|
|
|
| Autor |
Správa |
enter00 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 2047
Zaslal: 05 Feb 2007, 17:34 Predmet: |
|
|
| sundevil napísal: |
| pozri, pises ze mas dobry napad, tak urcite nepodnikaj ako zivnostnik.. |
mam rovnaky nazor, dnesna pravna uprava zivnosti a uprava kapitalovych spolocnosti jednoznacne nahrava s.r.o.
Naklady su sice o nieco vyssie, ale hravo sa ti oplatia v moznostiach a do buducnosti budes len rad, ze mas stabilnu s.r.o ak sa bude darit a rozbehnes to vo vacsom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
--==[Lu-Boss]==-- Medium Expert

Stav:  Založený: 06.04.2006 Príspevky: 96
Zaslal: 05 Feb 2007, 17:36 Predmet: |
|
|
| enter00 napísal: |
mam rovnaky nazor, dnesna pravna uprava zivnosti a uprava kapitalovych spolocnosti jednoznacne nahrava s.r.o.
Naklady su sice o nieco vyssie, ale hravo sa ti oplatia v moznostiach a do buducnosti budes len rad, ze mas stabilnu s.r.o ak sa bude darit a rozbehnes to vo vacsom. |
No prave mne ide o to nerozbiehat hned vsetko vo velkom lebo je tu ta moznost ze sa neuchytim a co teraz? Narobene dlzoby za pozicky si len tak nesplatim ked som len student. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudo02 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 1064
Zaslal: 05 Feb 2007, 18:19 Predmet: |
|
|
| --==[Lu-Boss]==-- napísal: |
| No prave mne ide o to nerozbiehat hned vsetko vo velkom lebo je tu ta moznost ze sa neuchytim a co teraz? Narobene dlzoby za pozicky si len tak nesplatim ked som len student. |
Ako zacinajuci zivnostnik mas narok od statu na pozicku vo vyske cca 50000sk,tieto peniaze nemusis nikomu vracat len musis splnit nejake podmienky.Je tam aj moznost cca 80000,ale su tam troska ine podmienky.Skus sa poinformovat na urade prace o"Nenavratnej pozicke pre zacinajucich zivnostnikov",alebo ako som uz spominal- www.upsvar.sk .lDnes je mozne mat zivnost a zaroven byt zamestnancom...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
--==[Lu-Boss]==-- Medium Expert

Stav:  Založený: 06.04.2006 Príspevky: 96
Zaslal: 05 Feb 2007, 18:43 Predmet: |
|
|
no v mojom pripade zivnostnik a zaroven student
BTW na tom www.upsvar.sk som nenasiel nic o nenavratnej pozicke nemohol by si poslat link? |
|
| Návrat hore |
|
 |
enter00 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 2047
Zaslal: 05 Feb 2007, 19:34 Predmet: |
|
|
| Narobene dlzoby za pozicky si len tak nesplatim ked som len student. |
ked si veris, nesmies pocitat automaticky, ze to nevyjde... okrem toho, srocka nie je tak narocna financne, teda ziadne velke dlhy by si neurobil.
ale jasne, ze len ty vies v akej si situacii, teda sa musis rozhodnut sam.
zivnostou na zaciatok to uplne nepokazis, tak to zase nie je. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudo02 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 1064
Zaslal: 06 Feb 2007, 14:00 Predmet: |
|
|
no v mojom pripade zivnostnik a zaroven student
BTW na tom www.upsvar.sk som nenasiel nic o nenavratnej pozicke nemohol by si poslat link? |
Taky presny link nemam,ale na www.upsvar.sk to je urcite,niekde som to tam videl-skus lepsie hladat,alebo sa informuj na vasom UPSVaR  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|