Paci sa mi to a snazim sa to pozriet casto podla mna to ma svoj sarm hlavne kvôli tomu že House lieci s poriadnou davkou sarkazmu a tak to nie je iba strohe vymenovanie chorob a hladanie problemov ale vzdy sa na tom prinajmensom trosku pobavim . Oplati sa vidiet
Podľa toho sa v niektorých krajinách vysielala iná znelka ako Teardrop (Massive attack) a to konkétne House, ktorú zložili Scott Donaldson a Richard Nolan (podľa toho si to už nájdete).
+ koho by to zaujímalo, tak pôvodnú znelku si môže vypočuť >
fajn serial , su tam ftipne diagnozy a ftipny ludia napriklad topmodelka co mala gule, Akurat je trapne ako hlavny hrdina kukne na pacienta a do minuty zisti ze doticny ma uz sto rokov nevidenu chorobu, a samozrejme hned ho aj vylieci.
tak ja len mozem potvrdit ze tento serial je uplne skvely...a da sa povedat ze z lekarskeho prostredia nema konkurencie...Pan doktor je typek ktory to proste vie...a ked budem niekedy chory budem ho hladat
Tak a pre malé oživenie tu pre Vás mám pár funartov na tému dr house .
Takže boli vianoce...
Chase dostal od House-a...
Foreman zasa...
Wilson obdržal...
A House dostal od svojich zamestnancov za celoročnú vľúdnosť a priateľský prístup...
je perfektny!a ti traja lekari su skveli!aj ten willson! boze milujem ich vsetkych!!!!! Chase je sexos:) house je dokonaly serial pre toho kto ma rad filmy z lekarskeho prostredia-cize aj pre mna:P
R1k1nko napísal:pls kto to uz videl tak mi napiste SS ze ci umre ten cernoch ( Forman ) THX
(dufam ze nie ved jeden z hlavnych postav ,ale clovek nikdy nevie )
som videl nejaky 10 diel v tretej serii a bol tam ak si dobre pamatam takze predpokladam ze prezije..
no stiahol som si a pozrel som si diel Euphoria II, a musim povedat ze zaujimavy diel...nebojte Foreman prezije, ale s ujmou...akou to este neviem ani ja lebo nemam dalsi diel