Kvalitu volis z prednastavenych alebo chod do customize a tam si vytvoris vlastnu. Alebo sprav to vo vacsej kvalite napr 8GB a daj to iba na disk, potom to otvor ces DVD Shrink a tam to potom skomprimujes na 1 DVD. Je uplene jedno. Ale na tvojom mieste by som to najskor nahral ako avi alebo mpeg a potom z toho DVD.
DV format do DVD (pomoc)
-
Falcoxxx
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Presne si to nasiel
Kvalitu volis z prednastavenych alebo chod do customize a tam si vytvoris vlastnu. Alebo sprav to vo vacsej kvalite napr 8GB a daj to iba na disk, potom to otvor ces DVD Shrink a tam to potom skomprimujes na 1 DVD. Je uplene jedno. Ale na tvojom mieste by som to najskor nahral ako avi alebo mpeg a potom z toho DVD.
-
Falcoxxx
Light Professional
Nie je zac, ale ako som uz vyssie nacrtol Ulead nie je moc dobre riesenie. Skor skus nejaky ADOBE PREMIERE ELEMENTS, PINACLE STUDIO, WinDVD Creator, je to na tebe mna uz prestalo bavit lebo je to narocne na cas. Tunner este sice mam ale ked uz robim video nahram to na stolnom DVD rekordery a potom v PC iba upravujem. Je to omnoho jednoduhsie.
-
Falcoxxx
Light Professional
Nehovorim ze je az tak zly ale podla mna je nestabilny, pomaly, a blbol mi pri praci s fotkami. Jeho vyhoda je ze je jednoduchy. Tak to uz musis poskusat kazdy ma na to svoj postup niekto pouziva jeden program na vsetko a nieto robi to iste cez 5 programov. To uz zavisi na tebe aky si najdes system.
Ale celkom zaujimavy sa mi zda aj nero / nie je az tak vyborny ale zaujal ma /
Doporucujem Nero Vision vyskusat