Takze mojim cielom bolo vyrobit c najmensiu skrinku so standardnymi pc komponentami. Kedze je velmi tazke u mna vypracovat plech do stavu, aky potrebujem... vybral som si za materiál drevo (konkretne bukas lemovany smrekolitom a duplex na bocnice). Dopracovat sa k stavu aky vam tu uvadzam mi trvalo skoro 1 mesiac, co si myslim neni az taka strasna doba. Takze na prednej stene som umiestnil 1 tlacidlo (neni tam reset a ani mi ho netreba lebo bude tam LINUX

) 2 ledky (ktovie na co asi

) a 3 vypinace (jeden je na spomalenie vsetkych ventilatorov z 12 na 5V; druhy na vypnutie 2 z 3 veentilatorov a 3. na zapnuutie vypnutie podsvietenia - ktore tam este nieje) a samozrejme este DVD napka. z 1 bocnice mi kuka okienko (plexi) a z druhej porty, ventilatory a zdroj (ne ventilatory este pridu mriezky). Na prednom paneli je plexisklo so zrk. foliou inak je skrinka cela potiahnuta nabytkarskou lesklou foliou (DC-FIX). okolo okienka je este take gumene tesnenie.
Skinku som teraz zbuchal provizorne supol som tam moj celeron (333MHz z jadrom P2) aby ste videli co teraz doma vo volnom case porabam

. este je treba doladit. chcel by som tam este kupit neon, zopar ventilatorov a mriezky na ne neskor zainvestujem do nejkeho priemernejsieho pc (nejaky celeron 1200???mozno vyssie) ale dosly mi prachy :,( Este tam samozrejme doladim niekde trci obcas ta folia
samozrejme ze nie je vsetko z mojej hlavy cerpal som odtialto (
http://area717.wz.cz/clanek.php?idc=54& ... 747b413598)
takze pripajam aj foto
(zatial iba zvonku neskor ju pofotim celu ak chcete)