Drogy
Núti ma to zamýšlať sa nad tým, či sa také niečo dialo aj v minulosti, len sa o tom nevedelo, pretože neboli možnosti na taketo zverejnovanie (natačanie na mobil, youtube ..) alebo je to trend dnešných degenerovaných deti.
-Nech to je už akokolvek, rozhodne by som videl chybu vo výchove tých deti.. Zdravý socializovaný rozum také niečo nemôže napadnúť.
-Nech to je už akokolvek, rozhodne by som videl chybu vo výchove tých deti.. Zdravý socializovaný rozum také niečo nemôže napadnúť.
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
bohuzial je to trend dnesnej doby, tak isto ako s tyranim zvierat, dialo sa to vzdy, len nie v takej miere
tak isto bola sikana, len nie v takej miere, robilo sa zle vzdy, ale cim dalej tym viac tieto veci zacinaju robit aj haranti
to ze henten zasran mal uz problemy s drogami... nema zmysel komentovat, je len smutne, ze taha na dno so sebou dalsich ludi
to ze henten zasran mal uz problemy s drogami... nema zmysel komentovat, je len smutne, ze taha na dno so sebou dalsich ludi
-
RoC.k
Medium Expert
koks sa moze ako bolo spominane snupat , do žil , ale moze sa tiez aj fajcit
Kokain ovplivnuje vsetky oblasti nervovej sustavy , pôsobi povzbudzujuco , potlaca strach a hlad , vycerpanost , zvysuje telesnu teplotu , tepovu frekvenciu a obsah cukru v krvi,,, po poziti dochadza k stavom uzkosti.
opojenost sa dostavy takmer okamzite ale trva velmi kratko a abstinencne priznaky su intenzivne a môzu trvat aj niekolko dni . jeho uzivanie okrem vela fyzickych kolapsov sposobuje tiez nervozitu , impotenciu , sklony k nasiliu a egoizmus .. psychicka zavyslost je velmi silna ........
vyraba sa z neho aj crack ktory je ovela silnejsi , nesmie sa miesta s inymi drogami pretoze sposobuje okamzitu smrt . ma najvecsi potencial zavyslosti
.. za gramaticke chyby sa ospravedlnujem
a aby ste si nieco nemysleli tak toto mam z referatu na chemiu o alkaloidoch 
aj ked som mal dakedy nejake pochybnosti o tom ake su niektore drogy zle , tak po precitani tychto referatov o vsetkych typoch drogach ruky prec od vsetkeho podobneho , odporucam si take veci precitat kazdemu a potom si kazdy rozmysli ci s tym svinstvom zacne dakedy alebo nie
Kokain ovplivnuje vsetky oblasti nervovej sustavy , pôsobi povzbudzujuco , potlaca strach a hlad , vycerpanost , zvysuje telesnu teplotu , tepovu frekvenciu a obsah cukru v krvi,,, po poziti dochadza k stavom uzkosti.
opojenost sa dostavy takmer okamzite ale trva velmi kratko a abstinencne priznaky su intenzivne a môzu trvat aj niekolko dni . jeho uzivanie okrem vela fyzickych kolapsov sposobuje tiez nervozitu , impotenciu , sklony k nasiliu a egoizmus .. psychicka zavyslost je velmi silna ........
vyraba sa z neho aj crack ktory je ovela silnejsi , nesmie sa miesta s inymi drogami pretoze sposobuje okamzitu smrt . ma najvecsi potencial zavyslosti
.. za gramaticke chyby sa ospravedlnujem
aj ked som mal dakedy nejake pochybnosti o tom ake su niektore drogy zle , tak po precitani tychto referatov o vsetkych typoch drogach ruky prec od vsetkeho podobneho , odporucam si take veci precitat kazdemu a potom si kazdy rozmysli ci s tym svinstvom zacne dakedy alebo nie
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
No, ja zase odporúčam prečítať si knihu Memento (autor Radek John), alebo pozrieť si film Requiem for a DreamRoC.k napísal:aj ked som mal dakedy nejake pochybnosti o tom ake su niektore drogy zle , tak po precitani tychto referatov o vsetkych typoch drogach ruky prec od vsetkeho podobneho , odporucam si take veci precitat kazdemu a potom si kazdy rozmysli ci s tym svinstvom zacne dakedy alebo nie
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Osobnosť, prostredie, spoločnosť, sebakontrola...matoa napísal:btw.. byvali spoluziak zacinal s travou, myslel som ze da LSD a potom mozno tvrdsie, ale on presiel hned na tvrdsie...
a este aj jeho frajerka chodi dopichana...
