No ake to asi moze mat vyhody...Indigo napísal:Moc sa mi nechce citat 32 stran tak sa rovno spytam.
Prave som sa dozvedel (fajn ze torrenty pouzivam uz niekolko rokov) o limite pripojeni cez tcp/ip vo windows xp nastavene na 10 pripojeni a inac sa to zaraduje do queue.
Viete mi k tomuto nieco povedat? Treba tento limit zvysovat aby som mohol kludnejsie browsovat pri stahovani, alebo to nepomoze?
Ake to ma vyhody a nevyhody? Holt som o tom v zivote nepocul. Dik
Dajme tomu ze pustis torrent a v kliente mas nastavene ze mozes tahat naraz od 50tich ludi. Ked mas v xp tento limit v defaulte, budes moct tahat naraz len od 10tich, pricom ak budes mat stastie a narazis aspon na jedneho s poriadnym uploadom, tak ti to aj tak vytazi linku na max a moze ti to byt jedno. Ak ale budes mat smolu a pripojis sa akurat k takym, co budu mat minimalny upload, moze ti ist torrent dost pomaly a k dalsim sa uz tvoj klient nebude moct pripojit aj ked v nom budes mat limit ovela vyssi. Povedal by som ze ak pouzivas privatne trackery a nemas nejak moc rychle pripojenie k netu tak ti to vacsinou moze byt jedno, ale ak pouzivas public trackery alebo mas dost rychlu linku, urcite by som to zvysil.