|
|
|
| Autor |
Správa |
c.a.r.n.e. Medium Star

Stav:  Založený: 22.01.2007 Príspevky: 360
Zaslal: 05 Máj 2008, 13:24 Predmet: Druhy bikovania |
|
|
| viete mi niekto popisat rozdiely medzi roznymi druhmi bikovania? napriklad XC, AM, EN, FR, DH...napriklad to xc si predstavit viem, aj fr a dh, hlavne ma zaujima rozdiel a porovnanie XC s All Mountain a enduro...cize myslim styl jazdy, ake sa tam pouzivaju zdvihy, kade sa jazdi atd... |
|
| Návrat hore |
|
 |
gumb4ll Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.05.2006 Príspevky: 123 Bydlisko: KE Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Steju Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2007 Príspevky: 712 Bydlisko: starlit sea Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 17:07 Predmet: Re: Druhy bikovania |
|
|
| c.a.r.n.e. napísal: |
| viete mi niekto popisat rozdiely medzi roznymi druhmi bikovania? napriklad XC, AM, EN, FR, DH...napriklad to xc si predstavit viem, aj fr a dh, hlavne ma zaujima rozdiel a porovnanie XC s All Mountain a enduro...cize myslim styl jazdy, ake sa tam pouzivaju zdvihy, kade sa jazdi atd... |
v XC sa pouzivaju male zdvihy, 80-120mm priblizne, malokedy full bike, jazdi sa po normalnych terenoch ziadne extremy, lesne cesty, polia a podobne (maratony), enduro a all mountain sa jazdi ovela drsnejsimi terenmi (kamene, korene) , zdvihy 120-160mm, hlavne fully, menej sa jazdi do kopca (skor tlaci x) ) biky su odost tazsie ako XCckove (lebo musia byt odolnejsie + vacsie zdvihy). |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|