|
|
|
| Autor |
Správa |
misokgb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2005 Príspevky: 1652 Bydlisko: TWiN SPARK FOREVER Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2007, 13:39 Predmet: Dovoz aut. Ako na to? |
|
|
Dobry den! jaj
Idem na pol roka do Nemecka... Tak ma napadlol, ze nosit odtial auta, viem, ze to uz robi VELA ludi, takze je otazne ci sa vobec oplati s tym zaoberat sa...
Chcel by som vediet ako na to, pocul som, ze staci, ak ma auto pri stitku E, cize auta od roku vyroby 1996, staci aby malo STK a prepis na SK vybavim zapar korun (do 3000Sk) ale pocul som aj druhu verziu, ze prihlasenie na SK bude stat tak do 20 tisic. Alebo, ze nech donesem nejaku lahko opravitelnu buracku. Tak sa chcem spytat, ako na to, co vsetko treba a hlavne, AKE auta sa najviac oplatia z nemecka... Rozmyslal som Citron, Pezo a Fiat... Co vy na to? Aj som googlil, ale nist moc...
Vdaka za info  |
|
| Návrat hore |
|
 |
PaliMpi Medium Star

Stav:  Založený: 16.10.2005 Príspevky: 389 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2007, 22:56 Predmet: |
|
|
nazdar,to prihlasenie by stalo takych 7tis,auta musia byt od roku 96,a ecko mat ,zisk mas za jedno auto v terajsej dobe cca 10tis,boli doby ked aj 50tis,fiaty nevoz,bo sa ti pocas prevozu rozsypu na ceste,su to dost sroty,a peugeoty sa oplatia,hlavne zhanaj turbodiesely s klimou.a vela ludi to uz robi,tak si to rozmysli.a vela stastia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
agy Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.01.2007 Príspevky: 73 Bydlisko: Cadca Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2007, 23:03 Predmet: |
|
|
| Cim drahsie auto tym sa viac oplati. Najlepsie ked mas moznost auto opravit lacno je kupit naburane. Kamosa stala kupa tuknuteho Audi TT v BE a oprava 300 tisic a tu mahodnotu min. 400 ., takze slusny kseftik |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2393 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
Zaslal: 18 Aug 2007, 5:45 Predmet: |
|
|
dufam,ze neurobim skodu ak nezalozim zbytocne novu temu :
nedavno bola v rozhlase rozoberana problematika aut s pravostrannym riadenim: romsky spoluobcania si dovezu z UK kadejake herky, ktore tam niesu poriadne odhlasene a doma sposobuju na cestach problemy.
moja otazka je: ak by som si kupil a doviezol auto s pravostrannym riadenim (myslim auto od r. vyroby 2000+) je mozne ho tu prihlasit? policajt v tej rozhlasovej besede nepovedal bohuzial nic jednoznacne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mishenko King

Stav:  Založený: 20.06.2005 Príspevky: 1813
Zaslal: 18 Aug 2007, 7:51 Predmet: |
|
|
miskogb ved to tu robi tolko ludi, ze sa to neoplaca. kasli na to hlavne ceny aut sa zacinaju nebezpecne blizit (u tych lacnejsich, ktore chces dovazat, tj. do 150-200 papierov). Oplatia sa vozit tukezy, ktore sa tu nasledne opravia - nekvalitne, ako inak  |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2232 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 18 Aug 2007, 10:43 Predmet: |
|
|
| pokial to nerobis vo velko..je ti to nanic..ako kolega spominal..kazdy co moze vozi auta...a pokial nemas znamich na prislusnych uradoch ..su problemi s prihlasenim a vybavovacky..a nakoniec sa ti moze stat ze na tom aj prerobis...pokial tam niekde nevyhrabes fakt lacnu karu |
|
| Návrat hore |
|
 |
puls Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.08.2006 Príspevky: 216
Zaslal: 23 Aug 2007, 14:16 Predmet: |
|
|
| PaliMpi napísal: |
nazdar,to prihlasenie by stalo takych 7tis,auta musia byt od roku 96,a ecko mat ,zisk mas za jedno auto v terajsej dobe cca 10tis,boli doby ked aj 50tis,fiaty nevoz,bo sa ti pocas prevozu rozsypu na ceste,su to dost sroty,a peugeoty sa oplatia,hlavne zhanaj turbodiesely s klimou.a vela ludi to uz robi,tak si to rozmysli.a vela stastia  |
ten zisk 10 tisic je blbost to zalezi ake auto dovezies a mojho kamarata oco co vozi tak zarobi tak 30-40 na aute |
|
| Návrat hore |
|
 |
PaliMpi Medium Star

Stav:  Založený: 16.10.2005 Príspevky: 389 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 23 Aug 2007, 14:35 Predmet: |
|
|
| ak su to dake sorty tak jasne,stocene km,neburane ,akoze stratena knizka.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lojzo66 Light Expert

Stav:  Založený: 21.02.2006 Príspevky: 39
Zaslal: 09 Máj 2008, 20:56 Predmet: |
|
|
| a neviete ako je to s motorkymi kolko sa plati za prihlasenie a tak |
|
| Návrat hore |
|
 |
M@rt1n Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2006 Príspevky: 1014 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 21:25 Predmet: |
|
|
Prihlásenie ťa vyjde do 10tis auto už môžeš mať staršie ako 1996 takže nemusí mať E. Neoplatí sa ti doviesť auto na ktorom netrhneš minimálne 20tis  |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2923 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 21:55 Predmet: |
|
|
| jackb napísal: |
dufam,ze neurobim skodu ak nezalozim zbytocne novu temu :
nedavno bola v rozhlase rozoberana problematika aut s pravostrannym riadenim: romsky spoluobcania si dovezu z UK kadejake herky, ktore tam niesu poriadne odhlasene a doma sposobuju na cestach problemy.
moja otazka je: ak by som si kupil a doviezol auto s pravostrannym riadenim (myslim auto od r. vyroby 2000+) je mozne ho tu prihlasit? policajt v tej rozhlasovej besede nepovedal bohuzial nic jednoznacne. |
Dá aj nedá. V Slovenskej republike nemôžeš prihlásiť vozidlo, ktoré je dovezené z UK. Zákon to nedovoľuje. Ale existuje iná možnosť, ale komplikovanejšia. V Poľsku také obmedzenie nie je. Takže musíš mať známych v Poľsku. Donesieš tam automobil, tam ho prihlásiš, odhlásiš a donesieš na Slovensko. Tým pádom, už automobil nie je z UK ale z Poľska. A to už prihlásiť môžeš. Je to ale veľmi komplikovaný proces. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|