu nepomoze ani to. Kazdy sme ini. Ja po 2 3,5 rocnych vztahoch som na tom presne ako Jajaiva. Momentalne rok a pol bez vaznejsieho vztahu, cisto z mojho rozhodnutia, pretoze tiez neverim, ze existuje "ta prava". Neviem ako ostatni, ja odpustam, ale nezabudam.
Jaja - nebudem ti nijako radit, len ti chcem povedat, ze nejsi sama
Jaja - nebudem ti nijako radit, len ti chcem povedat, ze nejsi sama
-
camelka
Medium Expert
aj mna sklamal moj byvaly (tak ako teba) ... a teraz mam novy vztah a som strasne stastna ale mam skoro podobny problem ... verim mu ale je to tak ze taka mala pochybnost tam je .. zo zaciatku bud opatrna .. a pomaly zistis ci ta ma naozaj rad .. no je to asi taka kalasicka rada ... proste spoznavajte sa navzajom
drzim ti palce aby si sa uz nesklamala ... 
Ahoj
Nezazil som byt podvedeny, ale skor tu druhu situaciu, podviest. Bol to ten najhorsi pocit sa potom tomu dievcatu pozret do oci a povedat mu to.
Vtedy sa so mnou hned rozisla sak jasne, ja by som spravil asi to iste. Ale ja som si az potom ako som ju stratil uvedomil ako velmi som ju lubil.Tak som ju par krat pozval von, prehodili par slov a pomaly som sa snazil ziskat si jej doveru naspat.Bolo to dost tazke, ale po viac ako pol roku sme sa dali znova do kopy. Zo zaciatku mi vobec neverila bolo to na nej vidiet (ale vobec sa jej necudujem), ale postupne som si tu doveru u nej vybudoval a teraz myslim ze mi veri. Uz sme spolu skoro rok a pol.
Nikdy viac by som nedokazal nikoho podviest....
Nezazil som byt podvedeny, ale skor tu druhu situaciu, podviest. Bol to ten najhorsi pocit sa potom tomu dievcatu pozret do oci a povedat mu to.
Nikdy viac by som nedokazal nikoho podviest....