Drezina?
Drezina?
Zdravim, zhaname sa s kamaratmi po nejakej slapacej / inak pohananej drezinke na kolajnice s ktorou by sme sa povozili po nejakej zrusenej / malo frekv trati (v noci), neviete niekto o niecom kde sa to da zohnat resp nejake napady na vyrobu? O niecom sme uz uvazovali...ale neviem no
Pripadne by som uvital nejake skusenosti.. dakujem 
Re: Drezina?
odvaha kamaratpershing napísal:by sme sa povozili po nejakej zrusenej / malo frekv trati (v noci)
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ta inspirovala tato reklama? 
daky "navod na vyrobu" si pytaj na zelezniciarskom fore, bojim sa ze tu ti nepomoze nik
ale na takej trati Cervena Skala - Margecany, alebo Cervena Skala - Brezno sa da od 8 vecer do rana do 4tej vozit podla tvoj napadu celkom solidne... len komu by sa chcelo "vypumpovat" Telgartsku slucku, alebo od Dediniek-Mlyniek spat na Telgart
// pozrel som si reklamu: Persho, nestacilo by z trabosa, starej skodovice stiahnut gumy? to by asi velmi smykalo nie?
ale na takej trati Cervena Skala - Margecany, alebo Cervena Skala - Brezno sa da od 8 vecer do rana do 4tej vozit podla tvoj napadu celkom solidne... len komu by sa chcelo "vypumpovat" Telgartsku slucku, alebo od Dediniek-Mlyniek spat na Telgart
// pozrel som si reklamu: Persho, nestacilo by z trabosa, starej skodovice stiahnut gumy? to by asi velmi smykalo nie?
-
Grim
Darca
no v kazdom pripade je to nebezpecne, takze by som to neskusal. Uvedom si ze vlaky chodia aj mimo cestovenho poriadku. Napr. nakladne vlaky na zmluvnu prepravu chodia hlavne v noci. A navyse tu drezinu si len tak neodparkujes na vedlajsej kolaji. Kym ju dotiahnes na kolajisko a z kolajiska, myslim ze budes mat dost. Osobne neodporucam takto riskovat.
kuurna, nerobte zomna debila, sak skocim za vypravcom, pozrem rozpis vlakov
chceme to praktizovat hlavne na niecom takom ako je ta detska zeleznica v KE, pretoze tam nieje zabezpecovaci system, tj kebyze sa vozime niekde Cervena skala - Margecany tak si myslim zeby nas ZP poslali velmi rychlo niekde ... z reklamy to nemam, reklama vtedy este nebola !
To jackb: ano o dacom takom sme rozmyslali, mozno aj s gumami, aby nam to pocitace osi nedetekovali
plus nieco ultra lahke co sa da v pripade nebezpecenstva hodit do priekopy a utekat kade lahsie
btw som rad ze tema sa opat ozivila, ta trat SNV - Levoca sa mi celkom pozdava, keby sme to nalozili niekde v levoci a skoncili dakde pred spiskou, mozno by to ani nikto nezistil...kazdopadne by mohol dakto na nas zavolat pangle a potom?
chceme to praktizovat hlavne na niecom takom ako je ta detska zeleznica v KE, pretoze tam nieje zabezpecovaci system, tj kebyze sa vozime niekde Cervena skala - Margecany tak si myslim zeby nas ZP poslali velmi rychlo niekde ... z reklamy to nemam, reklama vtedy este nebola !
To jackb: ano o dacom takom sme rozmyslali, mozno aj s gumami, aby nam to pocitace osi nedetekovali
btw som rad ze tema sa opat ozivila, ta trat SNV - Levoca sa mi celkom pozdava, keby sme to nalozili niekde v levoci a skoncili dakde pred spiskou, mozno by to ani nikto nezistil...kazdopadne by mohol dakto na nas zavolat pangle a potom?
-
The Devil
Medium Professional
Dalo by sa rozobrať nejakú tu starú káru a poupraviť pre rozmery koľajníc. Alebo zbúchať na kolene z dreva nejkú krabicu s kolesami. 
Miesto by sa už nejaké našlo, lenže rozchod čermeľskej dráhy je iný ako trate po SR. Detaily sa poriešia neskôr.
Miesto by sa už nejaké našlo, lenže rozchod čermeľskej dráhy je iný ako trate po SR. Detaily sa poriešia neskôr.
-
Grim
Darca
no neviem kolko mas rokov, myslel som ze si uz plnolety, ale asi som sa zmylil. Kazdopadne ti odporucam nieco lahke co sa lahko zhodi z kolajnic. Drevenna konstrukcia, aj kolesa by som dal drevenne, aby ste tam nerobili problemy s zabezpecovacimi zariadeniami. Najlepsie z balzoveho dreva. Ale nie to uz vymyslam...ale rozhodne to nerad pocujem taketo nieco. 
Tie Margecany - CS: od Dobsinskej ladovej po Telgart nieje v stanicnych domcoch nikto. je to dlhe, zaujimave a adrenalinove...pershing napísal:kuurna, nerobte zomna debila, sak skocim za vypravcom, pozrem rozpis vlakov![]()
To jackb: ano o dacom takom sme rozmyslali, mozno aj s gumami, aby nam to pocitace osi nedetekovaliplus nieco ultra lahke co sa da v pripade nebezpecenstva hodit do priekopy a utekat kade lahsie