Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Dovoz aut. Ako na to?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
misokgb
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 31.08.2005

PríspevokZaslal: 17 Jún 2007, 13:39    Predmet: Dovoz aut. Ako na to? Odpovedať s citátom  

Dobry den! jaj

Idem na pol roka do Nemecka... Tak ma napadlol, ze nosit odtial auta, viem, ze to uz robi VELA ludi, takze je otazne ci sa vobec oplati s tym zaoberat sa...

Chcel by som vediet ako na to, pocul som, ze staci, ak ma auto pri stitku E, cize auta od roku vyroby 1996, staci aby malo STK a prepis na SK vybavim zapar korun (do 3000Sk) ale pocul som aj druhu verziu, ze prihlasenie na SK bude stat tak do 20 tisic. Alebo, ze nech donesem nejaku lahko opravitelnu buracku. Tak sa chcem spytat, ako na to, co vsetko treba a hlavne, AKE auta sa najviac oplatia z nemecka... Rozmyslal som Citron, Pezo a Fiat... Co vy na to? Aj som googlil, ale nist moc...

Vdaka za info Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Yahoo Messenger
PaliMpi
Medium Star
Medium Star

Založený: 16.10.2005

PríspevokZaslal: 17 Jún 2007, 22:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

nazdar,to prihlasenie by stalo takych 7tis,auta musia byt od roku 96,a ecko mat ,zisk mas za jedno auto v terajsej dobe cca 10tis,boli doby ked aj 50tis,fiaty nevoz,bo sa ti pocas prevozu rozsypu na ceste,su to dost sroty,a peugeoty sa oplatia,hlavne zhanaj turbodiesely s klimou.a vela ludi to uz robi,tak si to rozmysli.a vela stastia Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
agy
Light Expert
Light Expert

Založený: 08.01.2007

PríspevokZaslal: 17 Jún 2007, 23:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

Cim drahsie auto tym sa viac oplati. Najlepsie ked mas moznost auto opravit lacno je kupit naburane. Kamosa stala kupa tuknuteho Audi TT v BE a oprava 300 tisic a tu mahodnotu min. 400 ., takze slusny kseftik
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
jackb
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 18 Aug 2007, 5:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

dufam,ze neurobim skodu ak nezalozim zbytocne novu temu Wink :
nedavno bola v rozhlase rozoberana problematika aut s pravostrannym riadenim: romsky spoluobcania si dovezu z UK kadejake herky, ktore tam niesu poriadne odhlasene a doma sposobuju na cestach problemy.
moja otazka je: ak by som si kupil a doviezol auto s pravostrannym riadenim (myslim auto od r. vyroby 2000+) je mozne ho tu prihlasit? policajt v tej rozhlasovej besede nepovedal bohuzial nic jednoznacne.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mishenko
King
King

Založený: 20.06.2005

PríspevokZaslal: 18 Aug 2007, 7:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

miskogb ved to tu robi tolko ludi, ze sa to neoplaca. kasli na to Wink hlavne ceny aut sa zacinaju nebezpecne blizit (u tych lacnejsich, ktore chces dovazat, tj. do 150-200 papierov). Oplatia sa vozit tukezy, ktore sa tu nasledne opravia - nekvalitne, ako inak Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: 18 Aug 2007, 10:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

pokial to nerobis vo velko..je ti to nanic..ako kolega spominal..kazdy co moze vozi auta...a pokial nemas znamich na prislusnych uradoch ..su problemi s prihlasenim a vybavovacky..a nakoniec sa ti moze stat ze na tom aj prerobis...pokial tam niekde nevyhrabes fakt lacnu karu
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
puls
Light Star
Light Star

Založený: 17.08.2006

PríspevokZaslal: 23 Aug 2007, 14:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

PaliMpi napísal:
nazdar,to prihlasenie by stalo takych 7tis,auta musia byt od roku 96,a ecko mat ,zisk mas za jedno auto v terajsej dobe cca 10tis,boli doby ked aj 50tis,fiaty nevoz,bo sa ti pocas prevozu rozsypu na ceste,su to dost sroty,a peugeoty sa oplatia,hlavne zhanaj turbodiesely s klimou.a vela ludi to uz robi,tak si to rozmysli.a vela stastia Smile
ten zisk 10 tisic je blbost to zalezi ake auto dovezies a mojho kamarata oco co vozi tak zarobi tak 30-40 na aute
Návrat hore
PaliMpi
Medium Star
Medium Star

Založený: 16.10.2005

PríspevokZaslal: 23 Aug 2007, 14:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

ak su to dake sorty tak jasne,stocene km,neburane ,akoze stratena knizka..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Lojzo66
Light Expert
Light Expert

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: 09 Máj 2008, 20:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

a neviete ako je to s motorkymi kolko sa plati za prihlasenie a tak
Návrat hore
M@rt1n
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 05.10.2006

PríspevokZaslal: 09 Máj 2008, 21:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

Prihlásenie ťa vyjde do 10tis auto už môžeš mať staršie ako 1996 takže nemusí mať E. Neoplatí sa ti doviesť auto na ktorom netrhneš minimálne 20tis Wink
Návrat hore
erytrocyt
Moderátor
Moderátor

Založený: 10.08.2006

PríspevokZaslal: 09 Máj 2008, 21:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

jackb napísal:
dufam,ze neurobim skodu ak nezalozim zbytocne novu temu Wink :
nedavno bola v rozhlase rozoberana problematika aut s pravostrannym riadenim: romsky spoluobcania si dovezu z UK kadejake herky, ktore tam niesu poriadne odhlasene a doma sposobuju na cestach problemy.
moja otazka je: ak by som si kupil a doviezol auto s pravostrannym riadenim (myslim auto od r. vyroby 2000+) je mozne ho tu prihlasit? policajt v tej rozhlasovej besede nepovedal bohuzial nic jednoznacne.
Dá aj nedá. V Slovenskej republike nemôžeš prihlásiť vozidlo, ktoré je dovezené z UK. Zákon to nedovoľuje. Ale existuje iná možnosť, ale komplikovanejšia. V Poľsku také obmedzenie nie je. Takže musíš mať známych v Poľsku. Donesieš tam automobil, tam ho prihlásiš, odhlásiš a donesieš na Slovensko. Tým pádom, už automobil nie je z UK ale z Poľska. A to už prihlásiť môžeš. Je to ale veľmi komplikovaný proces.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia
Strana 1 z 1

Prejdi na: