Ak niekto pozera tento skvely serial, ktory vysiela STV v pondelok o 20:00, tak nech napise nazor.
mne osobne sa paci najviac zo vsetkych serialov z lekarskeho prostredia, niekedy aj kvalitna zapletka, zaujimave choroby a este nezvycajne hladanie dignozy.
hlavna postava sa mi paci svojou povahou, mozno preto si o nom myslia, ze je blazon
BTW: na zaciatku serialu, hra v celku pohodova hudba, vedel by mi niekto povedat nazov toho tracku?
jj presne ten isty nazor na to ako ty .. ak niekto taky ako on je tak to je potom uz sila .. sa mi paci ake extremne nazory ma .... sa mi najviac pacilo ako toho tipka ktory mal problem s krvou napojili na prasa .. koho by to napadlo?
Pohlavie: Stav: Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1498 Bydlisko: Brooklyn, NY Karma:
Zaslal: 20 Jún 2006, 14:58 Predmet:
super serial, pozeram ked som nahodou doma ked na to este byvali reklamy tak som cakal nieco osuchane s nemocnicneho prostredia, ale ked si to clovek pozrie tak ho to zarucene chyti
Pocul som na to kopu dobrych ohlasov. Problem je v tom, ze vtedy ked som chodil do skoly to chodilo neskoiro a teraz by mi to vyhovovalo aby to chodilo neskoro...
Velmi dobry serial. Vacinov serialy tohoto typu nepozeravam no tento som si rad pozrel este ke to chodilo davnejsie, myslim ze to bolo v utorok o desiatej alebo v stvratok.... uz si presne nespominam. Ties sa mi velmi paci havna postava je poste stylovy
asi tak ztotoznujem sa s viacerymi nazormi ze NICE serial ... fakt haluz furt ho napadne na konci to spravne riesenie !! a dobry vysielaci cas je teraz ... jednotka bola neskoro vecer ale dvojka uz o 20.00
Na TV neni moc casu, no obcas pozrem, btw. fotrov oblubeny serial. Popri naozaj svojskej hlavnej postave sa mi paci perfektne graficke zobrazenie vplyvov kadejakych tych diagnoz v ludskom organizme. Aj ked to pre tento serial nie je jedinecne a nejaky cas sa to uz fo filme pouziva (vid. napr. serial CSI: Kriminalka Las Vegas).
je to great serial...som ho pozeral aj ked som mal na druhy den kusku proste nemam slov. Lubi sa mi ako riesi veci hlavna postava, aj jeho dost zlozite myslienkove pochody...lol ale poslednu cast som nevidel...smrk
Neviete nahodou kolko serii ma serial?
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre