Druhy bikovania

O športe...
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Druhy bikovania

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

viete mi niekto popisat rozdiely medzi roznymi druhmi bikovania? napriklad XC, AM, EN, FR, DH...napriklad to xc si predstavit viem, aj fr a dh, hlavne ma zaujima rozdiel a porovnanie XC s All Mountain a enduro...cize myslim styl jazdy, ake sa tam pouzivaju zdvihy, kade sa jazdi atd...
gumb4ll
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gumb4ll »

tu su vysvetlene niektore pojmy :arrow: http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=slovnik&slovo=

btw google nic nenasiel??
Steju
King
King

Re: Druhy bikovania

Príspevok od používateľa Steju »

c.a.r.n.e. napísal:viete mi niekto popisat rozdiely medzi roznymi druhmi bikovania? napriklad XC, AM, EN, FR, DH...napriklad to xc si predstavit viem, aj fr a dh, hlavne ma zaujima rozdiel a porovnanie XC s All Mountain a enduro...cize myslim styl jazdy, ake sa tam pouzivaju zdvihy, kade sa jazdi atd...
v XC sa pouzivaju male zdvihy, 80-120mm priblizne, malokedy full bike, jazdi sa po normalnych terenoch ziadne extremy, lesne cesty, polia a podobne (maratony), enduro a all mountain sa jazdi ovela drsnejsimi terenmi (kamene, korene) , zdvihy 120-160mm, hlavne fully, menej sa jazdi do kopca (skor tlaci x) ) biky su odost tazsie ako XCckove (lebo musia byt odolnejsie + vacsie zdvihy).
Napísať odpoveď