Druhotne vyuzitie LCD monitora

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dudo02 »

Sheep napísal:tak thx za ohlasy no :) este dufam ze najdem nejake pokazene monitory tak to spravim mozno v inych barvach :wink:
Vsak tam supni dvoj,alebo trojfarebne LED.A sprav si prepinac.

Inac ak by si chcel mam soft,ktory ovlada LPT-paralelny port(ten na tlaciaren) v PC.Vies si tam robit hocijake efekty.Je tam vystup na 8 LED.Zapojenie je jednoduche.Dokonca existuje aj plugin na Winamp,kde ti tie LED hraju podla hudby.Bola by to zaujimava farebna hudba.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

dudo02 napísal:Vsak tam supni dvoj,alebo trojfarebne LED.A sprav si prepinac.

Inac ak by si chcel mam soft,ktory ovlada LPT-paralelny port(ten na tlaciaren) v PC.Vies si tam robit hocijake efekty.Je tam vystup na 8 LED.Zapojenie je jednoduche.Dokonca existuje aj plugin na Winamp,kde ti tie LED hraju podla hudby.Bola by to zaujimava farebna hudba.
no ked chces aby ti ledky isli podla hudby tak ich pripojis do vystupu a budu blikat v rytme hudby
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

No ak to zapojis na vystup tak to bude blikat strasne slabo..Samozrejme ak pridas hlasitost,bude to svietit silnejsie-to vsak asi nieje dobre riesenie.

Ja som mal na mysli troska"premakanejsiu"farebnu hudbu.Ono tie LED,blikaju rozne-nie vsetky rovnako.Efekt-ako diskotekovy.A hlavne-nezavisle od velkosti nejakeho vystupneho napatia.

Dostal som SS ohladom pomoci a stavby.Tak asi vytvorim novu temu a tam vsetko supnem.Niekde bola aj dobra stranka,len ju musim najst..
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Sheep napísal:no ked chces aby ti ledky isli podla hudby tak ich pripojis do vystupu a budu blikat v rytme hudby
to vazne :lol: to skusim a to normalne ako nenapojim to do trafa ale do 3,5mm jacku na zvukovej karte (zeleny) ?
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

dudo02 napísal:Vsak tam supni dvoj,alebo trojfarebne LED.A sprav si prepinac.

mozes sem hodit tu utilitu :) ak nemozes tak ss pls
peter.bb
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa peter.bb »

ja by som od teba kupil elektroniku z toho lcd.. mas ju este?
Napísať odpoveď