DUAL CHANNEL + veci okolo toho

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

compleX napísal:ja uz neviem ...som v koncoch ...kazdu pol hodinu to padne ..a tak dalej to ide dookola ..vsetko som nastal aj to casovanie a nic mi nejde ..
Pokial kupis taku hlupost ako si kupil, tj. tri rozne pamate, tak sa necuduj. Dvakrat meraj a raz rez. Tak ako ti radi predomnou, predat tie dve 256tky a kupit jednu 512MB DDR400 3-4-4-8
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

tu ide o to ..ze mne ich dal zadara kamarat ...a kebyze ich predam tak si vypita tie dve ramky na spat a ja mu co poviem ?? :) ja som si chcel kupit ram ale nemam na to financie ..potrebujem peniaze aj na graficku ..takze asi tak ..ok diky ..za pomoc ...skusim sa stym este nejako pohrat :/ ale velku sancu tomu nedavam ..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

compleX napísal:tu ide o to ..ze mne ich dal zadara kamarat ...a kebyze ich predam tak si vypita tie dve ramky na spat a ja mu co poviem ?? :) ja som si chcel kupit ram ale nemam na to financie ..potrebujem peniaze aj na graficku ..takze asi tak ..ok diky ..za pomoc ...skusim sa stym este nejako pohrat :/ ale velku sancu tomu nedavam ..
tak dal alebo pozical? Pokial ti ich dal, tak ta nema co zaujima "ked"
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

zober si to takto niekto ti nieco da a ty to predas ..a ten druhy si o tebe bude mysliet co ?? to mohol aj on predat a mne nemusel dat nic .. :? ...ok nehajme to tak ...mozes to tu locknut a zmazat ..sme skusili asi uz vsetko ..diky
Napísať odpoveď