|
|
|
| Autor |
Správa |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13944 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2007, 23:38 Predmet: |
|
|
| compleX napísal: |
| ja uz neviem ...som v koncoch ...kazdu pol hodinu to padne ..a tak dalej to ide dookola ..vsetko som nastal aj to casovanie a nic mi nejde .. |
Pokial kupis taku hlupost ako si kupil, tj. tri rozne pamate, tak sa necuduj. Dvakrat meraj a raz rez. Tak ako ti radi predomnou, predat tie dve 256tky a kupit jednu 512MB DDR400 3-4-4-8 |
|
| Návrat hore |
|
 |
compleX Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.09.2006 Príspevky: 724 Bydlisko: in your MiND Karma: 
|
Zaslal: 10 Jan 2007, 15:00 Predmet: |
|
|
tu ide o to ..ze mne ich dal zadara kamarat ...a kebyze ich predam tak si vypita tie dve ramky na spat a ja mu co poviem ?? ja som si chcel kupit ram ale nemam na to financie ..potrebujem peniaze aj na graficku ..takze asi tak ..ok diky ..za pomoc ...skusim sa stym este nejako pohrat :/ ale velku sancu tomu nedavam .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13944 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 10 Jan 2007, 16:35 Predmet: |
|
|
| compleX napísal: |
tu ide o to ..ze mne ich dal zadara kamarat ...a kebyze ich predam tak si vypita tie dve ramky na spat a ja mu co poviem ?? ja som si chcel kupit ram ale nemam na to financie ..potrebujem peniaze aj na graficku ..takze asi tak ..ok diky ..za pomoc ...skusim sa stym este nejako pohrat :/ ale velku sancu tomu nedavam .. |
tak dal alebo pozical? Pokial ti ich dal, tak ta nema co zaujima "ked" |
|
| Návrat hore |
|
 |
compleX Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.09.2006 Príspevky: 724 Bydlisko: in your MiND Karma: 
|
Zaslal: 10 Jan 2007, 17:09 Predmet: |
|
|
zober si to takto niekto ti nieco da a ty to predas ..a ten druhy si o tebe bude mysliet co ?? to mohol aj on predat a mne nemusel dat nic .. ...ok nehajme to tak ...mozes to tu locknut a zmazat ..sme skusili asi uz vsetko ..diky |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|