na konci to malo velmi hlboku myslienku...
uvidime co bude dalej
//vsetky spiolery sa vzdy pisali bielou, nie? nerozumiem preco je to zrazu viditelne a vadi to
na konci to malo velmi hlboku myslienku...
uvidime co bude dalej
//vsetky spiolery sa vzdy pisali bielou, nie? nerozumiem preco je to zrazu viditelne a vadi to
Podla mojho nazoru bola nova cast vynikajuca.
Aha, a ohladne "ved vy viete coho" : (SPOILER)
Citácia:
Na otázku čo bude s Wilsonom, producent serialu odpovedal : I don't think anybody expects Wilson to be off the show.
Dalsia otazka bola : And you don't want to separate those two for very long.
Odpoved : You don't. Their relationship is so great. But it's nice to mess it up and screw with it for a little while.
Vysvetli mi niekto, co to tu teraz vlastne riesite? Kto je ten spoiler? A preco to je prazdne? Co to ma spolocne so serialom? Nech som v obraze. Dakujem
Spoiler : "Článok alebo jeho časť prezrádza zápletku, pointu alebo rozuzlenie diela!" Polopate povedane je to prezradit zaujimavy moment tomu,kto to este nemal moznost vidiet a tym mu pokazit zazitok z diela.
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre