|
|
|
| Autor |
Správa |
q-parser VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.12.2004 Príspevky: 1402 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2007, 10:06 Predmet: |
|
|
| No ja by som povedal, ze to tak ma byt, pretoze prepocitava skutocnu rychlost stahovania. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 3142
Zaslal: 25 Júl 2007, 10:10 Predmet: |
|
|
Stacilo by keby mi kazdy minutu odpojilo a okamzite pripojilo k netu. Mohlo by to tak byt, ako si vravel q-parser, no ja mam net, kde mam podla najnovsieho 3mbit na prezeranie stranok, 1 mbit na down. Ono mi to pripada, akoby najprv bralo tie 3 mbity a potom preslo, podla niecoho na ten 1 mbit. Inak uz pouzivam cez wine flashget, akurat ma d4x dobre vynervovalo, sice najskor mojou chybou, no aj tak.
Edit: Uz ,ma asi jeb*e, lebo mam spustení flashget cez wine, cestu pre ulozenie suborov mam na C:/downloads vo flashgete resp. sda1/WinXP/downloads, no subory tam nie su, kde v **** su? Ja uz vazne nemozem, uz som stiahol toho dost na polovicu, no nemam ani jeden part sakra. Zapis na ntfs mam pre tu particiu povolený.
Edit2: Ked si nastavim cestu na emulovaný disk winu z:\media\sda1\Downloads\xxx , tak je to ok, no to som zistil az teraz. Tie subory, co doteraz stiahlo, daju sa nejak najst, alebo kde su?
Edit3: Problem s umiestnením je vyriesený. Pokial sa stahuje cez wine, tak treba nastavit cestu z emulovaneho disku z:\media\sda1\Downloads\xxx co predstavuje cestu vo windoze c:/downloads. No taktiez je tu problem, pretoze pokial clovek opusti linux a spusti si win, tak cesty neodkazuju na ziadne regulerne umiestnenie. Takze kludne nechat ako vo windowse a uz stiahnute subory, vo flashgete v sekcii Stiahnute, dat vlastnosti na ten subor a prepisat cestu v pripade, ze sme v linuxe na z:\media\sda1\Downloads\xxx. Subory sa objavia presne tam kde treba. |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 5569
Zaslal: 25 Júl 2007, 14:35 Predmet: |
|
|
| Skús znížiť maximálnu rýchlosť. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Addict

Zaslal: 25 Júl 2007, 14:54 Predmet: |
|
|
| Malo som spal,makam vonku, davam do poriadku kosacku , tak mozno je to tym, ze tomuto nechapem. Nechapem pointu. Co by som tym ako ziskal? |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 5569
Zaslal: 25 Júl 2007, 15:17 Predmet: |
|
|
| Je možné, že ten program dx4 "zahltí" linku a preto to potom ide tak pomaly. Skús tam znížiť rýchlosť a pozri sa, či to sťahuje lepšie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Addict

Zaslal: 25 Júl 2007, 17:45 Predmet: |
|
|
| Stahujem cez flashget, to d4x si este necham a skusim to dako ponastavovat. No neviem, ci sme sa pochopili chrono. Ja praveze chcem aby mi to na max vytazilo linku. Napr. 4 MB subor stiahne za par sekund, no ak su tie 4 MB dakde v strede nejakeho 50 MB suboru, tak ich taha podstatne dlhsie. Pretoze, aspon ja sa tak domnievam, je to sposobene prave tym 3mbit sirkou pasma, ktoré mam na prezeranie stranok. Takze ak by nieco bolo, co by odpajalo a okamzite pripajalo net, ja by som si to pri nete ani nevsimol, no stahovanie by sa znova rozbehlo a islo by to omnoho rychlejsie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|