no stiahol som si a pozrel som si diel Euphoria II, a musim povedat ze zaujimavy diel...nebojte Foreman prezije, ale s ujmou...akou to este neviem ani ja lebo nemam dalsi diel
boha, dnes dali miesto housa drislakoviny.... no ci im to neje*e ....
dufam ze som zle tu reklamu na jednotke videl ze je to az na zajtra alebo tak daco....
Cernoch prezil.. ine prekvapenie som si nevsimol.. a ozaj vrtali mu do mozgu takze kde je lavo ma on pravo...
Pre upresnenie:
Forman bol uvedený do umeléh spánku a predtým poveril Cameronovú rozhodovaním, čo sa s ním bude robiť. House šiel medziým do policajtovho bytu, aby konečne zistil zdroj nákazy. Našiel ho a zavolal Cameronovej, no tá mu ho už potvrdila. Urobila totiž Foramovi biopsiu bielej hmoty, ktorá nebola potrebná, keby počkala na Housove výsleky.
Teraz na sto percent bude Forman na Cameronovú za to ešte viac vysadený
Pohlavie: Stav: Založený: 10.10.2006 Príspevky: 197 Bydlisko: a to je čo??? Karma:
Zaslal: 19 Apr 2007, 17:21 Predmet:
jin napísal:
Pre upresnenie:
Forman bol uvedený do umeléh spánku a predtým poveril Cameronovú rozhodovaním, čo sa s ním bude robiť. House šiel medziým do policajtovho bytu, aby konečne zistil zdroj nákazy. Našiel ho a zavolal Cameronovej, no tá mu ho už potvrdila. Urobila totiž Foramovi biopsiu bielej hmoty, ktorá nebola potrebná, keby počkala na Housove výsleky.
Teraz na sto percent bude Forman na Cameronovú za to ešte viac vysadený
ja pochybujem lebo to on sam chcel. Ale najplepsie na poslednej casti bolo ked house povedal " zdvihni lavu ruku" a on zdvihol pravu
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre