Drezina?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Drezina?

Príspevok od používateľa pershing »

Zdravim, zhaname sa s kamaratmi po nejakej slapacej / inak pohananej drezinke na kolajnice s ktorou by sme sa povozili po nejakej zrusenej / malo frekv trati (v noci), neviete niekto o niecom kde sa to da zohnat resp nejake napady na vyrobu? O niecom sme uz uvazovali...ale neviem no :) Pripadne by som uvital nejake skusenosti.. dakujem :P
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Re: Drezina?

Príspevok od používateľa Rastaman »

pershing napísal:by sme sa povozili po nejakej zrusenej / malo frekv trati (v noci)
odvaha kamarat :D
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

ja som sa na tom vo svedsku vozil po zrusenej trati. Resp to bola taka aktivita v takom kempe ale bol to uzasne ... skus tam kemp sa volal Sjorod
pershing
Guru
Guru

nemate nahodou dakto nejake nove informacie? :D
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

skus nejake vrakovisko alebo take miesta. inak, si odvazny pocuvaj, normalne by som sa na teba siel pozriet ako sa vozis po slovenskych zeleznicnych tratiach
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

pershing = vlako ;)
predpokladam, ze to chce praktizovat na trati detskej zeleznice, kde sa jazdi len v letnych mesiacoch (kosice-alpinka) :)

ps: na brigade bol nejaky vozik na kolajnice, ale s nim ti asi nepomozem :D
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

ta inspirovala tato reklama? :D
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Normalne si ukradni na nejakej velkej stanici cez noc. :lol:

Ale nie. Podla mna ked sa poriadne popytas isto maju zeleznice nejake hrdzave a tie ti daju, vsak to sa uz vobec nevyuziva.

Samozrejme to ,ze sa chces vozit po kolajniciach im radsej nehovor.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

No nie to ze sa chce vozit po kolajniciach ich ani zdaleka nenapadne omg....kde inde sa da s drezinou vozit? Azda sa s nou pojdu sankovat?
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

persho to snad nemyslis vazne ? :lol: :lol:

kazdopadne zeleznice ti asi sami odseba nadaju taku, jedine daco najst, dajaku staru odparkovanu alebo vyrobit
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

daky "navod na vyrobu" si pytaj na zelezniciarskom fore, bojim sa ze tu ti nepomoze nik :(
ale na takej trati Cervena Skala - Margecany, alebo Cervena Skala - Brezno sa da od 8 vecer do rana do 4tej vozit podla tvoj napadu celkom solidne... len komu by sa chcelo "vypumpovat" Telgartsku slucku, alebo od Dediniek-Mlyniek spat na Telgart :?
// pozrel som si reklamu: Persho, nestacilo by z trabosa, starej skodovice stiahnut gumy? to by asi velmi smykalo nie?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

no v kazdom pripade je to nebezpecne, takze by som to neskusal. Uvedom si ze vlaky chodia aj mimo cestovenho poriadku. Napr. nakladne vlaky na zmluvnu prepravu chodia hlavne v noci. A navyse tu drezinu si len tak neodparkujes na vedlajsej kolaji. Kym ju dotiahnes na kolajisko a z kolajiska, myslim ze budes mat dost. Osobne neodporucam takto riskovat.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

sak existuje x milion odstavenych kolajnic, rusili sa vseliake trate napriklad spisska nova ves - levoca uz nepremava iba 2-3 krat do tyzdna nakladak s drevom.. je kopec nepouzivanych kolajnic nevidim na tom nic nebezpecne..
pershing
Guru
Guru

kuurna, nerobte zomna debila, sak skocim za vypravcom, pozrem rozpis vlakov :D
chceme to praktizovat hlavne na niecom takom ako je ta detska zeleznica v KE, pretoze tam nieje zabezpecovaci system, tj kebyze sa vozime niekde Cervena skala - Margecany tak si myslim zeby nas ZP poslali velmi rychlo niekde ... z reklamy to nemam, reklama vtedy este nebola ! :D
To jackb: ano o dacom takom sme rozmyslali, mozno aj s gumami, aby nam to pocitace osi nedetekovali :D plus nieco ultra lahke co sa da v pripade nebezpecenstva hodit do priekopy a utekat kade lahsie
btw som rad ze tema sa opat ozivila, ta trat SNV - Levoca sa mi celkom pozdava, keby sme to nalozili niekde v levoci a skoncili dakde pred spiskou, mozno by to ani nikto nezistil...kazdopadne by mohol dakto na nas zavolat pangle a potom?
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Devil »

Dalo by sa rozobrať nejakú tu starú káru a poupraviť pre rozmery koľajníc. Alebo zbúchať na kolene z dreva nejkú krabicu s kolesami. :D
Miesto by sa už nejaké našlo, lenže rozchod čermeľskej dráhy je iný ako trate po SR. Detaily sa poriešia neskôr.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

no neviem kolko mas rokov, myslel som ze si uz plnolety, ale asi som sa zmylil. Kazdopadne ti odporucam nieco lahke co sa lahko zhodi z kolajnic. Drevenna konstrukcia, aj kolesa by som dal drevenne, aby ste tam nerobili problemy s zabezpecovacimi zariadeniami. Najlepsie z balzoveho dreva. Ale nie to uz vymyslam...ale rozhodne to nerad pocujem taketo nieco. :?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

pershing napísal:kuurna, nerobte zomna debila, sak skocim za vypravcom, pozrem rozpis vlakov :D
chceme to praktizovat hlavne na niecom takom ako je ta detska zeleznica v KE, pretoze tam nieje zabezpecovaci system, tj kebyze sa vozime niekde Cervena skala - Margecany tak si myslim zeby nas ZP poslali velmi rychlo niekde ... z reklamy to nemam, reklama vtedy este nebola ! :D
To jackb: ano o dacom takom sme rozmyslali, mozno aj s gumami, aby nam to pocitace osi nedetekovali :D plus nieco ultra lahke co sa da v pripade nebezpecenstva hodit do priekopy a utekat kade lahsie
btw som rad ze tema sa opat ozivila, ta trat SNV - Levoca sa mi celkom pozdava, keby sme to nalozili niekde v levoci a skoncili dakde pred spiskou, mozno by to ani nikto nezistil...kazdopadne by mohol dakto na nas zavolat pangle a potom?
Tie Margecany - CS: od Dobsinskej ladovej po Telgart nieje v stanicnych domcoch nikto. je to dlhe, zaujimave a adrenalinove...
pershing
Guru
Guru

to Grim: mam za par mesiacov 18, ale poznam aj starsich ludi co by robili taketo koniny, a kazdopadne, je to kazdeho osobna vec, a ja mam adrenalin velmi rad, ale taktiez mam aj pud sebazachovy a ostatnych zachovy :) takze myslim zeby to bolo dobre premyslene... :roll:
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

však zober starý bycykel daj dole gumy a navar na jednu stranu pomocne koleso a je to hotove
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

S tym byciklom tiez dobry napad. Inak mam pocit ze by mohla byt pouzitelna cast 168ky ktora je podla mojich vedomosti nepouzivana.
Napísať odpoveď