DrayTek Vigor 2700 VGST
Re: DrayTek Vigor 2700 VGST
Mam este dva Belkin routre, ktore fungovali bezproblemovo, len som sa chcela vyhnut ich pripajaniu za Vigor... ale ako vidim, tak sa tomu nevyhnem. Asi nema vyznam reklamovat to v T-Come, ze? 
Reklamacia ti podla mna nepomoze jedze ten vigor je nanic, tiez ho mam len koli telke. Nahod jeden ten belkin za vigor a problemy by mali prestat
Ok, dakujem teda. A len tak pre info - nepomohla tomu ani 10db antena, ktoru som pred chvilou skusala.
Antenu som skusal aj ja a tiez nepomohlo
holt slaby je ten vigor
Podobný problém ako mala yanka mám aj ja! Ruter mám pripojený na kanál 12,2467MHz, lebo v okolí sú 4 cudzie siete na kanáli 6 a jedna na 11-stom. Po nadstavení routeru Vigor2700VGST Magio (nainštalovanie-zásah do firmware nie je možné) na WI-FI mi sieť blbne - vypadáva (3x návšteva technika Telekomu a aj výmena routera za ten istý typ). Pripájam 1x netbook eMachines s XP- ten mi sieť po poslednej výmene routeru nevidí - nemám zaškrtnuté Hide SSID, MSI notebook z WIN 7 a mobil Sony XPERIA T(Android). Sieť má názov (tu v popise nie je skutočný) "abcdf" a MSI-čko mi ju ak sa to po reštarte routeru a 2x reštarte MSI vidí ako "abcdef 5". Na mobile mám pred reštartami routeru silu signálu na jednu čiarku potom na plno (4). WI-FI sieť neustále vypadáva (MSI) dakedy aj mobil. Po problémoch s technikmi od Telekomu (lebo keď prídu tak ako zázrakom sieť funguje a oni sa pripoja s ich notebookom a ja som u nich za neviem čo) uvažujem o riešení ako doporučil jami - yanke! Skúšal som pripojiť za Magio router Vigor2700VGST ten istý ale nie s Magio časťou Vigor2700VGST čo sa týka WI-FI ten istý výsledok! jami ak sem ešte prispievaš - poraď mi dobrý router ktorý by mi pomohol z WI-FI a aj rozšíril káblové pripojenie stolného PC! Obe káblové zásuvky na Magio Vigore sú teraz využité stolný PC a sused!