To, že by mohla byť ganja mostom k tvrdším drogám sa nedá vyvrátiť, ale ani potvrdiť...
Je to výhradne subjektívna záležitosť, ale podobných prípadov ako si spomenul je pomerne dosť (aj to je v mentalite človeka)...
-
Tempus7
Star
študentom podali v jedálni polievku s extázou
- žeby chceli zvýšiť sústredenosť študentov?
seruste, tak potrebujem vedet to co by som mal vedet ked chcem dat trip, ci si mam dat cely alebo iba polku,ked to bude moj prvy papier v zivote a ci nebude vadit ked dam den predtym kolo ci to kolo moze nieco pokazit alebo naopak, a hlavne som sa nikde nedocital o fobiach spojenych s uzivanym lsd...ak mam "fobiu" z niecoho ci by ma nemohlo z toho je*** ked budem vytripovany,,
ja nemam tu fobiu ako diagnozu nebol som s tym nikdy u doktora atd a myslim ze to neni az nejaka silna fobia, no viem ze keby ma to chyti v stavoch by som sa asi posral,, dik za vase skusenosti a vedomosti kamosi
ja nemam tu fobiu ako diagnozu nebol som s tym nikdy u doktora atd a myslim ze to neni az nejaka silna fobia, no viem ze keby ma to chyti v stavoch by som sa asi posral,, dik za vase skusenosti a vedomosti kamosi
no mnozstvo tripu zavisi hlavne od tvojej psychiky a skusenosti s halucinogenmi. doporucujem zacat s polkou... pre istotu. takisto neviem ci je dobry napad davat si koleso den predtym, urcite to odcerpa fyzicke a psychicke sily, ajked tu polku by si este mohol vykryt.
je uplne prirodzene, ze pred pozitim niecoho takehoto mas obavy. predsalen su to pre teba nezname vody. skus vsak mysliet hlavne na to, ze to bude novy zazitok a ako si to uzijes, strach nechaj bokom. ak zvolis spravny "set & setting" vsetko bude v poriadku. najlepsie je byt na nejakom kludnom mieste s ludmi, ktorych dobre poznas a vies, ze nebudu vyvadzat veci, ktore ti mozu stav pokazit. ked si na tripe tak naladu ti menia hlavne podnety z okolia, teda ak bude dobra atmosfera tak ti urcite nepridu na rozum nejake strihy a fobie. preto este raz zdoraznujem: maj okolo seba dobru partiu, nie ze ta niekto zacne strasit alebo robit si z teba srandu a podobne veci, ktore ti pomozu k "bad tripu".
gl & hf
je uplne prirodzene, ze pred pozitim niecoho takehoto mas obavy. predsalen su to pre teba nezname vody. skus vsak mysliet hlavne na to, ze to bude novy zazitok a ako si to uzijes, strach nechaj bokom. ak zvolis spravny "set & setting" vsetko bude v poriadku. najlepsie je byt na nejakom kludnom mieste s ludmi, ktorych dobre poznas a vies, ze nebudu vyvadzat veci, ktore ti mozu stav pokazit. ked si na tripe tak naladu ti menia hlavne podnety z okolia, teda ak bude dobra atmosfera tak ti urcite nepridu na rozum nejake strihy a fobie. preto este raz zdoraznujem: maj okolo seba dobru partiu, nie ze ta niekto zacne strasit alebo robit si z teba srandu a podobne veci, ktore ti pomozu k "bad tripu".
gl & hf