|
| Autor |
Správa |
Hellboy248 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2006 Príspevky: 344
Zaslal: 06 Nov 2007, 22:33 Predmet: |
|
|
| chcem sa opytat..kamarat je regnuty na TL a dava mi odtial torrenty..normalne ich taham cez BitSpirit...ked tam budem regnuty a budem tahat ako doteraz cez BitSpirit bude sa mi to pocitat do ratia?bo teraz nie som regnuty a normalne taham..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7985 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 06 Nov 2007, 22:34 Predmet: |
|
|
| Hellboy248 napísal: |
| chcem sa opytat..kamarat je regnuty na TL a dava mi odtial torrenty..normalne ich taham cez BitSpirit...ked tam budem regnuty a budem tahat ako doteraz cez BitSpirit bude sa mi to pocitat do ratia?bo teraz nie som regnuty a normalne taham.. |
dostanes akurat ban.. pretoze je tam BS zakazany ako aj na inych trackeroch.. pretoze nezapocitava ratio... co je dost ubohe.. toto potom znizuje uroven trackera... Bitspirit taha od userov ktory maju zapnute DHT... to je tiez zakazane na niektorych trackeroch mat zapnute... ked je DHT vypnute a ma ho kazdy vypnute tak sa nenapojis
|
|
| Návrat hore |
|
 |
GIGABYTE Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.06.2007 Príspevky: 654 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2007, 14:07 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
| asi preto ze tvoj passkey na torrente sa nezhoduje so ziadnym uctom... zrejme mas torrent od niekoho a urcite nie zo svojho uctu.. alebo si si resetol passkey |
ano torrent mam odniekoho
|
|
| Návrat hore |
|
 |
SchYzo Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1121 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 08 Nov 2007, 17:27 Predmet: |
|
|
| µTorrent ma jednoznacne najlepsiu rychlost
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13837 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 08 Nov 2007, 19:00 Predmet: |
|
|
SchYzo: To vobec nezalezi od programu cez ktory tahas
|
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1121 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 08 Nov 2007, 19:02 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
SchYzo: To vobec nezalezi od programu cez ktory tahas  |
mno ABC mi ten isty torent tahal ovela pomalsie...
//edit: ale moznoze to len abc je taky sit a ostatne uz su na rovnakej urovni
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 08 Nov 2007, 19:26 Predmet: |
|
|
| SchYzo: ABC je na vacsine trackerov zakazane. Navyse vsetko zalezi od nastavenia, aky mas nastaveny pocet peerov pri tahani, pri uploadovani a najma na koho sa napojis. Ak sa napojis na 20 ludi z pomalou linkou, tak je to horsie ako ked mas jedneho s poriadnou linkou. Taketo porovnavanie klientov je uplne zbytocne a zavadzajuce, pretoze nikdy nedosiahnes rovnake regulerne podmienky, aby si mohol objektivne zohodnit, ktory klient lepsie taha. Test by sa dal dobre realizovat len na sieti, kde by boli rovnake podmienky pre vsetkych, ale po nete to urcite nespravis.
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 08 Nov 2007, 19:34 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| SchYzo: ABC je na vacsine trackerov zakazane. Navyse vsetko zalezi od nastavenia, aky mas nastaveny pocet peerov pri tahani, pri uploadovani a najma na koho sa napojis. Ak sa napojis na 20 ludi z pomalou linkou, tak je to horsie ako ked mas jedneho s poriadnou linkou. Taketo porovnavanie klientov je uplne zbytocne a zavadzajuce, pretoze nikdy nedosiahnes rovnake regulerne podmienky, aby si mohol objektivne zohodnit, ktory klient lepsie taha. Test by sa dal dobre realizovat len na sieti, kde by boli rovnake podmienky pre vsetkych, ale po nete to urcite nespravis. |
jj ja chapem...len proste mam take skusenosti...predtym som dlho pouzival abc a rychlosti boli horibilne, sotva sa dostali na 50KB/s, ked som ho vymenil tak teraz mam rychlosti nad 100KB/s dakedy aj 250. ale pochopil som ako si to vysvetlil. vdaka za vysvetlenie
|
|
| Návrat hore |
|
 |
majo01 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.11.2005 Príspevky: 29 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 15 Dec 2007, 22:48 Predmet: RE: |
|
|
Ja sťahujem z
, je tam toho dosť veľa. Na sťahovanie jednoznačne utorrent
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Kraken55 Amateur

Stav:  Založený: 07.11.2007 Príspevky: 15
Zaslal: 09 Jan 2008, 13:04 Predmet: |
|
|
| mam Azureus a pri kazdom stahovanom torrente mi ukazuje taky zlty smyle a ked nato dam tak tam pise ze mam asi problemi s NAT? co to znamena?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 09 Jan 2008, 16:07 Predmet: |
|
|
| Kraken55: Ze nemas verejnu IP adresu alebo si za firewallo a nemas spravene NATko (presmerovane porty).
|
|
| Návrat hore |
|
 |
sakyno Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.01.2008 Príspevky: 2 Bydlisko: Poprad Karma: 
|
Zaslal: 10 Jan 2008, 22:12 Predmet: Problem so stahovanymi subormi utorrenta |
|
|
mam problem so subormi stiahnutymi z torrenta , stiahnute vsetko je ale nejde mi to otvorit pretoze tam je taky subor ze ani neviem jaky !!! viete m dakto helpnut s tym ??? existuje na to nejaky program alebo nieco podobne ??? napiste mi ked nieco o tom viete lebo som jak K***T stahoval mesiac Medieval 2 total wat expansion a nic z toho nemam . Ukazemi napr.
flt-twk1.002... file type 002 !!! Pochopte mam mam nervy !!!!!
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7985 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 10 Jan 2008, 23:37 Predmet: Re: Problem so stahovanymi subormi utorrenta |
|
|
| sakyno napísal: |
mam problem so subormi stiahnutymi z torrenta , stiahnute vsetko je ale nejde mi to otvorit pretoze tam je taky subor ze ani neviem jaky !!! viete m dakto helpnut s tym ??? existuje na to nejaky program alebo nieco podobne ??? napiste mi ked nieco o tom viete lebo som jak K***T stahoval mesiac Medieval 2 total wat expansion a nic z toho nemam . Ukazemi napr.
flt-twk1.002... file type 002 !!! Pochopte mam mam nervy !!!!! |
rozbal to cez POWERARCHIVER
http://www.powerarchiver.com/download/
jednoznacne ti to rozbali... flt pouziva taky kktsky pakovaci prog.. zrejme TC.. ale nwm
|
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13944 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1734 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 17 Jan 2008, 14:08 Predmet: |
|
|
| Dnes som pri sťahoavní filmu pozeral kto cez čo sťahuje a narazil som na FlashGet 1.8 .. ako sa v ňom dá sťahovať cez torrenty? A je to výhodné vôbec?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|