dovolenka na vlastnu past, rady s ubytovanim.

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Totim
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: dovolenka na vlastnu past, rady s ubytovanim.

Príspevok od používateľa Totim »

smejo napísal:nevie niekto poradit nieco v stockholme? (zatial som nehladal na nete nic, viem len o formule)... pripadne aj nieco v oslo
keď som bol ja v štokholme, tak som býval na lodi (v podstate v zálive) - romantika ako sviňa, asi 10 minút od gamla stanu, mali sme dvojposteľovú izbu za cca 27 eur/noc/osoba - čo bolo jedno z najlacnejších čo sa týka dvojposteľových... ak tam chceš ísť na víkend, tak určite si ubytko porieš pred odletom, lebo ináč budeš spať pod mostom, alebo na letisku, ako jedni naši kamaráti...
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

nevie mi niekto dohodit/dat tip nieco lacnejsie v stockholme? <20€
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Stockholm bude problematicky, tam nie je prave lacno... Skusil by som hladat cez miestnu pobocku hostelovych asociacii, idealne si este zozen clensku kartu. Na Slovensku to ma na starost CKM, [link] a chcu za nu 12€ rok (v Cechach 200 korun) - mas potom istotu nizsich cien, aj ked mne v Bruseli dali nizsiu cenu aj bez karticky, nespoliehal by som sa na to. (ked tak nad tym premyslam, mozno som tam daval miesto toho ISIC...)

Este link na svedsku pobocku Hostelling International - http://www.stfturist.se/
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja som býval vo Formule v Paríži a okrem toho, že na raňajkách černoch rozhadzoval pečivo rukami bez rukavíc bolo všetko v pohode :)
Napísať odpoveď