|
| Autor |
Správa |
kenvelo177 Light Expert

Stav:  Založený: 05.06.2008 Príspevky: 42
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 9374 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 20 Júl 2008, 17:00 Predmet: |
|
|
ziadne ine info okrem obrazka ?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 2099 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 20 Júl 2008, 17:01 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
ziadne ine info okrem obrazka ?  |
sa mi zdá že je to nejaký kreslený seriál aj že?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 20 Júl 2008, 17:05 Predmet: |
|
|
| Soviet napísal: |
| sa mi zdá že je to nejaký kreslený seriál aj že? |
ano je
a tato sfilmovana verzia sa nebude volat tak ako je nazov temy...
Dragonball (2009)
ked uz sem nieco davas daj to poriadne
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kenvelo177 Light Expert

Zaslal: 20 Júl 2008, 19:38 Predmet: |
|
|
hej viem, prepacte, vola sa to Dragon ball. ale vacsina ludi pozna skor dragon ball Z pretoze ten serial mal obrovsky uspech a my sme ho mali moznost pozerat na nemeckych kanaloch.
http://www.dragonball-live.fr/en/
je toho zatial velmi malo o tom filme pretoze vynde v roku 2009. pribeh bude robeny podla lord pikolo sagy
|
|
| Návrat hore |
|
 |
SSemteXX Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.10.2006 Príspevky: 1457 Bydlisko: CS GURU :D Karma: 
|
Zaslal: 20 Júl 2008, 21:19 Predmet: |
|
|
cozéééé...
no tak toto si kuknem,od malicka som tuto rozprávku pozeral,doma mám vsetkých 296 casti tohto filmu,zbieral som plagáty,nálepky,vsetko co sa dalo,viem celý pribeh tejto rozprávky,doslova som na nom vyrastal,no som zvedavý,ale dik za info
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ateista Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.09.2007 Príspevky: 381 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 20 Júl 2008, 23:04 Predmet: |
|
|
| No neviem ako vy videl som aj DBZ aj DBZ Z a GT uz davnejsie pred par rokmi bol film na styl DBZ volal sa Dracia gule a bolo to o opicom kralovi teda nieco ako DBZ podobny dej a tak takze Šu-do teoreticky mal uzivatel pravdu stale sa o tomto filme nic neviem aj ked je nazov Dragonball moze to byt aj Dragonball Z ja som velky fanda dobre to vies takze staci len dufat ako to bude mimochodom na youtube je dost fake trailerov na tento film takze ani obrazok nemusi byt real
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 21 Júl 2008, 3:09 Predmet: |
|
|
| tie trailery co tam su, su akoze na tento film.. (2009).. ale su tam postavicky a k nim pridany herec.. ze kto koho bude hrat.. ale inak nic.. zrejme s tym len zacinaju.. ak vobec
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kenvelo177 Light Expert

Zaslal: 21 Júl 2008, 14:43 Predmet: |
|
|
tento film nie je fake!!! ani ten plagat nie je fake!!! je to prvy plagat co bol vyrobeny k tomuto filmu. ziadny oficialny trailer este neexistuje takze vsetky co su na youtube su faky... dal som vam tu stranku kde si mozte pozret obrazky z pľacu: http://www.dragonball-live.fr/en/photos.php
//autoeditácia príspevku ( 21 Jul 2008, 15:43 )
zatial najviac strazena vec co sa tyka tohto filmu je pikolo. existuje len milion dohadou ako ho urobia... zo znamych postaviciek tam bude chi chi, bulma, pilaf, yam cha, master roshi.... a v licencii maju natocit dalsie dve pokracovania. ktovie ci sa dostanu aj k dragon ball Z. velmi rad by som si pozrel cella, freezera alebo trunksa
|
|
| Návrat hore |
|
 |
SSemteXX Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.10.2006 Príspevky: 1457 Bydlisko: CS GURU :D Karma: 
|
Zaslal: 21 Júl 2008, 15:06 Predmet: |
|
|
no asi tak,na pikola som zvedavý,som zvedavy ako ich urobia,myslim to maskovanie,oblecenie a tie efekty...
no cell,tak to bude troska od veci,neviem ci ho daju do jedneho filmu,nakolko ma viacej vývinov,a samozrejme nesmieme zabudnut na tých 3robot (C),no ktovie,dufam,ze ma prekvapia,tesim sa
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kenvelo177 Light Expert

Zaslal: 21 Júl 2008, 15:45 Predmet: |
|
|
dufam ze to bude tiez plne bojov ako v rozpravkach . efekty vraj maju na starosti chlapci co robili 300 a matrix, takze dost huste
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 768 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 21 Júl 2008, 18:14 Predmet: |
|
|
serila som velmi nesledoval ale ako fanusik anime sa na to urcite tesim
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ateista Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.09.2007 Príspevky: 381 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 21 Júl 2008, 20:08 Predmet: |
|
|
Tak na Moviezone mame dalsie 2 plagaty no neviem vyber hercov ma moc nenadchol
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
247.47 kB |
| Rozlíšenie: |
500x761 |
| Prezretá: |
20 krát |

|
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
105.86 kB |
| Rozlíšenie: |
400x800 |
| Prezretá: |
21 krát |

|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Grosay VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 451 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 22 Júl 2008, 7:25 Predmet: |
|
|
Som fanusik serie Dragonball/Z/GT (aj ked GT uz nie je od tvorcu DB/DBZ a je vcelku mizerna), no na film sa absolutne netesim. Zauzivane kreslene postavy sa proste nedaju nahradit hercami. Kazda postavicka ma svoje charakteristicke crty, ktore film urcite doserie a fanusikom pokazi vsetky vypestovane iluzie. Moj nazor- bude to prepadak na styl filmu Mortal Kombat...
Bodaj by som sa strasne mylil...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kenvelo177 Light Expert

Zaslal: 22 Júl 2008, 11:49 Predmet: |
|
|
| Grosay napísal: |
Som fanusik serie Dragonball/Z/GT (aj ked GT uz nie je od tvorcu DB/DBZ a je vcelku mizerna), no na film sa absolutne netesim. Zauzivane kreslene postavy sa proste nedaju nahradit hercami. Kazda postavicka ma svoje charakteristicke crty, ktore film urcite doserie a fanusikom pokazi vsetky vypestovane iluzie. Moj nazor- bude to prepadak na styl filmu Mortal Kombat...
Bodaj by som sa strasne mylil... |
ale zase ked boli filmy stylu mortal kombat bola ina doba a prerabky hier proste idu napred a co sa tyka efektov to ani nehovorim... strasne som zvedavy na ten film
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|