|
| Autor |
Správa |
hubertus Medium Star

Stav:  Založený: 19.05.2004 Príspevky: 436 Bydlisko: EU Karma: 
|
Zaslal: 17 Feb 2005, 19:28 Predmet: |
|
|
ja pouzivam bit spirit a som spokojen... aj ked cez torrenty moc netaham.. radsej DC |
|
| Návrat hore |
|
 |
Snowmannn VIP

Stav:  Založený: 19.12.2004 Príspevky: 314 Bydlisko: MT Karma: 
|
Zaslal: 05 Mar 2005, 17:36 Predmet: |
|
|
| no, ja som si akurat nainstaloval ten bit spirit, a moze mi niekto poradit ako s tym narabat?? lebo otvoril som torrent jednej hry a nastavil kam to chcem stiahnut a take blbosti a je to v sekciii downloads akoze to stahuje, ale stale je tam 0MB stiahnute, 0 percent, 0 rychlost. Ale nie je to pauznute. Netreba sa tam zaregistrovat alebo tak?? co robim zle?? thx |
|
| Návrat hore |
|
 |
kobalt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.07.2004 Príspevky: 1834
Zaslal: 05 Mar 2005, 17:56 Predmet: |
|
|
| Snowmannn napísal: |
| no, ja som si akurat nainstaloval ten bit spirit, a moze mi niekto poradit ako s tym narabat?? lebo otvoril som torrent jednej hry a nastavil kam to chcem stiahnut a take blbosti a je to v sekciii downloads akoze to stahuje, ale stale je tam 0MB stiahnute, 0 percent, 0 rychlost. Ale nie je to pauznute. Netreba sa tam zaregistrovat alebo tak?? co robim zle?? thx |
Odkial mas ten torrent?? Je mozne ze to nikto nezdiela. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Snowmannn VIP

|
Zaslal: 05 Mar 2005, 18:54 Predmet: |
|
|
| kobalt napísal: |
Odkial mas ten torrent?? Je mozne ze to nikto nezdiela. |
tu na hojkovi to bolo na sims 2 university. tak skusim iny a napisem...
Thx |
|
| Návrat hore |
|
 |
Snowmannn VIP

|
Zaslal: 06 Mar 2005, 13:35 Predmet: |
|
|
ok, bolo to tym torrentom
este sa chcem spytat ci sa da v tom bitspirite stopnut stahovanie, vypnut komp a potom zase niekedy zapnut a pokracovat?? lebo ked dam stop tak sa to zrusi a pauze as neda vypnut, ci??? please help ci sa to da lebo maja connection je very slow.
thx |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ali N Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.12.2004 Príspevky: 329 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 06 Mar 2005, 23:33 Predmet: |
|
|
ok, bolo to tym torrentom
este sa chcem spytat ci sa da v tom bitspirite stopnut stahovanie, vypnut komp a potom zase niekedy zapnut a pokracovat?? lebo ked dam stop tak sa to zrusi a pauze as neda vypnut, ci??? please help ci sa to da lebo maja connection je very slow.
thx |
Jasne ze sa to da, len to kludne stopni a potom ked budes xiet pokracovat daj "start download" a bude to pokracovat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dalibor Light Expert

Stav:  Založený: 15.01.2005 Príspevky: 52 Bydlisko: Smizianky Karma: 
|
Zaslal: 13 Júl 2005, 10:54 Predmet: help |
|
|
mam BitSpirit a chcem sa opytat ci sa da nejako zamedzit upload? viem ze sa to neda vypnut ale aspon nastavit na minimum nasiel som tam nejake obmädzenie na DOWNLOAD a UPLOAD ale vobec to nepomohlo...za vsetky rady vopred dakujem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13826 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 13 Júl 2005, 11:00 Predmet: |
|
|
| ak obmedzis upload (co v bitspirite funguje jednym kliknutim) tak sa ti obmedzi aj download (je to prave proti takym chytrakom co chcu len sosat a nic zdielat). ak ti to z nejakeho dovodu nefunguje priamo v bitspirite, nainstaluj netlimiter a cez ten to zarucene pojde |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dalibor Light Expert

Stav:  Založený: 15.01.2005 Príspevky: 52 Bydlisko: Smizianky Karma: 
|
Zaslal: 13 Júl 2005, 11:52 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
| ak obmedzis upload (co v bitspirite funguje jednym kliknutim) tak sa ti obmedzi aj download (je to prave proti takym chytrakom co chcu len sosat a nic zdielat). ak ti to z nejakeho dovodu nefunguje priamo v bitspirite, nainstaluj netlimiter a cez ten to zarucene pojde |
oukej nasiel som si NETLimiter vyskusam no hej taky chytraci vies ale ked za hod. mam down 300MG a up mam 550MG tak mi to bolo cudne no  |
|
| Návrat hore |
|
 |
[Max] Novice

Stav:  Založený: 15.07.2005 Príspevky: 2
Zaslal: 26 Júl 2005, 2:24 Predmet: |
|
|
| mohol by tu niekto hodit link na ten Azuerus? |
|
| Návrat hore |
|
 |
kobalt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.07.2004 Príspevky: 1834
Zaslal: 26 Júl 2005, 2:47 Predmet: |
|
|
| [Max] napísal: |
| Kód: |
| http://mesh.dl.sourceforge.net/sourceforge/azureus/Azureus_2.3.0.4_Win32.setup.exe |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
lammer VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 2098
Zaslal: 26 Júl 2005, 10:28 Predmet: |
|
|
uja googla nepoznas?
| http://azureus.sourceforge.net/ |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
[Max] Novice

Stav:  Založený: 15.07.2005 Príspevky: 2
Zaslal: 26 Júl 2005, 19:36 Predmet: |
|
|
| kobalt napísal: |
| http://mesh.dl.sourceforge.net/sourceforge/azureus/Azureus_2.3.0.4_Win32.setup.exe |
|
dakujem ti uz som ti to stiahol ale nejak si to neviem ponastavovat mohol by si mi napisat ako to nastavit .. nejak sa v tom nevyznam
no uz sa mi to podarilo nejak spustit ale stahujem maximalne 1Kb/sec  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13636 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 27 Júl 2005, 12:18 Predmet: |
|
|
| [Max]: Rychlost nezalezi od nastaveni ale od trackera a najma od toho, kolko ludi seeduje a leechuje dany torrent. Taktiez tam mas nastavenie ako pocet down/upl kont... Uz sa to tu riesilo X-krat, takze pouzi vyhladavanie!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
only Star

Stav:  Založený: 25.12.2004 Príspevky: 563
Zaslal: 27 Júl 2005, 16:23 Predmet: |
|
|
max ked to mas nainstalovane len chod na
| www.torrentreactor.net |
a tam si vyber co chces sosat naj cez hladat potom uz len stiahnes do pc subor otvoris azureus das open torrent file najdi si ten subor dole vetsinou nastav all files klikni na to a sosas ake simple |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|